Sensin ŞİŞKO

Evet kızlar hemen paylaşmak istedim vicdan çorbası dedikleri muhteşem kabak çorbası deneyimimi tarife göre yapıldığında çok kıvamlı oldu ben baya sulandırdım onun dışında görüntü vasat ama tadı görüntüden çok daha güzel ama ben yerken limon ve minnacık tuz ekledim baya bildiğin çorba tadı oldu yenebilir ayrıca 1 tenceresi 350 kaloriymiş Dilara Koçak öyle dedi

Menü vereyim hanımlar

Sabah 11.00
Kapya biber ve beyaz peynirle tost yaptim
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 salkim üzüm

Aksam 17.30
8 yk zeytinyagli patlican

Su 3 bitti daha da gecer muhtemelen

Bir güzel menünün daha sonuna geldik artık senin menülerede hep güzel, mikemmel,harika,süper diyoruz valla

Kabak menüm
9:30 iki kayısı
11 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, yeşil çay (kahvaltımı ayakta yaptım)
13 2 dilim pomelo
15 1 kase mikemmel kabak çorbası
16 1 incir
18 1 kase mikemmel kabak çorbası, 1 kase yoğurt
Birazdan çayla birşey yicem belki incir belki hurma karar vermedim
Bolllll suuuıı,

Bir güzel menünün daha sonuna geldik artık senin menülerede hep güzel, mikemmel,harika,süper diyoruz valla
Sağol canım sayenizde valla
Yarina gelsin eksilerrrrrr cok güzel

Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. Dün erkek arkadaşım taş düşürdü onun için hastanedeydik. Bugün benim regl sancım tuttu. Sınavlara çok az kaldı. Düzelmezsek bittik.

Bu arada menümü vereyim.
Sabah salata ve limonlu soda
Öğlen uyuduğum için hiç birşey yiyemedim.
Akşam düdüklüde yapılmış patatesli et 1 tabak
Şimdi gider meyve yerim sonra da ders çalışırım artık.

Sabah neden normal bir kahvaltı yapmıyorsun yumurta Peynir Zeytin Domates Salatalık yeşillik ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Kahvaltıya gıcıklığım yok. Sadece ben bir öğrenciyim her zaman ailemin evinde olmuyorum hele ki sınav dönemi genelde arkadaşlardayım. Ve onların evinde kahvaltılık bulunmaz. Bulursam müsli yoksa salata en sağlıklısı. Çünkü en son seçenek poğaça oluyor.

Yanlış anlasilma fln yok canım sen sağlıklı ol diye soyluyoruz tabi ki sartlar farklı olabilir :) ben begendim bugunku menunu.aksam patatesi abartmadiysan tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…