• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diye :D ben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil:kusmuk:

@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diye :KK70: ben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil:kusmuk:
Ben yemek ayırt etmem yemediğim birşey düşünüyoruuummmm.... yok heralde belki o yüzden bana çok tuhaf gelmedi

@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diye :KK70: ben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil:kusmuk:
Ben onu yenilebilir hale getiririm ama nasıl olur bilmem soğan domates kabak dereotu maydonoz azcık salça birazda bulgur katarım tabi birazda zeytin yağı güzel olur ama böyle yiyemem

Back
X