- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Iyyyy kız bu ne bet bişey anacım yağ yok bişey yok :)))@tuzsuz_ruh oradaki malzemelerin hepsini kaynatıp çekiyorsun ama tariftekinden çok daha fazla su koydum ben yoksa lapa oluyo birde tuzu az ben yerken tuz ve limonla severek yiyorum
Ozaman sen bi parça kuyruk yağı atıver içine Iyyyy kız bu ne bet bişey anacım yağ yok bişey yok :)))
Ahahahah kız ben bunu iki öğün yer birdaha yemeğe tövbe ederim gibiOzaman sen bi parça kuyruk yağı atıver içine 
Ya gerçekten tadı okadarda kötü değil günlerce yenmez ama arada iki gün çekilir
Ben yemek ayırt etmem yemediğim birşey düşünüyoruuummmm.... yok heralde belki o yüzden bana çok tuhaf gelmedi@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diyeben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil
Ben aşırı yemek secerim maalesef en sevmedigim huyumBen yemek ayırt etmem yemediğim birşey düşünüyoruuummmm.... yok heralde belki o yüzden bana çok tuhaf gelmedi
Olsunn canım sen zaten maşallahBen aşırı yemek secerim maalesef en sevmedigim huyum
Ben onu yenilebilir hale getiririm ama nasıl olur bilmem soğan domates kabak dereotu maydonoz azcık salça birazda bulgur katarım tabi birazda zeytin yağı güzel olur ama böyle yiyemem@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diyeben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil
Yarın konuşalım bunu bebeğim gorucez bakicaz hem Bi kardeş takımız bi kere
Bekleyip gorcez yarin bu saatlerde belli olacak muhtemelen.Gecen hafta bizim takim 3.ydu @tuzsuz_ruh un 1.ydi yanlis hatirlamiyosam.Yarın konuşalım bunu bebeğim gorucez bakicaz hem Bi kardeş takımız bi kere
Eksiler kazansın bebeğim :))Bekleyip gorcez yarin bu saatlerde belli olacak muhtemelen.Gecen hafta bizim takim 3.ydu @tuzsuz_ruh un 1.ydi yanlis hatirlamiyosam.
Onceki hafta da bizim takim 2.ydi.Ben de cok meraktayim :)
Kesinlikle inşallah aminEksiler kazansın bebeğim :))
Saydıklarının hepsi var zaten içindeBen onu yenilebilir hale getiririm ama nasıl olur bilmem soğan domates kabak dereotu maydonoz azcık salça birazda bulgur katarım tabi birazda zeytin yağı güzel olur ama böyle yiyemem
tartılarınız bol eksi göstersin emi inşallah
yarın cumaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?