Sensin ŞİŞKO

@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diye ben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil

@tuzsuz_ruh ben yapmaya bile cesaret edemedim ziyan olmasin diye ben maydonoz hic sevmem pisince fln ayirmiyorum sadece o da kucuk dogranmis ve az olacak.dereotu salatalarda anca.bi demek maydoboz bulunduran seyi ben yiyemem mümkün degil
Ben yemek ayırt etmem yemediğim birşey düşünüyoruuummmm.... yok heralde belki o yüzden bana çok tuhaf gelmedi

Ben onu yenilebilir hale getiririm ama nasıl olur bilmem soğan domates kabak dereotu maydonoz azcık salça birazda bulgur katarım tabi birazda zeytin yağı güzel olur ama böyle yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…