- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ay maşallah hem ikiz hem normal Doğum benim kızım 2.5 yaşında olacak kardeş geldiğinde o da küçük o korkutuyor biraz benim de ilki normal Doğum oldu ama zor oldu o yüzdem korkuyorumCanımm korkma hamileliğin tadını çıkart ben ilk kızım 4 yaşındayken ikinci çocuğu istedim eşim istemedi büyük geldi 8 yaşına hadi olsun ikinci dedi oda nasip ikiz oldu 34 yaşımda birde ikiz doğurdum hemde normal doğum, zamanı gelince bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın büyümüş zaman su gibi anın tadını çıkart şimdi bakıyorum daha dün çocuk çocuk diye tutturuyordum hangi ara doğdular 9 aylık oldular şaşıyorum,.
Evet bebişim 7.takimdayim.Gecen hafta bireysel dereceyi yuzde 0.03 ile kacirdim.Ama bu hafta cumadan beri sadece 100 gr gitmisAhahahahah sende mi takimdasin hain rakip :)
Biraz hizli mi basladik acaba ondan mi oldu.Birden gidecek diye umuyorum.Bi de wc de sıkıntı yasiyorum az da olsa.Ama o bu kadar etkilemez.Ak kelebek canım şimdiden stres yapma evet kızın küçük biraz zorlanırsın ama büyüdüklerinde ohhh misss
matematik61 valla benimde aynı tatlım, canım sıkılıyor kaçamak yok elimden geldiğince sporda yapmaya çalışıyorum nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum
Ay ben aynıyım geçen haftayla yoğundum zaten dikkat ettim ama en azından kilo almamisizEvet bebişim 7.takimdayim.Gecen hafta bireysel dereceyi yuzde 0.03 ile kacirdim.Ama bu hafta cumadan beri sadece 100 gr gitmis
İnşalalh bakalım HayırlısıAk kelebek canım şimdiden stres yapma evet kızın küçük biraz zorlanırsın ama büyüdüklerinde ohhh misss
matematik61 valla benimde aynı tatlım, canım sıkılıyor kaçamak yok elimden geldiğince sporda yapmaya çalışıyorum nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum
Ah annelik dimi hem çok güzel hem çok yorucu
Bir nurofen aldım bir saat kadar uyuyayım
Sonra sıcak bir seyker içmek icin kzimin ödevleri oğlumun uykusu falan vs.. kalkmam lazim..
Gelirim çok geç olmadan
Sen iyi olda
Sonra sıcak bir seyker içmek icin kzimin ödevleri oğlumun uykusu falan vs.. kalkmam lazim..
Gelirim çok geç olmadan
Bravo sana , ıykk nekadar sağlıksız, senin yediklerin mmmmmm süperArkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...
Menumu vereyim ben de
Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Ara 14.00
1 salkım üzüm
Aksam 17.00
Kofteli salata
Su 2yi gecer
TebriklerBende vereyim menümu selam arkadaşlar
Sabah 10.30
Yarım kase çorba tarhana
avuç içi kadar ekmek
4 zeytin bir çatal kesik
Şekersiz çay
Ara 2 gibi bugün yaptım yarım nar
Aksam 6.30
dört köfte yağsız tavada
Avuç içi kadar ekmek
Bir küçük kase yoğurt
Bir kase salata
Su 2 litre
2 saat yuruyus
Dikkat et iyi ol canım
Gelirim çok geç olmadan
Ooo aksam bisey yenmemis yarin bol eksi varUykusuz menüm
8 limonlu su
8:30 1 kaşık lor 1 yumurtalı omlet , domates, 4 zeytin, yarım avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay
11:sade türkkahvesi, 1incir, 1 ceviz
15 1 bardak ayran
18: 4 hamsi( yiyemedim) salata
Guzel olmus begendim.en cok da arayi :)Bende vereyim menümu selam arkadaşlar
Sabah 10.30
Yarım kase çorba tarhana
avuç içi kadar ekmek
4 zeytin bir çatal kesik
Şekersiz çay
Aksam 6.30
dört köfte yağsız tavada
Avuç içi kadar ekmek
Bir küçük kase yoğurt
Bir kase salata
Su 2 litre
2 saat yuruyus
Cok güzel canımMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin kk.peynir
Maydanoz biraz roka 1 dilim tbekmegi
Ara nane limon cayi 1 c kasigi balla
Küçük muz 5 badem
Ögle : 1.5 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık kadar ıspanak yemeği susuz
Akşam 18.00: yağsız tavada tavuk ve bol salata
Ara türk.kahvesi 6 fındık 1.k.incir
Su 2.5 litre
Ya hastalıktan mi bilmiyirum ama.o detoksta sadece 100 gr eksi gordum.. amam muz süt detoksu bana çok.iyi geliyorHa ha ha ayy süper yaaa, gerçekten 1 günde eksiye düşürüyormu bilemedimtevafuk55 senin 1 günde farkettimi canım
Maşallah canım bu zamanda ikizi normal.doguranlar yok gibiCanımm korkma hamileliğin tadını çıkart ben ilk kızım 4 yaşındayken ikinci çocuğu istedim eşim istemedi büyük geldi 8 yaşına hadi olsun ikinci dedi oda nasip ikiz oldu 34 yaşımda birde ikiz doğurdum hemde normal doğum, zamanı gelince bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın büyümüş zaman su gibi anın tadını çıkart şimdi bakıyorum daha dün çocuk çocuk diye tutturuyordum hangi ara doğdular 9 aylık oldular şaşıyorum,.
Hamburgerde neymiş canım senin menü 10 numara 5 yıldızArkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...
Menumu vereyim ben de
Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Ara 14.00
1 salkım üzüm
Aksam 17.00
Kofteli salata
Su 2yi gecer
Hem de nasil canimAh annelik dimi hem çok güzel hem çok yorucu
Sen iyi olda
Ben senin minnos menülerini daha çok.seviyorum bunun akşamı yokUykusuz menüm
8 limonlu su
8:30 1 kaşık lor 1 yumurtalı omlet , domates, 4 zeytin, yarım avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay
11:sade türkkahvesi, 1incir, 1 ceviz
15 1 bardak ayran
18: 4 hamsi( yiyemedim) salata
Yürüyüş de meninde çok güzel canım afiyet olsunBende vereyim menümu selam arkadaşlar
Sabah 10.30
Yarım kase çorba tarhana
avuç içi kadar ekmek
4 zeytin bir çatal kesik
Şekersiz çay
Aksam 6.30
dört köfte yağsız tavada
Avuç içi kadar ekmek
Bir küçük kase yoğurt
Bir kase salata
Su 2 litre
2 saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?