Aynen tevafuk a katılıyorumHadi ya canım dinlen de, hasta mi olacaksin acaba dikkat et kendine..
Tebrik ederim canım hadi geçmiş olsun.Nasıl için rahat dimi?Kızlarrrr bugünkü sınavımı başarıyla geçmiş bulunuyorum kendimle gurur duyuyorum
Tatlış menüm gelsin
Sabah 8 maydanoz limon kürü
11: Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1dilim tb ekmeği, domates salatalık, 2kk peynir, 4zeytin, şekersiz çay (kahvaltıda neler vardı bir bilseniz)
13 sade türkkahvesi, 1.incir ( herkes kahvenin yanında lokum çikolata yedi)
15:haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran
Birazdan tarçınlı süt içicem
Ay olmam inşallah yaa biraz daha iyiyim simdi.Aynen tevafuk a katılıyorummatematik61 hasta mı olacaksın aman dikkat et kendine canım
Hemde nasıl rahat canım inanılmaz iyi hissediyorum hadi darısı senin başınaBen de yarin kahvaltiya davetliyim.ev sahihine soyledim durumu.allahtan.kalabalik.gitcez dikkat cekmem.Zaten normal kahvaltilik da pek yemem ben.Amaaaa az önce kuzenim esimi aradi yarin aksama balik var bekliyoruz diye.onlar hep kizartma yapar..Napcam netcem bilmem.
İşte en güzeli bu.Ben de kebdi kv gidecegim zamani bekliyorum burdakiler farkediyo ama surekli goruyolar zaten.İnşallah o kilo almistirAhaaaaa asıl bombayı söylemedim herkes farketti aaa zayıflamışsın dediler hatta biri (ablamın kv si) illa burnunu sokacak yeter zayıflama böyle iyi dedi bende he he dedim ( içimden)
İşte en güzeli bu.Ben de kebdi kv gidecegim zamani bekliyorum burdakiler farkediyo ama surekli goruyolar zaten.İnşallah o kilo almistir
Yoğunluk bitmedi aksine hastalık geldi hasta oldum kızlar yatıyorum evde çok fena@tuzsuz_ruh yoğunluğun bitti heralde cuma takimlarina girmissin :)
Geçmiş olsun canım bu kadar yoğunluktan sonra direnç bitti tabiiiiYoğunluk bitmedi aksine hastalık geldi hasta oldum kızlar yatıyorum evde çok fena
MikemmelMenumu vereyim
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 salkim üzüm
Aksam 19.15
Balık
Salata
Galiba öyle oldu canim sağolGeçmiş olsun canım bu kadar yoğunluktan sonra direnç bitti tabiiii
Aralarrrr Aralarrrr nerede bizim AralarrrrBende yazayım menünü
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Peynir Domates Zeytin
Şekersiz çay
Aksam 6
iki tahta şiş adana kebap
Az lavaş
Domates soğan roka
2 litre su icmemisde olabilirim bilmiyorum
Kız hastayım onları zor yedim ya benAralarrrr Aralarrrr nerede bizim Aralarrrr
Kuzum hastasin zaten iyicr direncini dusurme meyve fln ye bariBende yazayım menünü
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Peynir Domates Zeytin
Şekersiz çay
Aksam 6
iki tahta şiş adana kebap
Az lavaş
Domates soğan roka
2 litre su icmemisde olabilirim bilmiyorum
Canım arada kaçırıp arada söylüyor paşam maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?