Sensin ŞİŞKO

Kızlarrrr bugünkü sınavımı başarıyla geçmiş bulunuyorum kendimle gurur duyuyorum
Tatlış menüm gelsin
Sabah 8 maydanoz limon kürü
11: Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1dilim tb ekmeği, domates salatalık, 2kk peynir, 4zeytin, şekersiz çay (kahvaltıda neler vardı bir bilseniz)
13 sade türkkahvesi, 1.incir ( herkes kahvenin yanında lokum çikolata yedi)
15:haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran
Birazdan tarçınlı süt içicem

Tebrik ederim canım hadi geçmiş olsun.Nasıl için rahat dimi?
Aynen tevafuk a katılıyorum matematik61 hasta mı olacaksın aman dikkat et kendine canım
Ay olmam inşallah yaa biraz daha iyiyim simdi.

Ben de yarin kahvaltiya davetliyim.ev sahihine soyledim durumu.allahtan.kalabalik.gitcez dikkat cekmem.Zaten normal kahvaltilik da pek yemem ben.Amaaaa az önce kuzenim esimi aradi yarin aksama balik var bekliyoruz diye.onlar hep kizartma yapar..Napcam netcem bilmem.

Hemde nasıl rahat canım inanılmaz iyi hissediyorum hadi darısı senin başına

Ahaaaaa asıl bombayı söylemedim herkes farketti aaa zayıflamışsın dediler hatta biri (ablamın kv si) illa burnunu sokacak yeter zayıflama böyle iyi dedi bende he he dedim ( içimden)

Ahaaaaa asıl bombayı söylemedim herkes farketti aaa zayıflamışsın dediler hatta biri (ablamın kv si) illa burnunu sokacak yeter zayıflama böyle iyi dedi bende he he dedim ( içimden)
İşte en güzeli bu.Ben de kebdi kv gidecegim zamani bekliyorum burdakiler farkediyo ama surekli goruyolar zaten.İnşallah o kilo almistir

Menumu vereyim

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 salkim üzüm

Aksam 19.15
Balık
Salata

Bende yazayım menünü
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Peynir Domates Zeytin
Şekersiz çay

Aksam 6
iki tahta şiş adana kebap
Az lavaş
Domates soğan roka
2 litre su icmemisde olabilirim bilmiyorum
Kuzum hastasin zaten iyicr direncini dusurme meyve fln ye bari

tevafuk55 nerelerdesin kuzum wc işini naptın son durum ne
Canım arada kaçırıp arada söylüyor paşam maşallah ama her gün kesin büyük wc vukuatimiz oluyor öyle yani... bende şimdi arkadaştan geldim önümde yaprak sarma kremalı tatl i ve gözleme vardı yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…