Kızlarrrr bugünkü sınavımı başarıyla geçmiş bulunuyorum kendimle gurur duyuyorum
Tatlış menüm gelsin
Sabah 8 maydanoz limon kürü
11: Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1dilim tb ekmeği, domates salatalık, 2kk peynir, 4zeytin, şekersiz çay (kahvaltıda neler vardı bir bilseniz)
13 sade türkkahvesi, 1.incir ( herkes kahvenin yanında lokum çikolata yedi)
15:haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran
Birazdan tarçınlı süt içicem
Menumu vereyim
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 salkim üzüm
Aksam 19.15
Balık
Salata
Lavaş olmamış gerisi güzel cabim afiyet olsunBende yazayım menünü
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Peynir Domates Zeytin
Şekersiz çay
Aksam 6
iki tahta şiş adana kebap
Az lavaş
Domates soğan roka
2 litre su icmemisde olabilirim bilmiyorum
Sabah iyi yemissin kizartmalar simitler :) aksam toparlamissin Allahtan.Selam canlarım menü vereyim
Sabah türk.kahvesi
Kahvalti 12.30:1.5 pekmezli simit ev yapımı poğaça büyüklüğünde
2 zeytin 1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kuşburnu marmelati
5 tane kadar patates kızartması
3 tane biber kızartması
Aksam19.00: 1 kase kabak çorbası sebzeli
4 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 6 badem 1 k incir
Su 2 litre
Akşam arkadaşlarıma gittim yapraksarma tatl i kurabiye ve ıspanaklı gözleme yemedim sabah yiyince tabi
Yap bakalim canım merak ettim ben de :)Kızlar ben yarın ve pazartesi iki gün detoks menü yapacam. diyetisyenimin önerisi ve listesi ile. Inşallah vücut şoka uğrayacak
Sabahları normal.kahvalti oluyor aralarda detoks içecek ve ögle akşam da detoks çorba olacak. Ama maksimum iki gün çünkü tansiyon düşebilirmiş.
Yarın sabah tartılıp birde detoks Sonra si tartilacam bakalım fark kaç olacakheyecanlandim yahuu
Ah sorma canımSabah iyi yemissin kizartmalar simitler :) aksam toparlamissin Allahtan.
Kahvaltıya gellllll bune yeme kızartma cısssSelam canlarım menü vereyim
Sabah türk.kahvesi
Kahvalti 12.30:1.5 pekmezli simit ev yapımı poğaça büyüklüğünde
2 zeytin 1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kuşburnu marmelati
5 tane kadar patates kızartması
3 tane biber kızartması
Aksam19.00: 1 kase kabak çorbası sebzeli
4 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 6 badem 1 k incir
Su 2 litre
Akşam arkadaşlarıma gittim yapraksarma tatl i kurabiye ve ıspanaklı gözleme yemedim sabah yiyince tabi
İyi geceler canımmİyi geceler kizlar
Az işim kaldı yapıp yatıyorum inşallah :)
Hahaha kız detoks pazartesi bitiyor bileKahvaltıya gellllll bune yeme kızartma cısss
Yaaa yap sen detoksu sonra yarışalım de bakkkk pışşıık o zaman beni geçersin sen
Neyse neyse detoks a ragmen kapışmayı kabul ediyorum
Ama sonra tarif alırız.
Canım ben sana güveniyorum balık tanda korkma bence kızartma olmuş olsa bile.. yanına bol salata bir kepçe çorba ile gayet güzel olurHerkese günaydın. Ben birazdan evden cikacagim ve aksama kadar donmeyecegim.Umarim hasarsiz dönmüş olurum.Halam balik yapacakmis ve kizartma yapar hep onun gazabina ugramadan kurtulmam lazim.Bana sans dileyin.Aksama gelirim.Seviyorum sizi
Yiyemiyorum yaaa zehir ağzımın iciKuzum hastasin zaten iyicr direncini dusurme meyve fln ye bari
Hoş geldin mery aktif olup menü lerini verirsen ve de buradaki menülere de gerkeli yorumunu yaparsan neden olmasın.Merhabalar ben siteye yeni üye oldum. 85 kiloyum. bundan 4 sene önce 52 kilo tığ gibi bir kızdım. 24 yaşındayım gerçi şubatta 25e gireceğim. Kortizon ve antipsikolotik ve antidepresanlar yüzünden kilo aldım. Vermeyi gerçekten çok istiyorum. spora yazılıp yazılıp bahane bulup gitmiyorum. zaten kilom yüzünden çok ağır spor yapamıyorum. 18-19 kasım gibi sevgilimin ailesi annem ve babamla tanışmaya gelecek. kıyafetler aldım ama sürekli kilo aldığımdan içine sığamam kilo alırım diye korkuyorum. ben de eğer mümkün ise bu gruba katılmak isterim.
tabii. Öğrenciyim üni. son sınıf. çalışmıyorum maalesef. İlaçlarım normalde 3 taneydi. 1e düşürüldü. o da 20 mg. ama aralık ya da ocak gibi 15e ya da 10 mg'a düşürülecek. mart nisan gibi bıraktırılacak.Hoş geldin mery aktif olup menü lerini verirsen ve de buradaki menülere de gerkeli yorumunu yaparsan neden olmasın.çalışıyor musun. Hâlâ.ilac kulanıyor musun
Anladım canım inşallah tamammen kurtulursun.. bunaksam bütün gün yediklerini sabahtabii. Öğrenciyim üni. son sınıf. çalışmıyorum maalesef. İlaçlarım normalde 3 taneydi. 1e düşürüldü. o da 20 mg. ama aralık ya da ocak gibi 15e ya da 10 mg'a düşürülecek. mart nisan gibi bıraktırılacak.
Anladım canım inşallah tamammen kurtulursun.. bunaksam bütün gün yediklerini sabah
Ara
Ögle
Ara
Akşam
Ara
Şeklinde alt alta yazarak başlayabilirsin. Yemek saatleri ve su miktarı da paylaşılacak.
Rica ederim ne demek amaç kilo vermekO zaman Akşama kadar not alır paylaşırım. Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?