- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
sen zaten fitsin yavaş yavaş gidecek merak etme5 kilo sonra duraklasa olmuyor mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen zaten fitsin yavaş yavaş gidecek merak etme5 kilo sonra duraklasa olmuyor mu![]()
Sen peki![]()
Bugün kv beni kocama şikayet etti hiç yemiyo bu kız söyle birşeyler yesin kilosu iyi onun diyo ayyy yıldım
Ay bi bitmediler bu çevre de yaaaBugün kv beni kocama şikayet etti hiç yemiyo bu kız söyle birşeyler yesin kilosu iyi onun diyo ayyy yıldım
Haklısın canım bende sana şaka yaotimBen Allahin emri peygamberin kavliyle gözünüzün önünde gittim
Hemi de burayı da hiç ihmal etmedim![]()
Sende zayıfladım boş verAyyy ben yazın bi ara ufak bi diyet yaptiydim oglumun mevlidi vardi baya sıkı tutuyordum.kv de acaip kilo almisti ilaclardan aldim diyodu ama sahurda bazlama tereyag yiyip yesil caya seker atiyoduben yemedikce kizartmalar simitler fln geliyo eve.bi de tarti aldim.diyodum o simit 5 dilim ekmek demek sen biliyon mu o susamlar nasıl zor eriyo biliyon mu fln.Ulan kadın ben ordan ayrildiktan sonra 8 kilo vermisti bi sonraki görüşmemize kadar ben ise ayni duruyordum.Nasıl icine oturduysa
biz daha bisey demeden geldi onumuzde dönüyor ben de bi değişiklik var mi diye
![]()
evde tarti olmasi iyi oldu diyo acaba kirsam mi
Öyle iste.simdi bu ayin 24unde gitcez muhtemelen.inşallah daha fazla zayiflamamistir diye dua ediyorum![]()
Sen ozamana ooooo dahada verirsin belli olmuştur zaten verdiğin süper gidiyorsun balımAyyy ben yazın bi ara ufak bi diyet yaptiydim oglumun mevlidi vardi baya sıkı tutuyordum.kv de acaip kilo almisti ilaclardan aldim diyodu ama sahurda bazlama tereyag yiyip yesil caya seker atiyoduben yemedikce kizartmalar simitler fln geliyo eve.bi de tarti aldim.diyodum o simit 5 dilim ekmek demek sen biliyon mu o susamlar nasıl zor eriyo biliyon mu fln.Ulan kadın ben ordan ayrildiktan sonra 8 kilo vermisti bi sonraki görüşmemize kadar ben ise ayni duruyordum.Nasıl icine oturduysa
biz daha bisey demeden geldi onumuzde dönüyor ben de bi değişiklik var mi diye
![]()
evde tarti olmasi iyi oldu diyo acaba kirsam mi
Öyle iste.simdi bu ayin 24unde gitcez muhtemelen.inşallah daha fazla zayiflamamistir diye dua ediyorum![]()
Kızlarrrr yarın benim sınav günüm ablama kahvaltıya gidiyoruz 1,5 saatlik yol öğlende ordayızpekiiiii benim fırında şuan ne pişiyo lor kurabiyesi 
ama ben ne yapıcam bu kurabiyelerden ve kahvaltıdaki böreklerden ve öğlen yemeğinde kesin pilav yanına mangal olur yemicemmmmm
kahvaltıda onlar beyaz ekmek yiyor kendime çanta yaptım bir dilim tbekmegi incir salata ve ton balığı aldım 50 grlık yemeğimle gidiyorum bana şans dileyin ayyy yok yok şansla olmaz bu iş yüksek irade dileyin canlar.
![]()
Aynen öyle gündüz spora fırsat bulamıyorum gecede çocukları uyut mutfağı topla et, sonrada sporu yapmadan içi rahat etmiyo insanın onuda yap saat 1 oldu haydi iyi gecelerHer aksam yatarken yarin aksam erken yatcam diyorum yine saat 1den önce yatamiyorum..Hadi iyi geceler![]()
Hadi ya canım dinlen de, hasta mi olacaksin acaba dikkat et kendine..Kaç gündür uykusuzluk yorgunluk..Bugün kolumu kaldiramiyorum resmen.Öyle ki kanepede uyumusum oglum uyanmis gidip almışım salonun ortasina oyuncaklariyla birakmisim ben de geri yatmisim uyumusum ve onu ne zaman alıp geldigimi hayal meyal hatirliyorum.Sabah da yine ayni sekilde yaninda uyumusum. Bi arada kahvalti yaptim.Sonra gene uyumusum...
Sapsal otesi bi haldeyim..
Ay bilmiyom valla yeni yeni kendime geliyom.Yemek bile yapamadim esim gelirken balık alacak.Ben kesemem o keser hazirlar ben pisiririm sadece o yüzden bana kolay yenek.Tek sıkıntı kokusu.Bi de gec yicem onu bekleyeceğim için.Hadi ya canım dinlen de, hasta mi olacaksin acaba dikkat et kendine..