Sensin ŞİŞKO

Bugün kv beni kocama şikayet etti hiç yemiyo bu kız söyle birşeyler yesin kilosu iyi onun diyo ayyy yıldım

Ayyy ben yazın bi ara ufak bi diyet yaptiydim oglumun mevlidi vardi baya sıkı tutuyordum.kv de acaip kilo almisti ilaclardan aldim diyodu ama sahurda bazlama tereyag yiyip yesil caya seker atiyodu ben yemedikce kizartmalar simitler fln geliyo eve.bi de tarti aldim.diyodum o simit 5 dilim ekmek demek sen biliyon mu o susamlar nasıl zor eriyo biliyon mu fln.Ulan kadın ben ordan ayrildiktan sonra 8 kilo vermisti bi sonraki görüşmemize kadar ben ise ayni duruyordum.Nasıl icine oturduysa biz daha bisey demeden geldi onumuzde dönüyor ben de bi değişiklik var mi diye evde tarti olmasi iyi oldu diyo acaba kirsam mi

Öyle iste.simdi bu ayin 24unde gitcez muhtemelen.inşallah daha fazla zayiflamamistir diye dua ediyorum

Bugün kv beni kocama şikayet etti hiç yemiyo bu kız söyle birşeyler yesin kilosu iyi onun diyo ayyy yıldım
Ay bi bitmediler bu çevre de yaaa
Ben Allahin emri peygamberin kavliyle gözünüzün önünde gittim

Hemi de burayı da hiç ihmal etmedim
Haklısın canım bende sana şaka yaotim
Sende zayıfladım boş ver benimki de benim ekmek yemememe takmış durumda

Kızlarrrr yarın benim sınav günüm ablama kahvaltıya gidiyoruz 1,5 saatlik yol öğlende ordayız pekiiiii benim fırında şuan ne pişiyo lor kurabiyesi  ama ben ne yapıcam bu kurabiyelerden ve kahvaltıdaki böreklerden ve öğlen yemeğinde kesin pilav yanına mangal olur yemicemmmmm kahvaltıda onlar beyaz ekmek yiyor kendime çanta yaptım bir dilim tbekmegi incir salata ve ton balığı aldım 50 grlık yemeğimle gidiyorum bana şans dileyin ayyy yok yok şansla olmaz bu iş yüksek irade dileyin canlar.

Sen ozamana ooooo dahada verirsin belli olmuştur zaten verdiğin süper gidiyorsun balım

Kolay gelsin canım. Gerçekten büyük sınav olacak senin için. Yiyebilecegin şeyler varsa tadina bakarsin.Israrlara kanma.Sana güveniyoruz

3 KASIM CUMA SPOR LİSTESİ

1.matematik61:
30 dk leslie =60 puan

Alta ekleyerek devam edelim kızlar

3 KASIM CUMA SPOR LİSTESİ

1.matematik61:
30 dk leslie =60 puan

2.sem35
Leslie 3 mil :90 puan
Alta ekleyerek devam edelim kızlar 

Her aksam yatarken yarin aksam erken yatcam diyorum yine saat 1den önce yatamiyorum..Hadi iyi geceler

Her aksam yatarken yarin aksam erken yatcam diyorum yine saat 1den önce yatamiyorum..Hadi iyi geceler
Aynen öyle gündüz spora fırsat bulamıyorum gecede çocukları uyut mutfağı topla et, sonrada sporu yapmadan içi rahat etmiyo insanın onuda yap saat 1 oldu haydi iyi geceler

Slm kızlar dün hiç giremedim hazırlık filan uğraştım evime geldim bugün şükür yoruldum kilom sabit 84 ile devam ediyorum çok kilo almadan devam edeyim allah M tabi bebeğim iyi olsun da

Kaç gündür uykusuzluk yorgunluk..Bugün kolumu kaldiramiyorum resmen.Öyle ki kanepede uyumusum oglum uyanmis gidip almışım salonun ortasina oyuncaklariyla birakmisim ben de geri yatmisim uyumusum ve onu ne zaman alıp geldigimi hayal meyal hatirliyorum.Sabah da yine ayni sekilde yaninda uyumusum. Bi arada kahvalti yaptim.Sonra gene uyumusum...
Sapsal otesi bi haldeyim..

Hadi ya canım dinlen de, hasta mi olacaksin acaba dikkat et kendine..

Hadi ya canım dinlen de, hasta mi olacaksin acaba dikkat et kendine..
Ay bilmiyom valla yeni yeni kendime geliyom.Yemek bile yapamadim esim gelirken balık alacak.Ben kesemem o keser hazirlar ben pisiririm sadece o yüzden bana kolay yenek.Tek sıkıntı kokusu.Bi de gec yicem onu bekleyeceğim için.

Eskiden olsa soyle bi pizza yiyek (bir lafin gelisi bu arada esim 2 ben 1 orta boy pizzayi tek seferde yiyebiliyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…