- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Acile gitmem lazım yarına kadın doğuma gideyim diyorum şimdi birşey yapamazlar kiCanım sen bi doktora mı gitsen bebiş susuz kalmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acile gitmem lazım yarına kadın doğuma gideyim diyorum şimdi birşey yapamazlar kiCanım sen bi doktora mı gitsen bebiş susuz kalmasın
Ne bilim cnm yaa.. burdan taşınma düşüncemiz var.. yeni eve taşınınca yerim olursa düşünüyorum aslında..Hippo. Kurutma makinesi alsana çok büyük rahatlık
Geçmiş olsun cnm.. bende hala aynıyım.. zorla kahvaltı yaptım inan.. zorladım kendimi 1.5lt su içtim şükür.. başım dönüyor hala.. ama hamişsin ekstra dikkat etmelisin..Acile gitmem lazım yarına kadın doğuma gideyim diyorum şimdi birşey yapamazlar ki
Sabah 9da tartıldım 73.0dım cnmhippotalamus kaç oldun ? hedefe vardın mı de hele ?
Sabah 9da tartıldım 73.0dım cnmtabi biraz üşütmüşüm onunda etkisi var tabi ama.. tartıda gördüm mü gördüm )
Ayy sorma aus kaptan.. kaç gün kendime gelemedim..
o nasıl bi kilooooooooooooooooooo![]()
sana nisan stresi mi vurdu ne hippom![]()
Wuhuuu süperrrr canım iki gündür bişey yemiyon nolacaydııııSabah 9da tartıldım 73.0dım cnmtabi biraz üşütmüşüm onunda etkisi var tabi ama.. tartıda gördüm mü gördüm )
Kız 30 kilo oldu sayılır.. 29.5.. 9 yaşındaki oğlum çıktı içimden :))Wuhuuu süperrrr canım iki gündür bişey yemiyon nolacaydıııı![]()
Vay arkadaş buna azmin zaferi denirKız 30 kilo oldu sayılır.. 29.5.. 9 yaşındaki oğlum çıktı içimden :))
Sorma cnm ya.. birazcık yoruldum ama.. 70 olim ara vericem..Vay arkadaş buna azmin zaferi denir![]()
Yaa yeter arada kaçamak yapsana bee :))Gelsin menüler
Sabah 8 maydanoz limon kürü(1.gün)
9:30 kahvaltı 1 domates 2 biber 1 yumurtalı menemen, salatalık 1 kk peynir, 4 zeytin, şekersiz çay, yarım dilim ekmek
12: 8 adet iğde ( canım çekti)
15:30 2 kayısı 1 bardak tarcinli süt
17 1 kepçe yarmalı yayla çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuıı
Bekleyin 59.9 da yapıcamYaa yeter arada kaçamak yapsana bee :))
Leslie 3 mil 45 dk değil mi?? 90 puan o zmn..29 EKİM PAZAR SPOR LİSTESİ
1.sem35
Leslie 3ml: 80
Haydi kızlarrrr ekleyelimmmm![]()