Sensin ŞİŞKO

Acile gitmem lazım yarına kadın doğuma gideyim diyorum şimdi birşey yapamazlar ki
Geçmiş olsun cnm.. bende hala aynıyım.. zorla kahvaltı yaptım inan.. zorladım kendimi 1.5lt su içtim şükür.. başım dönüyor hala.. ama hamişsin ekstra dikkat etmelisin..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

o nasıl bi kilooooooooooooooooooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sana nisan stresi mi vurdu ne hippom :KK12::KK12::KK12:
Ayy sorma aus kaptan.. kaç gün kendime gelemedim..

Valla bugün itibari ile 29.5 kilo verdim.. 8.5 yaşındaki oğlumu içimden çıkardım :)) 70 e gelim ara vericem cnm yaa.. yoruldum azcık ;)

Selam kızlar ben Bugün sapsal gibiyim bi uyu bi uyan deli oldum.12bucukta kahvaltiya oturduk 1 bucukta sofradan kalktik hazirlandik ciktik evden kuzenim ve esiyle buluscaz.

Tek tek alinti yapamadim hastalarimiz dikkat etsinler kendilerine.Hepinizi opucukledim.

Gelsin menüler
Sabah 8 maydanoz limon kürü(1.gün)
9:30 kahvaltı 1 domates 2 biber 1 yumurtalı menemen, salatalık 1 kk peynir, 4 zeytin, şekersiz çay, yarım dilim ekmek
12: 8 adet iğde ( canım çekti)
15:30 2 kayısı 1 bardak tarcinli süt
17 1 kepçe yarmalı yayla çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuıı

Gelsin menüler
Sabah 8 maydanoz limon kürü(1.gün)
9:30 kahvaltı 1 domates 2 biber 1 yumurtalı menemen, salatalık 1 kk peynir, 4 zeytin, şekersiz çay, yarım dilim ekmek
12: 8 adet iğde ( canım çekti)
15:30 2 kayısı 1 bardak tarcinli süt
17 1 kepçe yarmalı yayla çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuıı
Yaa yeter arada kaçamak yapsana bee :))

Uyanır uyanmaz 1 muz..

Kahvaltı 11 gibi..
2 peynirli yumurta
7 zeytin
Azcık peynir
Azcık salatalık
Az bişi biber
1 çay kaşığı bal

Ara
Türk kahvesi
2 hurma
1 ceviz

Akşam 18.30
Biraz et kavurma
Salata

Su elimden geldikçe içmeye çalışıyorum..

Back
X