- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ahahaha sağol bulsam hipo nun yerine bir kaşık suda boguvercem:)İyi ozaman hadi iyi geceler nisanlı rüyalar @tuzsuz_ruh :)))
Sanada iyi geceler yarın ben yokum yine idare edin beni artıkKızçeler iyi geceler görüşürüz yarın
İyi geceler canimmmİyi geceler kızlar.. çocukları uyuttum şimdi.. bi makine çamaşır var.. asmayın başarırsam uyucam :))
Günaydın benim zayıf adayı minnak adayı arkadaşlarım
Bayramimiz Olsun
Bub ayramda tatlı yoktu dimiBayram diye gaza gelip kimse cazutmasın haaaaa
Bu tatlısız bayram :))Bayram diye gaza gelip kimse cazutmasın haaaaa
Evet 1 ay her sabah.. içilir ama insan bi süre sonra bıkıyo.. ben 1 sene maydonoz yiyememiştim :))Maydanoz limon kürünü yaptım bakalım tadı güzel içilir yani hippo balım sen günde 1 mi yapmıştınhippotalamus
İçemiyorum Hippom akşam bir parça ekmek ile zeytin yedim olduğu gibi çıktı ne yesem midem alt üst oluyor birde uykusuzluk mahvediyor kızım bırakmıyor ki uyuyayım Nasıl oldun şimdi kahvaltı yaptım yine çıktı olduğu gibi ne yiyeceğim şaşırdımGeçmiş olsun cnm.. bol su iç.. ben zorluyorum su için ama midem bulanıyo.. başımın dönmesi bi türlü geçmediinan alıp başımı gidesim geliyo bazen..
Ayneennnn katılıyorummmmmHippo. Kurutma makinesi alsana çok büyük rahatlık
Canım sen bi doktora mı gitsen bebiş susuz kalmasınİçemiyorum Hippom akşam bir parça ekmek ile zeytin yedim olduğu gibi çıktı ne yesem midem alt üst oluyor birde uykusuzluk mahvediyor kızım bırakmıyor ki uyuyayım Nasıl oldun şimdi kahvaltı yaptım yine çıktı olduğu gibi ne yiyeceğim şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?