- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
SüpppeeerrrrBu arada ben bugün kek ve poğaça yaptım ama yemedim biliyomusunuz bir lokma bile yemedim:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpppeeerrrrBu arada ben bugün kek ve poğaça yaptım ama yemedim biliyomusunuz bir lokma bile yemedim:)))
Ben de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyorKızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan![]()
Cnm ben denedim yıllar önce.. 16 sapıyla maydonoz 1 limon suyu 1 bardak suyu rondoya vuruyoruz.. sabah aç karnına içiyoruz.. 15 gün iç 5 gün ara.. 1 aylık kürKızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan![]()
İyi bari 8lerden kurtuldun.. hadi sıra 7lerden kurtulmada78.3:)))
Yok canım emzirmiyorumCnm ben denedim yıllar önce.. 16 sapıyla maydonoz 1 limon suyu 1 bardak suyu rondoya vuruyoruz.. sabah aç karnına içiyoruz.. 15 gün iç 5 gün ara.. 1 aylık kürben faydasını görmüştüm.. yalnız sen emziriyor muydun??
Cnm aslında 1 ay korunup bu kürü yapmalısın.. rahmi temizliyo.. hamile kalmayı kolaylaştırıyoBen de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyor
İyi geceler rüyanda bizi görKızlar bana müsade. Herkese iyi geceler tatli rüyalar seviyorum sizi![]()
Tamam dene o zmn.. ben maydonoz suyumu içip pilatesimi yapıyordum.. sonrasında kahvaltı.. o aralar 12 kilo vermiştimYok canım emzirmiyorum![]()
Aynen birde 75 ı göreydim iyiydi ama haftaya inşallah hedefim 75 olmak yani 12 gün var önümdeİyi bari 8lerden kurtuldun.. hadi sıra 7lerden kurtulmada![]()
İyi geceler rüyanda nisani gör:))))Kızlar bana müsade. Herkese iyi geceler tatli rüyalar seviyorum sizi![]()
Deneyelim bakalımmm yarın başlıyorumTamam dene o zmn.. ben maydonoz suyumu içip pilatesimi yapıyordum.. sonrasında kahvaltı.. o aralar 12 kilo vermiştim![]()
Yaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuşAynen birde 75 ı göreydim iyiydi ama haftaya inşallah hedefim 75 olmak yani 12 gün var önümde
artık detoks metoks bitki çayı ip atlaması bi şekilde halletmem lazim
Ne biçim beddua bu..İyi geceler rüyanda nisani gör:))))
12 günde başarırsın azmedersenAynen birde 75 ı göreydim iyiydi ama haftaya inşallah hedefim 75 olmak yani 12 gün var önümde
artık detoks metoks bitki çayı ip atlaması bi şekilde halletmem lazim
Ahahahah şaka yapıyorum be tanimiyorki o zaten sana desem o olurdu ama keşke ben görsem gerçek kadınmı erkek mi diye merak ediyorum :))Ne biçim beddua bu..
Offf 5 te çok zor yaaa eşim en erken 7 de geliyor benim imkansız onu beklemezsem eğer yemek bile yemez evde kendi basinaYaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuşben yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan akşam yemeği yetişmiyor
![]()
İnşallah biraz fazla uzadı bu defa ama tam manasıyla yapamadım ben ilk zamanlar gibi orda burda başka evde olmuyor kendi evinde olduğunda tam uyuyorsun biryere gittiğinde o iş olmuyor12 günde başarırsın azmedersen