Sensin ŞİŞKO

:spor: 28 Ekim Cumartesi spor listesi :spor:

1.sem35
Leslie 3 ml :80
200 ip: 40
300bölgesel :60
Toplam :180 puan

2.tuzsuz_ruh : 60 dk yürüyüş :120puan

3.matematik61
70 dk yürüyüş: 140
100 bölgesel: 20
Toplam:160 puan

Kızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan :KK50:
Ben de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyor

Kızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan :KK50:
Cnm ben denedim yıllar önce.. 16 sapıyla maydonoz 1 limon suyu 1 bardak suyu rondoya vuruyoruz.. sabah aç karnına içiyoruz.. 15 gün iç 5 gün ara.. 1 aylık kür ;) ben faydasını görmüştüm.. yalnız sen emziriyor muydun??

Ben de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyor
Cnm aslında 1 ay korunup bu kürü yapmalısın.. rahmi temizliyo.. hamile kalmayı kolaylaştırıyo ;)

Aynen birde 75 ı göreydim iyiydi ama haftaya inşallah hedefim 75 olmak yani 12 gün var önümde
artık detoks metoks bitki çayı ip atlaması bi şekilde halletmem lazim
Yaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuş ;) ben yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan akşam yemeği yetişmiyor :(

Yaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuş :KK66: ben yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan akşam yemeği yetişmiyor :KK43:
Offf 5 te çok zor yaaa eşim en erken 7 de geliyor benim imkansız onu beklemezsem eğer yemek bile yemez evde kendi basina

Back
X