Sensin ŞİŞKO

28 Ekim Cumartesi spor listesi

1.sem35
Leslie 3 ml :80
200 ip: 40
300bölgesel :60
Toplam :180 puan

2.tuzsuz_ruh : 60 dk yürüyüş :120puan

3.matematik61
70 dk yürüyüş: 140
100 bölgesel: 20
Toplam:160 puan

Kızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan
Ben de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyor

Kızlar ya ben şu maydanoz limon kürünü denemek istiyorum deneyen, bilen, öneren, önermeyen varmıdır bir fikri olan
Cnm ben denedim yıllar önce.. 16 sapıyla maydonoz 1 limon suyu 1 bardak suyu rondoya vuruyoruz.. sabah aç karnına içiyoruz.. 15 gün iç 5 gün ara.. 1 aylık kür ben faydasını görmüştüm.. yalnız sen emziriyor muydun??

Ben de istemiştim ama korunmuyoruz biz bebek olursa dusuge sebep maydonoz limon kuru o yüzden içemiyorum birde kansızlık çoksa ve tansiyon düşükse içme limon daha da dusuruyor
Cnm aslında 1 ay korunup bu kürü yapmalısın.. rahmi temizliyo.. hamile kalmayı kolaylaştırıyo

Aynen birde 75 ı göreydim iyiydi ama haftaya inşallah hedefim 75 olmak yani 12 gün var önümde
artık detoks metoks bitki çayı ip atlaması bi şekilde halletmem lazim
Yaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuş ben yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan akşam yemeği yetişmiyor

Yaparsın cnm ya.. bak 5 te yeme içmeye paydos dersen 10 günde 3 kilo gidiyormuş ben yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan akşam yemeği yetişmiyor
Offf 5 te çok zor yaaa eşim en erken 7 de geliyor benim imkansız onu beklemezsem eğer yemek bile yemez evde kendi basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…