Sensin ŞİŞKO

tevafuk55 canım çiğ badem yiyorum kavrulmamis tuzsuz.Vakti zamaninda diyetisyenim önermişti. Yanlis mi biliyorum acaba.
Sayisi balım maksimum 5 6 olmalı doğru biliyorsun sağlıklı yağ zayıflamaya yardımcı bir tanesi 11 kalori 6 tanesi 1 dilim tam buğday ekmek

Bende beğenmedim.. ama çocuklara şurup içirmem lazımdı.. onla uğraş öbürü ile uğraş.. sonra küçüğü durmadı emzirdim uyudu.. beşiğe koydum geri uyandı salladım derken.. uyanınca incir yemiştim.. meta çalışmaya başlamamış mıdır

Ya illaki başlamıştır ama amacımız kahvaltıyı kahv saatinde yapmak:))

Merhaba kızlar geldim menümu verip uçaYiM

Sabah 10
Tereyağlı yumurta
Domates
Peynir az ekmekle şekersiz çay

Ara bir bardak meyve suyu

Aksam 7
Bir kaşık pilav yarım tabak et yemeği
Salata
2litre şu
Spor yok
O pilavi eritttt.Arayı çok boş gecirmissin kuzum o kadar uzun süre aç kalma.Meyve suyu hazır paket değildir umarim.

İyice boşladın ama bizi
Kardeşim gidene kadar yoğun olcam demişti ya canım.

Hem pilav hem makarna fazla gibi olmuş sanki canım. Aksam pilav olmasaymis daha iyiymis.
Öğlen
Yakışır tam sağlıklı sütlü yoğurtlu, sevdim

Ben kendi listeme makarna pilav koymam ama ekmek yoksa öğünde diyetisyenler ekmek yerine makarna yada pilavı koyabiliyorlar miktarı ve zamanı önemli

Makarnaaaa olmayaydı iyiydi yarın telafi edersin canım

23 EKİM SPOR LİSTESİ

1.matematik61:
45 dk leslie=90
150 bolgesel =30
Toplam=120 puan

2.sem35
60 dk yürüyüş =120
300 bölgesel =60
Toplam =180
Alta ekleyerek devam edelim kızlar

Sabah 10
Tereyağlı yumurta
Domates

Aksam 7
Salata
2litre şu
Spor yok
Kahvaltı süper sonrası ara öğün yok meyve suyu boş kalori olmuş canım bir kaşık pilav ziyanı yoktur inşallah

Öğlen yemeği nerde :))

Öğlen nerde:)

Pilav makarna denk gelmeseymiş miktarlar az ama hiç olmasaymış daha güzel olurmuş afiyet olsun :)

Geçmiş olsun canım hastalık olunca bazen düzen tamamen bozulabiliyor. Yinede güzel menü afiyet olsun

Sabah 10
Tereyağlı yumurta
Domates

Aksam 7
Salata
2litre şu
Spor yok
Öğlen nerde :)
Kızlar niye öğle yemeğini atlıyorsunuz aralarla geçiştiriyorsunuz sonra dermandan düşmeyin metabolizmayıda çalıştıralım olmaz mı

Enerjin yerindeyse sorun yok canım ara mesafe yinede var ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…