- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Şimdi de yoruldum ondan agridi yine her tarafim.Oğlumu uyuttum uzandim.Eşim balıkları ayikliyor.Halletsin de pisireyim.Bugün iki ara iki ana yaparsın canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi de yoruldum ondan agridi yine her tarafim.Oğlumu uyuttum uzandim.Eşim balıkları ayikliyor.Halletsin de pisireyim.Bugün iki ara iki ana yaparsın canım![]()
Bizde de balıkŞimdi de yoruldum ondan agridi yine her tarafim.Oğlumu uyuttum uzandim.Eşim balıkları ayikliyor.Halletsin de pisireyim.
Dogme pilavi ne ki? Çok canin istediyse bikac saat önce arada atsaydin agzina 2 kasik günün son ogununde sanki biraz fazla :)Köftelerim pişiyo.. yanına iki kaşık döğme pilavı yesem mi ki?? Dün komşu gönderdi yemedim.. şimdi yesem nolur![]()
Yok kızz azıcıktı yedim:)) 2 tepeleme değil ölee.. buğdaylı etli bi pilavDogme pilavi ne ki? Çok canin istediyse bikac saat önce arada atsaydin agzina 2 kasik günün son ogununde sanki biraz fazla :)
O zaman afiyet bal şeker olsun :)Yok kızz azıcıktı yedim:)) 2 tepeleme değil ölee.. buğdaylı etli bi pilav![]()
Afiyet olsun cnm.. muzun yanında sütte içebilirsinMenü vereyim
Sabah 11.00
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.45
10 cig badem
Ara 16.45
Yarım muz
Aksam 17.30
Balık
Salata
Su:Su an 2.5 lt 3e kesin tamamlanir.
Sagol canım. Muz süt beraber cok severim zaten ama yemek hazır olmak uzereydi o yüzden biraz yatistirsin diye muzdan yedim bi parca.Ama 2 hafta onceki berna olsa koca muzu hüpletmiştiAfiyet olsun cnm.. muzun yanında sütte içebilirsin![]()
Öğlen yada akşam öğünü olarakta 1 tarçınlı muz ve bir bardak süt içebilirsin.. acaip doyurucu oluyoSagol canım. Muz süt beraber cok severim zaten ama yemek hazır olmak uzereydi o yüzden biraz yatistirsin diye muzdan yedim bi parca.Ama 2 hafta onceki berna olsa koca muzu hüpletmişti![]()
Oglen yemegi pek yemiyorum onun yerine tuketebilirimÖğlen yada akşam öğünü olarakta 1 tarçınlı muz ve bir bardak süt içebilirsin.. acaip doyurucu oluyo![]()
Bende öyle yapıyorum cnmOglen yemegi pek yemiyorum onun yerine tuketebilirim
Menü vereyim
Sabah 11.00
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.45
10 cig badem
Ara 16.45
Yarım muz
Aksam 17.30
Balık
Salata
Su:Su an 2.5 lt 3e kesin tamamlanir.
Afiyet olsun kızlar güzel menülerMenümü verim kızlar
Uyanınca yarım ceviz 1 incir
Kahvaltı 12ye geliyordu..
2 domates çeyrek sucuk 2 domates ve 2 yumurtadan sucuklu menemen yaptım.. onun 3te 1i...
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
Biber
Ara
Türk kahvesi
Kuru kayısı
Hurma
1 ceviz
Ara bi mandalina
Akşam 17.45te..
5 fırın köfte
2 kaşık döğme pilavı
Salata
Saat 21-22 gibi acıkırsam
Az sütlü granül kahve ve kuru incirle ceviz yerim![]()
Bu nasıl güzel menüSabah 8 limonlu su
10 kahvaltı 1 yemek kaşığı lor ve 1 yumurtalı omlet 4 zeytin Domates salatalık yeşillik şekersiz cay
12: yeşil çay 2 kayısı
15:sade türkkahvesi 1 incir 1 ceviz
18 haşlanmış tavuklu salata 1 kase yoğurt
Ah bu kız ve güzel menüleriSabah 8 limonlu su
10 kahvaltı 1 yemek kaşığı lor ve 1 yumurtalı omlet 4 zeytin Domates salatalık yeşillik şekersiz cay
12: yeşil çay 2 kayısı
15:sade türkkahvesi 1 incir 1 ceviz
18 haşlanmış tavuklu salata 1 kase yoğurt