Sensin ŞİŞKO

1.61 aslında hedeflerim boyuma göre fazla :) bi dönem spor yaparak zayiflamistim o zaman 64 kiloyla 36 38 beden giyiyodum.Simdi bu hedeflere bi ulasayim 3.bi hedefim daha var.

75 hamile kalmadan önce gördüğüm maksimum kilo 65 de evledigim zamanki kilom.o yüzden hefelerim onlar.
Benim de hedefim 66ydi normalde çünkü ilk çocuğuma hamile kalmadan önceki kilomdu sonra hedefim 63 dedim ideal kilo hesaplarında o çıkıyor diye :KK48: şimdi de 63 e gelmişken neden 50 ler olmasın kafasını yaşıyorum :deli:

Benim de hedefim 66ydi normalde çünkü ilk çocuğuma hamile kalmadan önceki kilomdu sonra hedefim 63 dedim ideal kilo hesaplarında o çıkıyor diye :KK48: şimdi de 63 e gelmişken neden 50 ler olmasın kafasını yaşıyorum :deli:
Darısı başıma inşallah :KK49::KK49:

Günaydın kızlar.. oğlum iyi çok şükür.. ben biraz yorgun ve uykusuzum :KK43: aman onlar iyi olsunda.. birazdan kahvaltı hazırlıcam inş tevafuk55 tevafuk55 kahvaltın çok güzel cnm afiyet olsun..
Cok gecmis olsun tekrar canim.Ben de tam kahvalti hazirliyodum esimin cikmasi gerekti.kendi ekmegim de bitmis onu alip gelcek.Napsam 1 bardak süt mü icsem o gelene kadar.

Dun aksam hayır demeyi basarmanin sonucu d3gil mi :halay: bende pasta sevmem zaten ama diğer hamur işlerine dayanamıyor_dum bugüne kadar :deli: bugün dayanacam En Büyük KK
Bence hayır diyebilirsin canım hedefe adım adım ha gayret, biraz sabır ne diyoruz yemezsek ölmeyiz ama yersek tontiş kalırız. :))

Lay lalay lalay laaayyy:halay:

Denedim canım pisirildigi icin yiyebiliyorum ondan
Ee madem kahvaltıda hellim ye ;) hergün tost bıkarsın.. bide sadece yumurtanın beyazından omlet yapsan.. içine biberdi maydonozdu koysan olmaz mı?? 2 ekmek çok olur hergün hergün..

Ee madem kahvaltıda hellim ye :KK66: hergün tost bıkarsın.. bide sadece yumurtanın beyazından omlet yapsan.. içine biberdi maydonozdu koysan olmaz mı?? 2 ekmek çok olur hergün hergün..
Canim ben yumurtanin beyazini da sadece haslanmis yiyorum omlet işi bana ters yani :) Markete gittigimde hellim bakayim.Ekmegi tamamen kesmiyorum çünkü ömür boyu kesemeyecegimi biliyorum:KK53:

Back
X