• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

1988 doğumlu musun :KK66:
Ne işle meşgulsun, ailenle misin...

Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimi :bicak:

Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.
Her şeyin başı sağlık cnm..
haklidin :) @MiuLego sabh 15 dakka yuruys bandinda yurudum simdi de 21 mekik cektim

1988 doğumlu musun :KK66:
Ne işle meşgulsun, ailenle misin...

Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimi :bicak:

Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.
Her şeyin başı sağlık cnm..
Yok canım ablamla yaşıyorum ben bi de köpeğim var 3 kişi takılıyoruz ablam yakında evlenir ben bekarlığa devam :halay:ailem başka şehirde biz iş için kaldık ankarada. 87 doğumluyum 31 mi olmuşum kız yoksaaaaao_O

Kamu çalışanıyım canımcım ben :KK14:

Ben 21 gün karatay diyeti yaptım ve 21 gün boyunca ağızıma ekmek şekerli bişi sürmedim.

Şimdi başlıyayım diyorum ona yine ama onda bi sabah yiyorsun birde akşamm o_O
Karatay güzel ama sabır gerektiriyo kasma bence kendini karatay yapmadan da ekmeksiz şekersiz yaparsın ki diyetini

Yok canım ablamla yaşıyorum ben bi de köpeğim var 3 kişi takılıyoruz ablam yakında evlenir ben bekarlığa devam :halay:ailem başka şehirde biz iş için kaldık ankarada. 87 doğumluyum 31 mi olmuşum kız yoksaaaaao_O

Kamu çalışanıyım canımcım ben :KK14:
Hayır 30 yaşındasın.
Bende 29 - 1988 Nisan doğumluyum :)
Köpeğinin resmini paylaşsanağğğğğ Nolurrrr ...

Gel gel iyice zayıflar grubu oldu burası sen eksik kalma kız gel. Hahaha eriyip gidelim :rolleyes: 9-6 aramızda olursun sen de menünü verdiğin sürece sıkıntı yok zaten gün içinde aktifsin sporunu da ertesi gün 11 e kadar bildirebilirsin cuma da kilo bildirimi yapacaksın bu kaadr işte:cool:

Ben çok obezim ya yiyince fena yiyorum bir haftada o kadar kilo alcak neler yedim hayal et:confused:
Ben bu mesajını yeni okudum :D Tamam böyle yaparım :KK39:

Back