Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir heeeehe he 82 bence o 8+2
Beyaz ekmek ağzına sürmiceksin kayakoşun komşular beni öldürecek bu kızanladim hep ceyrek ekmek yiyem barik
Ohooooo diyorum yavaşşş kızım naptın yawBenim ruhum 82 civarı
gel kuzum ben seni evlatlık alayımmmSen evlisin diye öyle dedim aslında ama o zaman da ben kuma oluyom galiba sana hahahaha mantık terk
Ahahaha doğru diyosun bi soy ağacıma baktırayım ben biP
Puhahhahahahahaha
Ben de köpeğimin anasıyım anadolu kadınıyım be öyle kral prens falan sen osmanlı torunusun padişah şehzade falan diyeceksin
haklidin :) @MiuLego sabh 15 dakka yuruys bandinda yurudum simdi de 21 mekik cektim1988 doğumlu musun
Ne işle meşgulsun, ailenle misin...
Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimi
Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.
Her şeyin başı sağlık cnm..
Yok canım ablamla yaşıyorum ben bi de köpeğim var 3 kişi takılıyoruz ablam yakında evlenir ben bekarlığa devam ailem başka şehirde biz iş için kaldık ankarada. 87 doğumluyum 31 mi olmuşum kız yoksaaaaa1988 doğumlu musun
Ne işle meşgulsun, ailenle misin...
Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimi
Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.
Her şeyin başı sağlık cnm..
tamm kara ekmek alcam onunda 3 dilimj ceyrek ekmek oluyorBeyaz ekmek ağzına sürmiceksin kayakoşun komşular beni öldürecek bu kız
Karatay güzel ama sabır gerektiriyo kasma bence kendini karatay yapmadan da ekmeksiz şekersiz yaparsın ki diyetiniBen 21 gün karatay diyeti yaptım ve 21 gün boyunca ağızıma ekmek şekerli bişi sürmedim.
Şimdi başlıyayım diyorum ona yine ama onda bi sabah yiyorsun birde akşamm
Harikasınnnnnnn sabah sporu çooook etkili oluyorhaklidin :) @MiuLego sabh 15 dakka yuruys bandinda yurudum simdi de 21 mekik cektim
Hayır 30 yaşındasın.Yok canım ablamla yaşıyorum ben bi de köpeğim var 3 kişi takılıyoruz ablam yakında evlenir ben bekarlığa devam ailem başka şehirde biz iş için kaldık ankarada. 87 doğumluyum 31 mi olmuşum kız yoksaaaaa
Kamu çalışanıyım canımcım ben
Her öğünde 1 dilim yersin günde 3 dilim eder öbür tanımlamayı ağzıma almak istemiyomtamm kara ekmek alcam onunda 3 dilimj ceyrek ekmek oluyor
Ewet annemle birlikte yapmıştık ramazandan önceki ayda yapmıştık.Karatay güzel ama sabır gerektiriyo kasma bence kendini karatay yapmadan da ekmeksiz şekersiz yaparsın ki diyetini
gel kuzum ben seni evlatlık alayımmm
Ben bu mesajını yeni okudum Tamam böyle yaparımGel gel iyice zayıflar grubu oldu burası sen eksik kalma kız gel. Hahaha eriyip gidelim 9-6 aramızda olursun sen de menünü verdiğin sürece sıkıntı yok zaten gün içinde aktifsin sporunu da ertesi gün 11 e kadar bildirebilirsin cuma da kilo bildirimi yapacaksın bu kaadr işte
Ben çok obezim ya yiyince fena yiyorum bir haftada o kadar kilo alcak neler yedim hayal et
Dur paylaşayım öğleye doğru bilgisayardan bulayım foto tel de yok pekHayır 30 yaşındasın.
Bende 29 - 1988 Nisan doğumluyum :)
Köpeğinin resmini paylaşsanağğğğğ Nolurrrr ...
Anneler de maşallah iyi veriyor haaa Sily nin anası da fenaEwet annemle birlikte yapmıştık ramazandan önceki ayda yapmıştık.
Annem 6 kilo verdiydi.