Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalim :) ekmeksiz kizartma yasak mi makarna ..dun yrmekte makarna vardi yememistim az pilavBugün düne göre daha güzel :) yarın daha da güzel olcak inşallah kahvaltın
Tamam o şekilde yaparım, anneme sorarım akşam menüde ne var diye..sen en geç kaçta giriyosan o saatte ver 6 da giriyosan en son o saatte ver akşam yemeği yemediysen mesela yiyeceklerini yaz. Ama yazdığından başka bişey yeme
Kızzzzz erken evlenince öyle oluyor.29 yaşında ve 8 yaşında oğlun var genç anne demek
Üstüne de zapzayıf anne demek
Kız beni delirtcekmisiniz siz kıskancımdan ölcem şurda
My SouL
O nasıl oluyor ?ya ben zayiflayacaagima kilo almisim sabah tartildim
Beni hic tanimak isteuen yok yaaaaa aglama emojisi ühüüüTamam o şekilde yaparım, anneme sorarım akşam menüde ne var diye..
Ben genelde hazır sofraya gidiyorum da
Kızzzzz erken evlenince öyle oluyor.
Ama şu an bekarım
Oğlumla el ele dolaşıyorum
Bende seni tanıyabilir miyimm
Kuzum kızartma yasak çünkü o kızartma yağı trans yağa dönüşüyor direk göbüşe falan oturuyor çok zararlı. Azcık zeytinyağında çevir ya da közde yap ya da fırında yap. Makarna beyaz ekmek pilav da karbonhidrat ama zararlı karbonhidrat içinde şeker var aniden kan şekerini yükseltip düşürüyor ve acıktırıyor hemen. Yumurta peynir zeytin ceviz bulgur pilavı yoğurt et sebze yemekleri bol salata közlenmiş sebzelerle salata çorba bunlardan ye istediğin kadar. Canın tatlı isterse muz ya da süte tarçın dök ye hoop tatlı isteği gitti mesela. Yavaş yavaş azalt o zararlı şeyleri hayatından. Daha güzel doyuyor insan hazımsızlık çekmiyor mide rahatlıyor çok iyi gelecek sana da eminim dene bak:)bakalim :) ekmeksiz kizartma yasak mi makarna ..dun yrmekte makarna vardi yememistim az pilav
regl degilim ama gece yatmadan once incir suyu iciy9m bide kist olusmasin diye dun adet sokturucu icmeye basladim ..vucudum cok tuhaf sadece gobegim sisiyor birturlu inmiyor 7 aylik hamilelerden farkim yok :/O nasıl oluyor ?
Regl misin? Ya da tarih yakın mı ?
denerim ama insann cani istiyir :)Kuzum kızartma yasak çünkü o kızartma yağı trans yağa dönüşüyor direk göbüşe falan oturuyor çok zararlı. Azcık zeytinyağında çevir ya da közde yap ya da fırında yap. Makarna beyaz ekmek pilav da karbonhidrat ama zararlı karbonhidrat içinde şeker var aniden kan şekerini yükseltip düşürüyor ve acıktırıyor hemen. Yumurta peynir zeytin ceviz bulgur pilavı yoğurt et sebze yemekleri bol salata közlenmiş sebzelerle salata çorba bunlardan ye istediğin kadar. Canın tatlı isterse muz ya da süte tarçın dök ye hoop tatlı isteği gitti mesela. Yavaş yavaş azalt o zararlı şeyleri hayatından. Daha güzel doyuyor insan hazımsızlık çekmiyor mide rahatlıyor çok iyi gelecek sana da eminim dene bak:)
ben 23 yasindayim ruhum yasli bir kizim varr :)@MiuLego
tevafuk55
hippotalamus
Sily
inciakis
eylul7158eylul
zms rainbow
@kahve kitap ve ben
EKMEK86
Scss2016
Buradaki herkes bana kendini tanıtabilir miii
Çok normal yarım ekmek işte..ya ben zayiflayacaagima kilo almisim sabah tartildim
Kızzz sordum hepinizi bak yukarıdaaBeni hic tanimak isteuen yok yaaaaa aglama emojisi ühüüü
Adet söktürücü içmeye başlasıysan ozaman regl tarihin yakın olmalı ki böyle şiş karnın canım...regl degilim ama gece yatmadan once incir suyu iciy9m bide kist olusmasin diye dun adet sokturucu icmeye basladim ..vucudum cok tuhaf sadece gobegim sisiyor birturlu inmiyor 7 aylik hamilelerden farkim yok :/
Arada yersin canım asla ve asla yeme demiyorum arada porsiyonu kontrollü yersin :)denerim ama insann cani istiyir :)
Özel istek isterim banane banane ay ne gıcığım dimi@MiuLego
tevafuk55
hippotalamus
Sily
inciakis
eylul7158eylul
zms rainbow
@kahve kitap ve ben
EKMEK86
Scss2016
Buradaki herkes bana kendini tanıtabilir miii
Aynen annen sana sölesin sen kahvaltı öğle akşamla birlikte menünü verirsinmaşallah ne güzel ya. Bekarlık sultanlık kız çaktırmaTamam o şekilde yaparım, anneme sorarım akşam menüde ne var diye..
Ben genelde hazır sofraya gidiyorum da
Kızzzzz erken evlenince öyle oluyor.
Ama şu an bekarım
Oğlumla el ele dolaşıyorum
Bende seni tanıyabilir miyimm
Dün yarım ekmek yedi eksi çıkar mı hiç mümkünmüO nasıl oluyor ?
Regl misin? Ya da tarih yakın mı ?
LÜtfen bana kendini tanıtır mısınÖzel istek isterim banane banane ay ne gıcığım dimi
Aynen bekarlık sultanlık valla, annem yapıyor her şeyiAynen annen sana sölesin sen kahvaltı öğle akşamla birlikte menünü verirsinmaşallah ne güzel ya. Bekarlık sultanlık kız çaktırma