ay ben de roka en sevdiğim yeşilliktir.Göbek ve roka alırım ...
Roka hastasıyımdır ben
12.00 çıkıyorum yemeğe
ben de 12 de çıkıyom ımmm acıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben de roka en sevdiğim yeşilliktir.Göbek ve roka alırım ...
Roka hastasıyımdır ben
12.00 çıkıyorum yemeğe
3,5 senedir war biri ewettVar mı öyle plan birileri mi var
Hani bekarlık sultanlıktı yaaaaaaa
Oyyy oyyyyy ama bu çok tatlııı bakışlara bakk, cinsi ne cnm minnoşunun..My SouL bu benim minnoş
Sen ne yiceksin bakemay ben de roka en sevdiğim yeşilliktir.
ben de 12 de çıkıyom ımmm acıktım
Ya bende yüzüne nolmuş minnoşun diye bakıyorum. . Öptün mü kızz :))My SouL bu benim minnoş
Husky :)3,5 senedir war biri ewett
Küsme bana
Oyyy oyyyyy ama bu çok tatlııı bakışlara bakk, cinsi ne cnm minnoşunun..
demek spor yapılıyorBen bu mesajını yeni okudum Tamam böyle yaparım
bizde menü şöyle:Sen ne yiceksin bakem
gel gel yapılıyordemek spor yapılıyor
Sibirya kurdu ya da Haski, yüzyıllarca kızak çekme, ren geyiği çobanlığı ve bekçilik görevlerinde kullanılmış bir köpek ırkıdır...Husky :)
Allah mutlu etsin canım inşallah
Ya bende yüzüne nolmuş minnoşun diye bakıyorum. . Öptün mü kızz :))
Yapılmasın mı kankademek spor yapılıyor
Sizlere kolay gelsin hayırlı bol eksili olsun topiğinizgel gel yapılıyor
öptüm hep öpüyom ağzını yüzünü ruhjluyken böyle oluyor 1-2 gün böyle dolanıyor
Ay bilmim ki yi bin dizinlin yipimizsim bini kizirsin , o yizdin sin bini yizmiYapılmasın mı kanka
Dur sen şimdi cevapta vermezsin ...
Canım aynen alıştı 15-20 günlükkenden beri bizde 14 yaşına girecek artık. Tam bir ev kuşu hiç zorluk çıkarmıyor bize kalorifer dibi yorgan altı yatıyor güneşe bayılıyor hayvan mutasyona uğradı hhahahaSibirya kurdu ya da Haski, yüzyıllarca kızak çekme, ren geyiği çobanlığı ve bekçilik görevlerinde kullanılmış bir köpek ırkıdır...
Ewde de yaşıyabiliyor bir sıkıntı olmuyor değil mi cnm ?
Aminn kısmett bakalım güzel gidiyor 3,5 senedir hayırlısı ne ise o olsun inşallah diye dua ediyorum bende...
sağol tişikkirlirSizlere kolay gelsin hayırlı bol eksili olsun topiğiniz
Ne diyon LaAy bilmim ki yi bin dizinlin yipimizsim bini kizirsin , o yizdin sin bini yizmi
Ahahahah tam bir evcimen yapmışsınızz ohh kebappCanım aynen alıştı 15-20 günlükkenden beri bizde 14 yaşına girecek artık. Tam bir ev kuşu hiç zorluk çıkarmıyor bize kalorifer dibi yorgan altı yatıyor güneşe bayılıyor hayvan mutasyona uğradı hhahaha
Yürü getNe diyon La