• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

IMG_3392.jpg
Salı Motivasyonu

:63:ONLAR YAPMIŞSA BİZİM NEYİMİZ EKSİK:63:

Hoşbuldum canım...
Ewet kilo vermek istiyorum, ilk sayfada istenilen şeylere baktım.
Ben misal çalıştığım için düzenli pek beslenemiyorum.
Sabah kahvaltısı yapmam, öğlen çorba salata yerim.
Akşam da sulu yemek salata karpuz vs.
Pilav makarna yemem.
Saati saatine buraya girip bildirim verebilir miyim diye düşünüyorum.
Normalde sabah 9 akşam 6 burdayım. Onun dışında akşamları ve haftasonları girmem.
İstiyorum aranıza katılmak çok aslında.
Bana yardım edinn :cry:

istanbul'dan ben..
29 yaşındayım bekarım ve 8 yaşında oğlum war ellerinizden öper.
İlaç firmasında çalışıyorum..
54 kiloyum, hedef 52 veya 51 :KK33:
Boyum 1.60
cnm sen zaten zayıf olduğun için son kilolar zor gidiyo.. kasma kendini.. Spor yap bence sen ;)

cnm bem 28 yaşında 2 erkek annesiyim. Biri 8 biri 1 yaşında.. ben genelde hamileyken kilo alıyorum.. 2.de 102 ye kadar çıktım.. 20 kilo verdim şimdi 82 kiloyum boyum 175.. hedefim 75 benim.. yapı olarak iriyim.. diyetisyene gitmiştim en fazla 70 olursun demişti.. bakalım son 7 :))

cnm sen zaten zayıf olduğun için son kilolar zor gidiyo.. kasma kendini.. Spor yap bence sen :KK66:

cnm bem 28 yaşında 2 erkek annesiyim. Biri 8 biri 1 yaşında.. ben genelde hamileyken kilo alıyorum.. 2.de 102 ye kadar çıktım.. 20 kilo verdim şimdi 82 kiloyum boyum 175.. hedefim 75 benim.. yapı olarak iriyim.. diyetisyene gitmiştim en fazla 70 olursun demişti.. bakalım son 7 :))
Verirsin o 7 kiloyuda bence iradeliysen:KK19:
Bende hamile iken kilo alanlardanım...
Cunku hamile kaldığımda 52 kilo idim.
75 kilo doğum yapmıştım.
Doğum yaptım ve 2 sene boyunca 67 kiloda kaldım verememiştim.
Benim oğlan 2 ay emmişti beni birde :(
Sonra boşanma vs durumlarından sitresten kilolar bir bir gitti eski halime döndüm 4 sene önce.
Şimdi karın bölgemden şikayetçiyim yumuşak rahatsız ediyor beni oturunca veya dar bişi giyince.
Sarkma yok şükür ama yine de önlem almak ve düzenli sağlıklı beslenmek şart tabi ki..
Allah bağışlasın oğullarını canım :KK200:

Verirsin o 7 kiloyuda bence iradeliysen:KK19:
Bende hamile iken kilo alanlardanım...
Cunku hamile kaldığımda 52 kilo idim.
75 kilo doğum yapmıştım.
Doğum yaptım ve 2 sene boyunca 67 kiloda kaldım verememiştim.
Benim oğlan 2 ay emmişti beni birde :KK43:
Sonra boşanma vs durumlarından sitresten kilolar bir bir gitti eski halime döndüm 4 sene önce.
Şimdi karın bölgemden şikayetçiyim yumuşak rahatsız ediyor beni oturunca veya dar bişi giyince.
Sarkma yok şükür ama yine de önlem almak ve düzenli sağlıklı beslenmek şart tabi ki..
Allah bağışlasın oğullarını canım :KK200:
Saol cnm seninkini de..

Back