Ben -1.5 ama aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben -1.5 ama aramızda
Hea benden cok verdiydii, annemin boyu 1.55 kilosu 68 idi.Anneler de maşallah iyi veriyor haaa @Sily nin anası da fena
Maşallah ya sözde bizim metabolizmalar daha hızlı bi deHea benden cok verdiydii, annemin boyu 1.55 kilosu 68 idi.
Şimdi 64 :)
ben demiştim zaten 2 kilo hemen gider diyeBen -1.5 ama aramızda
ben demiştim zaten 2 kilo hemen gider diye
Benim boy 1.60 şekerimMaşallah ya sözde bizim metabolizmalar daha hızlı bi de
Senin boy kaç? Hangi şehirdesin?
Bu ne yağğğğğğ
cnm sen zaten zayıf olduğun için son kilolar zor gidiyo.. kasma kendini.. Spor yap bence senHoşbuldum canım...
Ewet kilo vermek istiyorum, ilk sayfada istenilen şeylere baktım.
Ben misal çalıştığım için düzenli pek beslenemiyorum.
Sabah kahvaltısı yapmam, öğlen çorba salata yerim.
Akşam da sulu yemek salata karpuz vs.
Pilav makarna yemem.
Saati saatine buraya girip bildirim verebilir miyim diye düşünüyorum.
Normalde sabah 9 akşam 6 burdayım. Onun dışında akşamları ve haftasonları girmem.
İstiyorum aranıza katılmak çok aslında.
Bana yardım edinn
istanbul'dan ben..
29 yaşındayım bekarım ve 8 yaşında oğlum war ellerinizden öper.
İlaç firmasında çalışıyorum..
54 kiloyum, hedef 52 veya 51
Boyum 1.60
cnm bem 28 yaşında 2 erkek annesiyim. Biri 8 biri 1 yaşında.. ben genelde hamileyken kilo alıyorum.. 2.de 102 ye kadar çıktım.. 20 kilo verdim şimdi 82 kiloyum boyum 175.. hedefim 75 benim.. yapı olarak iriyim.. diyetisyene gitmiştim en fazla 70 olursun demişti.. bakalım son 7 :))@MiuLego
@tevafuk55
hippotalamus
@Sily
inciakis
@eylul7158eylul
@Zms kaya
@kahve kitap ve ben
@EKMEK86
@Scss2016
Buradaki herkes bana kendini tanıtabilir miii
aklım almadı arada 2 kğ var ve öyle mi olmuş
Verirsin o 7 kiloyuda bence iradeliysencnm sen zaten zayıf olduğun için son kilolar zor gidiyo.. kasma kendini.. Spor yap bence sen
cnm bem 28 yaşında 2 erkek annesiyim. Biri 8 biri 1 yaşında.. ben genelde hamileyken kilo alıyorum.. 2.de 102 ye kadar çıktım.. 20 kilo verdim şimdi 82 kiloyum boyum 175.. hedefim 75 benim.. yapı olarak iriyim.. diyetisyene gitmiştim en fazla 70 olursun demişti.. bakalım son 7 :))
Saol cnm seninkini de..Verirsin o 7 kiloyuda bence iradeliysen
Bende hamile iken kilo alanlardanım...
Cunku hamile kaldığımda 52 kilo idim.
75 kilo doğum yapmıştım.
Doğum yaptım ve 2 sene boyunca 67 kiloda kaldım verememiştim.
Benim oğlan 2 ay emmişti beni birde
Sonra boşanma vs durumlarından sitresten kilolar bir bir gitti eski halime döndüm 4 sene önce.
Şimdi karın bölgemden şikayetçiyim yumuşak rahatsız ediyor beni oturunca veya dar bişi giyince.
Sarkma yok şükür ama yine de önlem almak ve düzenli sağlıklı beslenmek şart tabi ki..
Allah bağışlasın oğullarını canım
Ayy şu an kıskandım seni ya.. her yerde hazır yemek :)) maşallah...Öğlen yemekte şunlar varmış kızlar şirkette.
MERCİMEK ÇORBASI
PEYNİRLİ ISPANAK
MANTI
VE SALATA ÇEŞİTLERİ VAR (6 ÇEŞİT)
Çorba ve ıspanağı gömerimmm :))
Seneye evlendiğimde bende sizin gibi olucam ..Ayy şu an kıskandım seni ya.. her yerde hazır yemek :)) maşallah...
Aynennnn canım yanına da salata oh missssÖğlen yemekte şunlar varmış kızlar şirkette.
MERCİMEK ÇORBASI
PEYNİRLİ ISPANAK
MANTI
VE SALATA ÇEŞİTLERİ VAR (6 ÇEŞİT)
Çorba ve ıspanağı gömerimmm :))
Var mı öyle plan birileri mi varSeneye evlendiğimde bende sizin gibi olucam ..
Ev kadını olucam oyyy
Göbek ve roka alırım ...Aynennnn canım yanına da salata oh missss