• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Günün ilk menüsü gelsin

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

07:00 Maydonoz-soda-limon 1 bardak

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yum., 1 kk peynir, maydonoz,salatalık
1 dilim tb ekmek

09:30 1 dilim ananas, kiraz sapı çayı

Öğle 12:15
Yarım kase mercimek çorba
Ekşili Köfte
Booool Salata
Yoğurt

14:45 2 hurma, kiraz sapı çayı

Akşam 17:50
Kabak yemeği, yoğurt

21:00 civarı 1 süt, 1 muz (spor sonrası)

Su: 3.5 lt + 1 soda (şimdilik, daha spor yapcam su baya içerim)
Vayyyy menuye bak helal sana mium super olmuş

Benimde 3. Menü..
Kahvaltı 11de..
2 yumurta ile biberli omlet
Kk peynir
Domates
salatalık
Taze nane
1 zeytin
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
1 çay kaşığı labne

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Bi hurma

Ara
Bi salkım üzüm
Yarım şeftali (yarısını oğluma yedirdim)

Akşam 19.30da..
5 küçük köfte
1 kase kabak yemeği
Salata

Su sayamadım kızlar ama baya içtim..

Spor sadece 1 mil leslie yapabildim.. yapmaya çalışıcam. Listeye eklerim :KK66:
Ooooo hippoda sahalara dönmüş :rolleyes:

Menümü de yazayim hemmen :KK66:

Sabah maydonoz limon maden suyu üçlüsü, şekersiz türk kahvesi, peynir domates, salatalik, maydonoz,
Ara öğün falan yok yapmadim yapmicam aciktikca su içtim
Aksam 5 te de suzme yogurtlu salatalikli naneli karışım yedim, iki cevizle , sonra yine kahve yine su,
Su 3 lt oldu, daha fazla olacağını sanmiyorum ben tükendim
Ben yine emoji ekleyemiuorum yine yeniden yeni emoji neden ekleyemiuorum neden duygularimi belli etmeme izin vermiyorsun... nedeeeen nedeeeeeeen ... :KK70:
Naptin boyle hem o kadar spor hemde azicik yemissin :KK57:ama yogurtlu karisim kesinlikle cok iyi oluyor

sabah kahvalti saat 8.30
2 haslasmis patates kucuk
1 adet domates
zeytin
1.5 lt su
Cnm diyette patates pek önerilmiyo.. keşke onun yerine 2 yumurta yeseydin.. bide peynir falanda yok. .aslında diyet yaparken kahvaltı çeşidi çok.. mesela benim için yumurta olmadan kahvaltı olmaz. Çok severim.. ama hergün farklı bi şekilde yaparım. Bigün sade, haşlanmış, peynirli, maydonozlı, menemen, delme yumurta. . Çok tok tutuyor cnm. . Ama Dünkü yarım ekmekten sonra iyi ;)

Cnm diyette patates pek önerilmiyo.. keşke onun yerine 2 yumurta yeseydin.. bide peynir falanda yok. .aslında diyet yaparken kahvaltı çeşidi çok.. mesela benim için yumurta olmadan kahvaltı olmaz. Çok severim.. ama hergün farklı bi şekilde yaparım. Bigün sade, haşlanmış, peynirli, maydonozlı, menemen, delme yumurta. . Çok tok tutuyor cnm. . Ama Dünkü yarım ekmekten sonra iyi :KK66:
yumurtam dun bitti bugun ekaiklerimi alcam insaAllah tabi kaynis de gelirse cocukla bisey alamiyim :/

Back