bende çok farklı değilimMerhaba yarın sabah tartılıyoruz ama ben hiç ümitli değilim. 2 gündür şiddetli migren atağı nedeniyle doğru düzgün diyet yapamadım. ağrı kesici kullanmak için yedim durdum. yarın ciddi bir diyet planlamasına gidicem ekmek ve şekeri tamamen çıkarıyorum. diyete başladığım sabah 59.7ydim inşallah biraz olsun azalma vardır. şuan tartılıp moralimi bozmak istemiyorum. sabaha kadar 200 300 gram daha gider :) Bu arada regli oldum. sanırım ödeme bağlı kilo artışı da olabilir
Öpecek
Alkışlaaaarrrrrr hadi bakalım yarın ola hayrolakizlar hayatim boyinca ilkdefa 1 gun icinde 5 ltre su ictim alkislayin beni
ama karnim davul gibi de oldu
Plates 4 puan. Dinlenme dakikaları hariç. Sadece çalışma sürelerini toplayarak@MiuLego ben 40 dk ebru şallı ile pilates yaptım. . Her bölgeyi çalıştırdım. Neden puanı yokçok yoruldum su gibi oldum.. üstüne 1 mil leslie yaptım.. fırsat bulursam daha da yapıcam inş..
Akşam tartılmayı sana yasaklamıştımhippom moralim bozuldu yaaaaa
kilo almisim 71.100 den 70.800 e dusmustum
az once baktim 71.800 olmusum
Gülbecim senin mazaretin var keyfi yemiyorsun yiyince de minimumda tutup en zararsızını tercih ediyorsun. Sana laf yok:)Ay kızlar ben öğleden sonra bir bulantım oldu anlamadım üşüttüm sanırım
15 adet çubuk kraker yedim bastırmak için
Oh oh sağlıklı menüler ooohhhhsabah 10:30
Sabah kalktığımda 1 yaş 1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Zeytin 5 tane
Peynir bir parça
5 ceviz 1 bardak süt
Yarım şeftali küçük elma
Ara 17:00 1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1.5 kase tarhana çorbası
1 domates 1 salatalık
15 adet çubuk kraker
1 bardak nane limon kaynatıp içtim
Su 3 lt
Spor Leslie 3 mil
Happy 1 miş de yapacağım birazdan
Regl olabilirnormalde boyle cikmaz ei azonce yine tardildim 72 kusur nerdeyse dedigin gibi 2 kilo almism @MiuLego nun dedigi gibi regl oldugum icinde bukadar sisiyim galiba balon gibi oldum resmen
Güzel canım günün. Börek pasta çörek gibi cos cos gereksiz şeyleri çıkart gitsin hayatından. Ve menülerde saat de alalım daha iyi anlarız afiyet olsunGünün menüsü
Sabah
bir kaşık menemen
iki dilim peynir
İki bardak çay
Bir domates bir salatalık
Çok küçük ekmek
Öğle
Bir dilim börek
bir bardak limonata
Aksam
Yarım kaşe tarhana çorbası
İki kaşık bamya yemeği
Bol sebzeli ekşili nohut salatası o da bir kase kadar
Ekmek yemedim
Şu nerden baksan 2 buçuk litre
Spor neredeyse 2 saat yürüdüm bugün sabah ve akşam iki posta
HahahahahhahaMenü gelsin...
Kahvaltı 11de..
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
16da
Detoks çorbası
19da.
1 bardak süt
Tarçınlı muz
19.30da..
2 kaşık menemen
Şekersiz çay
Su 5 ltden fazla..
Spor:
40 dk pilates
1 mil Leslie
Spor yapmaya çalışıcam daha..
Allaaaahhhhhhhhhkızlar bakın mezuniyet belgem geldi :))
Hayır canım menü yazılacak her türlü. O şu bu bahanelere sığına sığına kilo alıyoruz zaten hep. Ne olursa olsun kendimize verdiğimiz değerden diyet yolunda çıkmak yok. Burada zaten disiplin olsun diye varız. Lütfen hergün menü gelsin.Menümü yazmasam olur mu bugün hiç iyi değilim
Tabi ki yaaaaaaaaaaa soru mu buHayırlıca canım tekrar 68 olacak mıyım bilmiyorum
Zaten Miu kim ki......Hippo sen hedefine ulaşınca gitme doğurduktan sonra da beraber olalım burda ya
Canım yediğine içtiğine bahane bulmaMerhaba yarın sabah tartılıyoruz ama ben hiç ümitli değilim. 2 gündür şiddetli migren atağı nedeniyle doğru düzgün diyet yapamadım. ağrı kesici kullanmak için yedim durdum. yarın ciddi bir diyet planlamasına gidicem ekmek ve şekeri tamamen çıkarıyorum. diyete başladığım sabah 59.7ydim inşallah biraz olsun azalma vardır. şuan tartılıp moralimi bozmak istemiyorum. sabaha kadar 200 300 gram daha gider :) Bu arada regli oldum. sanırım ödeme bağlı kilo artışı da olabilir
Bence bu gezmeler seni dehşet motive edecek başggaanHaydi kızlaaaar uyanın kutsal cumaaaaa
Tartıya çıkın mutlu rakamlar görün
Aşırı aşırısı mutlu olan beni etiketlesin sevinci paylaşsın gözden kaçmasınnnn
Ben turist ömer gezmecelerde
Bence bu gezmeler seni dehşet motive edecek başggaanHaydi kızlaaaar uyanın kutsal cumaaaaa
Tartıya çıkın mutlu rakamlar görün
Aşırı aşırısı mutlu olan beni etiketlesin sevinci paylaşsın gözden kaçmasınnnn
Ben turist ömer gezmecelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?