Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw nereye vermeyecekler ben gayet tutucu bir şehirde düzgün bir semtte düzgün bir evde oturuyorum boşanmış bir kadın olarak, biri vermezse öteki verir ev

heyecanla okuyordum bu da mı fake çıktı yazıklar olsun konu sahibi üye sana umarım bu yazdıkların kısa zamanda gerçekten başına gelir

Canim şuan ne diycegimi bilemiyorum imtihanin agirmis
Yalniz lütfen bi kadın sığınma evine git ve yeni düzen kur Allah belasını versin böyle ebeveynlerin şu mübarek gecede..
Lütfen en azindan polise git ve kadin sığınma evlerine gitmek istedigini söyle

Arkadaslar konu Fake cikmisti dogru Mu, o zaman basliyorum.
E be parazit bu hikayeden parcalar yasayan binlerce kadin var bu ulkede.
Boyle seylerle dalga Mi gecilir, oyun Mu edilir. E be haddini bilmez.

Reactions: KV_
Gündüz kuşağında TV programında aynı sizin anlattığınız gibi bir olay yaşanmıştı kız annesinden babasından şiddet görüyormuş devamlı ve kız kadın sığınma evine gitmiş annede programa çıkıyor kızını arıyor günler sonra kızı bağlandı ağlaya ağlaya anlattı yaşadıklarını... Kötü yola düşmadim ahlaksızlık yapmadım burada çok iyiyim felan demişti. Nasıl sizi alamayacaklarını söylemişler ortada şiddet vaar

hangi şehirdesin? elimden geleni manevi olarak yapmak isterim ne gerekirse...keşke daha fazlası gelse onuda yapardım ..boğazım düğümlendi...umarım doğru değildir gerçekten fake sindir bunun uydurma olduğunu duymak istiyorum...uyduruyorum de...

Bir kişi daha fake derse kendimi keserim cildirtmayin beni

Yapmayın iyi değilim hiç dostum yok konuşacak kimsem yok
öyle deme allah korusun çare o değil başka şekilde bulalım çaresini herzaman her durumda bir umut vardır..kandil gecesi bol bol dua edicem en başta senin için...insanın inanası gelmiyor ondan fake olsun diyor herkes..hala bi umudum var doğru olmamalı diye...

Ben annemi ittirdim. Onu bıçak ile tehdit ettim. Bir evlada yakışır mı ?

Bir tanrı var ise, cehenneme gidecegim
evet Allah var ve seni rahatlatacak emin ol cenneti hakediyorsun bak ben bu gece sana dua edecegim . Cehennemlik olan annen

Dehşete kapıldım !
5 dk da psikolojim bozuldu !
Anneniz şu an ne durumda siz kimle nasıl kalıyorsunuz ?

Böyle konularla insanların duygularını neden sömürüyorsunuz? En başından beri inanmamıştım zaten.

Birde üzerine basa basa TANRI demenin anlamı ne? Tanrı varsa? Tanrı var mı?
Ne aşılamaya çalışıyorsun sen??

Şizofren misin? Gerizekalı mısın? Amacın ne?

Sevgisiz ilgisiz mi büyüdün? Burada haline acısınlar kucak açsınlar diye mi bekliyorsun?

Vallahi biryerlerde görsem seni ananın yerine bir güzel saçını başını yolarım ya neyse...

İnşallah sadece hayal gücün kuvvetlidir. Eğer gerçekse çok üzüldüm. Git o evden. Yatılı hasta bakabilirsin. Kalacak yerin olur. Para harcamazsın, biriktirirsin. Biraz toparlayınca da başka iş bakarsın. Sakın suça yönelme, bunca yıl doğru düzgün yaşamamışsın, hapislerde çürüme. Kendini kurtar.

Tanrı dense ne olur?
Ne bu nefret? Saç baş yolma nerenin adaleti, hangi hak?
Had aşılalı çok olmuş, Bi' su için, bi' nefes alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…