Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardimcin olsun
bundan sonra kendin icin mücadele et su mübarek günde sana bunlara yasatan mahlukatlari Allah ima havale ediyorum .

Ben anlamadım evden mi kaçtınız?
Istemeye mi geldiler?
Hangisi ??

Aman Allahım bu nasıl bir hayat ?
Sen nerede yaşıyorsun , bir şekilde yardım etmeye çalışalım sana .
İş a
Seni kınaamıyorum . Bir insan daha ne yaşayabilir ki diyerek okudum yazini. Su an bir isin var mi ? Nasil yardim edebiliriz sana ? Ozelden ulas istersen. Gercekten su an soktayim. Elimden ne geliyorsa yaparim.

Ne olur gerçek olmasın Ya yoksa bir anne baba çocuklarını çırılçıplak soyup nasıl atarlar sokağa nasıl... Peki komşular niye şikayet etmemiş? Toplumun bu kadar duyarsız olduğuna inanmak istemiyorum

Konu yalamiymis :/

İkinci dünya savaşı sırasında ruslardan kaçan binlerce kuzey kafkasyalı avrupalılarca avusturya’da ruslara teslim edildi, çoğu kurşuna dizilerek orada öldürüldü, bir kısmı da drau nehrine atlayarak intihar etti, bunlar da 1945 yılında oldu.

Yine yaratıcı bir nickle geri dönmüşsün adige pşaşe.

Anlattığın bütün bu dram gerçekten yaşandı mı yoksa hayal ürünün mü yine anlayamadım, tıpkı diğer dramlarında olduğu gibi.

Erkek kardeş demişsiniz ama sonra bir daha sözü geçmemiş, erkek kardeşiniz tüm bu olanların neresinde?

Adige psase kim?

Seni yasadiklarina ragmen dayanabildigin icin bu yaşa kadar susabildigin icin alinindan öpuyorum... annene de vicdan ve merhamet diliyorum. Geç ama insallah akli basina gelir...

Kim miş bu
Alahım böyle külturlü kadınlar

kac o evden ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…