- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kimsinki başkasının saçını başını yoluyorsunBöyle konularla insanların duygularını neden sömürüyorsunuz? En başından beri inanmamıştım zaten.
Birde üzerine basa basa TANRI demenin anlamı ne? Tanrı varsa? Tanrı var mı?
Ne aşılamaya çalışıyorsun sen??
Şizofren misin? Gerizekalı mısın? Amacın ne?
Sevgisiz ilgisiz mi büyüdün? Burada haline acısınlar kucak açsınlar diye mi bekliyorsun?
Vallahi biryerlerde görsem seni ananın yerine bir güzel saçını başını yolarım ya neyse...
Tanrı dediyse ne var?Böyle konularla insanların duygularını neden sömürüyorsunuz? En başından beri inanmamıştım zaten.
Sevgisiz ilgisiz mi büyüdün? Burada haline acısınlar kucak açsınlar diye mi bekliyorsun?
Vallahi biryerlerde görsem seni ananın yerine bir güzel saçını başını yolarım ya neyse...
Bence üye olmak için yeterince sebebi var. Paylaşmak dertleşmek istemiş olabilir. Ben de tanık olduğum için böyle kötü yaşamların olabileceğini biliyorum. Bana inanılmaz gelmiyor bu yüzden.millet bir ton şey yazıyor onlara cevap yerine hala dramatik cümleler devam ediyor. çok fazla senaryo gibi geldi bana da. geçtiğimiz günlerde de ailesinden geçmişte çekenleri okuduk burada baya da ağır şeyler yaşamışlardı ama bir şekilde kurtulma yoluna gitti hepsi. konu sahibi çok gerçekçi gelmiyor bana da. yeni üye ilk konu diye değil ama mantık hataları çok ne bileyim. belki de bir yanım çok fazla fake olmasını istiyordur.
Hanımefendi söylediklerinize katılıyorum.Tek bir şey dışında. Tanrı kelimesi sizi niye rahatsız etti ki?Böyle konularla insanların duygularını neden sömürüyorsunuz? En başından beri inanmamıştım zaten.
Oh my god!Böyle konularla insanların duygularını neden sömürüyorsunuz? En başından beri inanmamıştım zaten.
Eyvah eyvah :)Oh my god!
Bende çocukken şahit oldum. İki kızını hunharca döven bir anneye. Çocuklar babaları işten dönünveye kadar eve giremiyorlardı korkudan. Biri üç birisi altı yaşında iki kız kardeş. O kadar da güzeldiler ki. Anne canavardı ama. Baba ise pısırık.Ben geçenlerde konu açmıştım ailemle ilgili.Konu sahibine sonuna kadar inanıyorum.Ben duygusuz bir kadının neler yaptığına şahit oldum.Nasrettin hocanın dediği gibi “gidin damdan düşen birini getirin”
Ben geçenlerde konu açmıştım ailemle ilgili.Konu sahibine sonuna kadar inanıyorum.Ben duygusuz bir kadının neler yaptığına şahit oldum.Nasrettin hocanın dediği gibi “gidin damdan düşen birini getirin”