Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazsam teselli olmayacak sana biliyorum..

Sadece şunu bil ki yaralı ve sevgisiz kalplerden çok var forumdada gerçek hayattada..

Bumca şeyi yaşayıp hala dimdik durabiliyorsan güçlü bir karaktersin..hemen iş bul acil tezgahtarlık yap yeter ki o evde daha az zaman geçir, kafan geçmişle meşgul olmasın artık..

Haketmismi haketmis ama bunlarin hic biri yasadiklarini duzeltmez bilmiyorum ki sana ne care olur

Çoğu kişi gözüm yaşlı okudum demiş. Benim mi kalbim taştan acep hiç bişey hissetmedim.
Konu çok yapmacık duruyor.
Tanrının (!) varlığına inanmayan ama anne babaya kötü davranınca cehenneme gideceğini bilen ya da düşünen bir şahıs...

Balkondan iç çamaşırları başka adamların kafasına atmak nedir yahu. Böyle yapan bir annenin yanında ne diye kalınır ayrıca?

Yazıp yazıp sildim...Kanım dondu.Beynim durdu. Tek birşey sormak istiyorum şu an nasılsın? Allahım seni korusun dogru yoldan ayırmasın, onlardan kurtarsın.Keşke onlarsiz yasayabilecek imkanin olsaydi. Umarim bu imkani er ya da geç bulursun.Sana sarılıp ağlamak istedim.Yasadiklarin kalbimi çok acıttı Çok

16 yasindaydim. Regl olmaya basladigimda tüm akrabalarimin dayım ve eşleri yanında ay her yeri kan yapiyor temizlemeye bikiyorum dedi. Yalan !

Şu kısıma inanan oldu mu yani ciddi ciddi ??

Arkadaslar konu Fake cikmisti dogru Mu, o zaman basliyorum.
E be parazit bu hikayeden parcalar yasayan binlerce kadin var bu ulkede.
Boyle seylerle dalga Mi gecilir, oyun Mu edilir. E be haddini bilmez.
Konu fake miymiş. Böyle olayları yaşayan o kadar çok ki dalga geçmek icin açılırsa ağır terbiyesizlik yapmıştır. Umarim birgün gercekten böyle bisey tecrübe etmek zorunda kalmaz

Yapmayın böyle bir konu fake olabilir mi? Adminler arastirabilirler mi cok etkiledi beni bu konu ne olur araştırılsın.kendini o evden kurtarmalisin.

Fake olup olmadığı belli degil kizlar.. sadece bazı anlatimlardan yola çıkılarak öyle düşünüldü ama adminlerden fake gibi bir dönüş olmadı .

İyi sabretmissin bitanem, Allah in izniyle bunların hepsi gecicek, bu gece dualarım seninle

Acma kapıyı görüşme başka şehire taşın izini kaybettir. Kurtul onlardan.

Baska sehirde yasamayi denesen. Baska bir yere gitsen sonra da ordan is arasan. Ne is olursa ayirt etme gir çalış. Uzak bi semtten bul. Iyi kotu esyali esyasiz ayirt etmeden bi yere yerles. Kuru zeminde uyumak ailenden iyidir

Bence sans verebilirsin. Ama aileni sil tamamen. Kocandan sonradan ayrilsan bile kendi basinin caresine bak. Ailenden gördüğün zarardan daha azını görürsün emin ol

Hani kaçarak evlenmstn:/ gerçekten fake missin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…