Konu fake miymiş. Böyle olayları yaşayan o kadar çok ki dalga geçmek icin açılırsa ağır terbiyesizlik yapmıştır. Umarim birgün gercekten böyle bisey tecrübe etmek zorunda kalmazArkadaslar konu Fake cikmisti dogru Mu, o zaman basliyorum.
E be parazit bu hikayeden parcalar yasayan binlerce kadin var bu ulkede.
Boyle seylerle dalga Mi gecilir, oyun Mu edilir. E be haddini bilmez.
Fake ise gerçekten sadece gülüyorumKonu fakemis. Onceki sayfalarda yazmislar
Kim yazmış nerden bilioms ? Nasıl bu kadar eminsinzKonu fakemis. Onceki sayfalarda yazmislar
Ayrı eve çıkmaya kalktım. Bulunduğum şehirde bosanmis kadınların kötü gözle bakılmayacagi , aydınlık zihinlerin , nezih insanların olduğu bir ilçe var. Yalnız kiraları çok yüksek. 2100 TL maaş alıyorum ve ben 200 TL ile bir ay geçinebilir miyim bilmiyorum. Şimdi iş durumum da stabil değil iş arama surecindeyim.
Ayrı bir eve çıkarsan sana zarar veririz diyorlar.
Inanmazsan inanma elim ayağım titriyor sinirden burnum kanıyor çok da tin yani..
2000TL den aşağı ev kirası yok. Klavyeden salla ! Ayrıca ev aramadığı mi sanıyorsun. Bekar kadınlara ev vermiyorlar. Ev arkadaşı uzun süredir arıyorum. 900 ile 1000 TL arası olan evleri de ailelere veriyorlar
Bence sans verebilirsin. Ama aileni sil tamamen. Kocandan sonradan ayrilsan bile kendi basinin caresine bak. Ailenden gördüğün zarardan daha azını görürsün emin olBebeğimi kaybettigim günü aklımdan cikaramiyorum.
Eski çalıştığım bir firmada sevdiğim bir çalışma arkadaşım vardı. O beni abisiyle tanıştırdı. Bulunduğum şehirde araştırma enstitüsünde çalışıyormuş. Doktorasını yapıyor ayrıca şu anda. O da benim gibi boşanmış ve çocuksuz biri. Ailemden gizli de olsa 1 2 defa görüştük çay içtik.
Benimle ciddi görüşmek istediğini yuva kurmak istediğini söylüyor.
Evlilik meraklısı değilim. Kolaya kaçtığımi da düşünmeyiniz. Ikinci evlilik beni korkutuyor ama öte yandan o kadar yalnız ve sevgisizim ki...Ona sarılıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Kafam karmakarışık. Dusuncelerime yön veremiyorum.
Hani kaçarak evlenmstn:/ gerçekten fake missin.Bulundugumuz mahallede görüyorum. Bazı kızlar var. Işten eve geldiklerinde anneleri çok defa camda ya da kapıda bekliyor. Hafta sonları birlikte kol kola girip o tını mini çantaları takıyorlar, havada kalıyor kolları. Anne kız , arkadaş gibi birbirleriyle fisildasarak gülerek yolda gidiyorlar. Çarşıda görüyorum çok defa onları. Kadının gözleri yıldız yildiz, parlıyor. Nisan alışverişine çıkmışlar. Yatak örtüsü bakıyorlar.
Annesi kızına prenses muamelesi yapıyor. Bu da sana yakışır , bunu da al diyor. Gelir düzeyi düşük insanlar , ama nasıl mutlu ediyorlar evlatlarını. Hele gelinlik modellerine bakmaları yok mu anne kız !! Nasıl kıskanıyorum imreniyorum.
Istemeye geldiklerinde , annem dedi ki kahveyi Ayşe ( amcamın kızı ) o ikram edecek. Sen dökersin. Kuzenim de kendinden emin onlara hizmet etti. Sonra k.v adayı demez mi kuzenime , ee kizim siz ne kadar süredir tanisiyorsunuz oglum ile ? Pek de sirinmissin!!
Sessizce odayı terk ettim. Onlar beni istemeye geldiler ben balkona çıktım. Ağlamaya başladım.
Annem onlara benim güzel yemek yapamadığımi da söylemiş. Babaannem çok kötü azarlamis annemi.
Ben regl oldum kimseye konuşamadım. Yatak çarşafın battı diye şiddet gördüm.
Hesap yaparken ya da birine birşey açıklarken aniden bunlar aklıma geliyor.
Geçen sene anneler gününde , iyi kalitedeki markanın yemek takımını aldım. Güzel de bir buket yaptırdım. Sarilmaya kalktım anneme. Offf bunaltma , böyle saçma şeylere de para harcama diye avazı çıktığı kadar bağırdi. Erkek kardeşine kaldıracağım gelin beğenirse kullanir dedi.
Kutuyu toparladım. Geri götürdüm iade ettim.
Hafızami sildirmek istiyorum.