Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddetten şiddetle kurtulur insan cunku karşındaki o dilden anlar. Cocukken abim de döverdi beni. Askere gitti geldi ben 16 yasindayim boy attim onunla ayni boy olmuştum. Ona hoşgeldine gelen misafirlerin yanında bana salak diye bağırdı. Artık buna izin veremezdim misafirlerin gitmesini bekledim. Neden böyle dedin diye sordum elini kaldırdı. Aynı anda elimi kaldırdım hayır dedim sen vurursan ben de vururum geçti o günler.
Bir an düşündü ve elini indirdi. Bir daha asla vurmadı bana.
Şiddetin karşılığı şiddettir.

Belliki iyi egitim almis aile ve akrabalardan oluşuyor cevreniz bunu sizde yazmissiniz zaten
Benim merak ettigimse şu anneniz ve babaniz nasıl olduda bu kadar ustunuze gelebildi?siddetin bu kadarina inanamiyorum..
Akrabalariniz nasil sessiz kalabildiler?
Cok inandirici gelmediniz bana kusura bakmayin..

Cezaevinin çevresindeki evler çok lux ,hangi evlerden bahsediyorsun ?

Çok iyi kurgulanmış muazzam hikaye , hangi filmleri izliyorsun acaba?

Hiç inandırıcı değil yazdıkların.

Eminim şu an sana yazılan cevapları kahkahalar atarak okuyorsun.

İsteyen vicdansız desin ,isteyen insanlığımı sorgulasın, isteyen taşlasın bu yazılan tamamen senaryodan ibaret. Bir gram inandırıcılığı yok.

Yazdığınız hikaye gerçek mi değil mi bilmiyorum.
Ama bir annenin böyle şeyler yapabileceğini de kabul edemiyorum.
Sizin bu kadar sabırlı davrandiginizi hala o aileyle gorustugunuze de aklım almıyor .

Akıllara durgunluk veren bir yaşam hikayesi.

Allah im inşallah gerçek değildir.

Eğer gerçekse

Lütfen o aileyi şikayet edin.
Tutanak tutun.
Her şeyi anlatın.
Siz ne kadar masum ne kadar iyiyken kotuler yüzünden psikolojik tedavi
Gören siz oluyorsunuz .

Lütfen

Bütün anne babaya iyi anne baba nasıl olunur eğitimi verilsin.

Çünkü biz ailede bu kadar zayifken ülkede şehirde asla güçlü olamayız.

Güçlü bir ülke için en temel taş güçlü bir aile olmak gerekir.

Inşallah yeniden evlenir iyi bir evladın olur ona cok iyi annelik yaparsın.

Annenin sana yaptıkları normal şeyler değil onun psikolojik sorunları var.

Sen bir an önce o evi terket.

Çoğunlukla okurum yorum yapmam ama seni göz yaşlarıyla okudum. Ne zor şeyler yaşamışsın kıyamam sana ben. Mesleğin varmış acaba iş bulup kendi imkanlarıyla bir ev tutamaz mısın? Annende rahatsız olmalı sana öyle davrandığı için bilmiyorum nedir ne yapılır ama Allah yar ve yardımcın olsun bundan sonra hep mutlu ol gerçekten. Kıyamam çok üzüldüm

Arkadaşım, amatörce hikayelerini yazıp paylaşabileceğin appler var. Burası yazarlık denemelerini yapabileceğin bir yer değil, ayrıca şu son yazdıklarından sonra fake olmana sevindim.

Istemeye geldiklerinde , annem dedi ki kahveyi Ayşe ( amcamın kızı ) o ikram edecek. Sen dökersin. Kuzenim de kendinden emin onlara hizmet etti. Sonra k.v adayıdemez mi kuzenime , ee kizim siz ne kadar süredirtanisiyorsunuz oglum ile ? Pek de sirinmissin!!
Sessizce odayı terk ettim. Onlar beni istemeye geldiler ben balkona çıktım. Ağlamaya başladım.

Birde su var yukarda yazdıklarıniz..hani isteme olmamış kacarak evlenmistiniz?

Kimse seni yadırgayıp ayıplayacak konumda değil. Ne yaşadığını sen biliyorsun. Dilerim bundan sonra güzel ir hayat yasarsın. Kurtul o evden kendi hayatına bak. Annelik çocuğu doğurmayla olsaydı her doğurana anne derdik. Allah ıslah etsin onları ne diyebiliriz ki bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini duyarız insallah

Siz ve diğer kirayı yüksek kirayı anormal gören üyeler acaba nerelerde yaşıyorsunuz? Gerçekten 2000 liradan aşağı kirası olmayan şehirler var bu ülkede
Senin gibi herhangi bir sehirde yasiyoruz arkadasim.

2000-2500_3500 liraya havuzlu guvenlikli ev de var , 500 liraya mahalle arasi ev de vardif heryerde.

Konu sahibi oyle bir cehennem tablosu cizmis ki insan 1 oda 1 wc kiralayip cikar ..diye dusunuyor cogunluk.

Boyle evler de heryerde bulunur cok cuzi fiyatlara.
Ama sen armudun sapi uzumun copu dersen bulamazsin tabi

Ohhhh içimin yağları eridi az bile yapmışsın ben olsam elden güzel bi geçirirdim. Sen çocuk halinle bunları kaldırabildiysen o kart haliyle çokta kolay kaldırabilir. Anne degil şeytan resmen

Gerçekten annen öz annen mi lütfen kendine daha faLa zarar verme git kadın sığınma evine boşver öyle aile de olmaz olsun

Anlamadım yazar olacaksınızda deneme mi yayınladınız, birbirini tutmayan durumlar olması dışında maalesef yazdıklarınız çok büyük bir soruna işaret ediyor, Anne Babalar Asla Ama Asla çocuğunuzu aşağılamayın, ceza bir terbiye yöntemi değil aşağılama durumudur , bunu meşhur bir pedagog un yayınlarından öğrendim bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…