Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donup kaldım. Koca 29 sene .. yazık olmuş. Daha fazla yazık olmaması adına kendiniz adına birşeyler yapın. Sıfırdan başlayın kimseye ihtiyacınız yok, tek ihtiyacınız yalnızlık=huzur...

Okurken aglamaya basladim,yasadiklarinami,icinde bulundugun suanki durumami bilemedim...Insana bu hayatta en cok ailesi zarar verir bilirim,sana ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama kesinlikle bir is bul calis ve o evden kacarak uzaklas gerekirse sehir degistir,adini degistir,sacinin telini bile gosterme o adi insanlara...ben cok sey okudum burada ailesinden cok ceken kisilerin yazilarini okudum ama senin kadar cirkef bir aileye sahip olani okumadim...Aile ya aile anne ve baba bir insani koruyup kollamasi gereken ailesi degilmidir ama oyle olmuyor demek ki...umarim bundan sonraki hayatinda rabbim vicdanli merhametli insanlari karsina cikarir.

İyi yapmışsın bi posta da benim yerime döv lütfen. Artık ipler kopmuş sende. Yapabilirsin git başka şehirde iş bul ve hayatını kur. Bizi de habersiz bırakma. Her annenin yüreği yanar çocuğuna derler, YALANN!! Annelerin evlat ayrımı yapmadığı söyleniyor diye 30 yıl kendimi kötü hissettim ama artık böyle anneleri duyunca yok diyorum evlatlar kendiliğinden hayırsız olmuyor.
Hiç fake olduğunu da düşünmüyorum. Keşke olsaydın da aslında bu kadar kötü bir hayatın olmasaydı.

bunca insan üzüldü burda çare bulmaya çalışıyo.

konu buram buram fake.

otostop çekecek kdar ‘düştünüz’. peki siteye/internete nerden giriyosunuz? ben olsam telefonu satardım parayla da ihtiyacımı karşılardım. ne diyelim ki. allah akıl fikir versin.

E taşının başka şehre. Şuan olduğunuz yerde olmak zorunda değilsiniz. Ailenizden uzaklaşın. Nedir yani? Okumuşsunuz, iş tecrübeniz var. Küçük şehre taşının. Yeni bir başlangıç yapın. Küçük şehirlerde 800 liraya bile çok çok iyi evler bulabilirsiniz. Her şey sizin elinizde ama hiçbir şey yapmaya çabalamıyorsunuz.

konunun sahte olmasını diliyorum. umarım öyledir yoksa bir insan bunları nasıl yaşar aklım almıyor

öyle isterdim ki yanında olmayı, sana sarılmayı, teselli edebilmeyi. Allah yardımcın olsun, dilerim en kısa zamanda yaralarını sarabilecek, merhametli, sevgi dolu biri çıkar karşına.

Filmlere konu olacak şeyler yaşamışsın kardeşim Allahım gücünü kuvvetini artırsın bu sinir krizinden sonra hayatın belki iyi belki kötü yönde mutlaka değişecektir ailenle yaşadıklarının sonu yok ayaklarının üzerinde durabileceğin kimsenin seni tanımadığı küçük bir yere git kendine yetecek bir işe gir uygun bir ev tut kendinle kal bence İnan ömür boyu bunları yaşamaktan iyidir daha güvende daha mutlu olursun

Ağlıyorum şuan... haydi gel, sarılıp beraber ağlayalım...

Bebeğimi kaybettigim günü aklımdan cikaramiyorum.

Eski çalıştığım bir firmada sevdiğim bir çalışma arkadaşım vardı. O beni abisiyle tanıştırdı. Bulunduğum şehirde araştırma enstitüsünde çalışıyormuş. Doktorasını yapıyor ayrıca şu anda. O da benim gibi boşanmış ve çocuksuz biri. Ailemden gizli de olsa 1 2 defa görüştük çay içtik.

Benimle ciddi görüşmek istediğini yuva kurmak istediğini söylüyor.

Evlilik meraklısı değilim. Kolaya kaçtığımi da düşünmeyiniz. Ikinci evlilik beni korkutuyor ama öte yandan o kadar yalnız ve sevgisizim ki...Ona sarılıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

Kafam karmakarışık. Dusuncelerime yön veremiyorum.

Ben sana bu konuda da hak veriyorum çünkü insan aileden sevgi görmezse sürekli birilerinden sevgi görmeye ihtiyacı oluyor. Ama bu konuda biraz beklemen temkinli olman gerekir bence.

2000 den asagi kira yok ne demek ya?

Hangi sehirdesiniz???
Bizler sana bulalim kiralik ucuz ev????

Siz ve diğer kirayı yüksek kirayı anormal gören üyeler acaba nerelerde yaşıyorsunuz? Gerçekten 2000 liradan aşağı kirası olmayan şehirler var bu ülkede

Siz ve diğer kirayı yüksek kirayı anormal gören üyeler acaba nerelerde yaşıyorsunuz? Gerçekten 2000 liradan aşağı kirası olmayan şehirler var bu ülkede
İstanbul'da bile 2000 liradan aşağı kirası olan ev varsa her yerde vardır hanımefendi. Böyle bir ailede yaşamaktansa insan 1 oda 1 göz ev tutar

Ben bu konuyu sabah öğle akşam olmak üzere 3 öğünde okuyabildim
Her defasinda yok artık hadi ama deli mi bunlar yalan bir konu diye diye bitirdim
Yorumum mu bilmiyorum doğrusu

canim kimse anormal bulmuyorki sadece daha uygun bir yere niye bakmiyorsun denildi. konu sahibi bursada yasiyormus bursada 2000tlye luks daireler var kiralik yada merkezde falan. boyle bir durumdayken 2000tlye ev yok denilmesine sasirdik sadece cunku daha asagi fiyatada bulunur cok rahat

Inan gozyaslariyla okudum gercekten ne diyecegimi bilemiyorum...cocukluk travmasi nedir cok iyi bilirim ..benzer derecede yasanmisliklarim var....

Valla ben son yaptıkların için ellerine sağlık diyorum.
Sen yaptın ben rahatladım.
Asıl şimdi bana ne derlerse desinler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X