Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi mangal yaptılar yazmamış..
Artık böyle konuya fake dedik diye ceza alırsak ben daha kimseye bir şey demem.
Çok şükür gerçek değilmiş diyorum sadece..
Malesef konuya.fake.demek yasak canim.
Banlanma sebebi.

Inanilacak gibi degil cok kotu bir durum..diyelim sadece napalim

Tam aksi konu sahibi gecekondu mu mahalle mi buna bakmak zorunda tek basına boşanmış bir kadın olarak yasıcak türkiyede.

Görüklede 2+1e 1100 dediler eşimin işine çok uzak eledik orayı
hanımefendi mahalle arası, gecekondu olmayan vs yazmışsınız da konuyu okuduysanız eğer konu sahibinin bu alternatifleri gözü kapalı eleyebileceği bir hayatı yok şu anda. ve görükle'de gayet de ucuz ev var, benim kardeşim tertemiz dört odalı, iki banyolu, devasa iki balkonlu evde 650 tl'ye kalıyor. evden işe gitmek için de bir zahmet biraz vakit harcasın yani , böyle yaşamaktan 5254531636456 kat iyidir.

Yok boşanmışlığının sorgulanmayacağı nezih bir yer istiyormuş. Onun da altını doldurmuş yani..
Ben boşanacağım da millet sıkıysa beni araştıracak..

Banlanma sebebi.

Fake demek yasak mı?
Demiş sayılır mıyım acaba,bunun için banlanmayım yaaaaaa.
Demedim ben
Konu gerçek olmasın isterdim o ayrı ama.
Pff canım iyice sıkıldı şimdi.

Açıkcası konuya cok inanmadım ben kendim için sordum.
Eski kiracılar öyle olabilir ama suan piyasa uçmuş durumda bursa da okadar pahalı degıl kiralar denilince aylardır kiralık ev arayan biri olarak yazdım.

Bu konuda ne diyeceğimi bilemiyorum . Bir yazının beni bu kadar etkilemesini beklemezdim . Allah sabırlar versin sana . Hayatın bundan sonra güzel geçsin inşallah . Hayata gözlerimizi açarken keşke seçme sansımız olabilseydi. Şunu bil ki bunları yazan kadın benim için dünyanın en güçlü insanıdır . İçimdekilerini yazıya dökemiyorum sadece sarılıp sana ağlamak istiyorum

700liraya cok rahat bulunur canim. nilufer civari bakilmiyorsa nilufer pahalidir biraz yada merkez.oralar hep yeniden yapilanmis universite falanda olunca ordaki fiyatlarda biraz fazla.ama cevre semtlere bakilirsa yildirim gemlik mudanya falan cok var. yan dairem mesela 800e kiraya verilirdi gecen ayki cok guzel bir yer konum olarak gecekondu mahalle arasida degil bu arada site ici guvenli bi yer. valla konu sahibi icin konustum 500e gecekonduda bulunabilir oyle bi durumdayken 2000tlye ev yok demesi biraz ilgincime geldi sadece onu demek istedim:) bide 2arti1 mi bakiyosun canim yoksa tek oda mi

Banlanma sebebi.

Fake demek bile ceza alma sebebi,aslında kib en sağlıklısı ben yaptım bile..

Valla şikayetimi de yapmıştım etiketleme de yaptım ama banlanırsam da banlanayım. Çok ceza yedim şimdiye kadar alışığım ama mübarek gün insanların zekasıyla ve vicdanıyla dalga geçenler düşünse keşke biraz.

Neyse hadi görüşürüz bir kaç gün sonra. Zaten haftasonu yoğunluktan pek giremiyorum

İyi akşamlar kolay gelsin..

Çok üzüldüm çok canım benim canımı yakan sözler eden teyzeme ben de kudurmuştum.
Bağırdım bağırdım o zaman
Kv de de
O geldi aklıma eşimde ayağından sorunlu doğmuş işte o özürlü olunca bizde ( çok sevdiği ) 2. Oğlumu yaptık diyor .
Cidden çocuğun her imkanını kısmış 10 yaşında protezli çocuğu çalıştırmış arabalarda yatmış seninki de çok fena onunkide kimi görse güvenmiş tanıştığımda çokkkk borcu vardı.
Canım onun yaptığı gibi yap kim besleme biliyorum çok zor ama daha önünde çok yılların var düzenini kur geçmişi düşünerek olmaz bu.
Kendine gel cnm bnm
Kimsen yok bak Allah ın var .
Yardımcın olsun umudunu kaybetme güzel günler gelecek
Öç alsan nolacak ki
Olan olmuş bir kere geçmiş

E daha ne olmuştu? Anneniz boşanırsan evime gelme demişti siz neden gittiniz? Nasıl gittiniz? Aile dostunuz doktor, tüm tanıdıklarınız okumuş, marketten iyi bir firmaya muhasebeci olarak atanıyorsunuz! Kaçmış olduğunuz halde istenmeye gelinmesine değinmiyorum.
Hele otostop çektim demeniz tam felaket!
Başka ne oldu?

Ya canım acını ta içimde hissettim yaşadıkların ne kadar ağır! okurken ben ezildim.. İnan senin adına çok üzgünüm ama lütfen hayatını tekrar kur. Sana bunları reva gören insanlardan uzaklaş ve yeni bir hayat kur kendine. Tüm gücünü ve cesaretini topla. Bir iş bul ve kaç o insanlardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…