- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
İşte bak boşuna söylemiyorum çok tatlısın diye... Yazdıkların bile sevgi ve şevkat dolu. Huzur veriyor insana cümlelerin... Öyle güzel ve harikulade bir kadınsın ki, ne mutlu seninle yolumun kesiştiği güne!
Umarım babacığın ve anneciğim bu cümleleri görüp bize bir öpücük kondurmuştur. Dilerim rüyalarını süsler babacığın... Huzur dolsun kalbin, dileklerin gerçekleşsin haytın boyunca
Sevgiler!
Bu cümleleri "9yıl savaşıp kaybettim annemi"den sonra yaşlı gözlerle okudum.
Ne derin sancılar, kanamalar... Bitmeyen, durulmayan özlemler... Yediremeyişler, konduramayışlar ve o boşluğu asla kabullenemeyişler...
Beni sen anlamayacaksın da, kim anlayacak...
Mekanları cennet olsun inşallah...
Öyle çok şey geçiyor ki aklımdan düşününce, o kadar şeyi nasıl yaşadık aklım almıyor
Kolostomi, nefrostomiler, ameliyatlar, kemoterapi, radyoterapi, dökülen saçlar, dağ gibi annemden acısından oturarak uyuyan anneme giden yol. Masaya yumruğunu vurduğu zaman herkesi titreten annemin, kolostomimi temizlerken maske tak miden bulanır derken gözlerindeki çaresizlik. Hiç takmadım o maskeyi, yine olsa yine takmam, bin yıl yaşasaydık bin yıl bakmaktan usanmazdım. Büyük bir imtihan bu, hakkıyla vermişizdir inşallah
Mekanı cennet olsun. Allah size, esinize ve doğacak çocuklarınıza hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin..
Çok teşekkür ediyorumMekanı cennet olsun.Basınız sağolsun.
Ne mutlu sana kardesim hayirli bir evlatmissin.ben cok duygulandim sun aklima neler geliyo ama yazamiyorum.bende cok uzaktayim ben doguda o batida bu yaz gittigimde 4 gun gorebildim hala icim yanar.Rabbim yardimcin olsun. Annecigininde mekani cennet olur insaallah.
Ama ben çok Ağlıyorum
Ağladım hemde çok ağladım.benim gibi duygusuz insanı ağlattın...Merak etme annen her gece öpüyodur seni ,ben annelerin evlatlarını asla ve asla bırakmayacağını düşünüyorum göçüp gitseler bile...mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun.( Annesizlik çok zor. Zaman hiç küllendirmiyor o hasreti.
Sen ağlama,
Ben sana kıyamam güzel anne
Annen gibi anne olmayı nasip etsin Allah bana. .
Öldükten sonra benim yavrum da bana böyle güzel şeyler yazsın
Senin yavrun daha güzellerini söyleyecek.
Ne kadar güçlü ve harika olduğunu hatırlatacak sana.
Ölüm olmadan, evladınla dünya üzerinde sağlık ve huzur dolu yıllarınız olsun. Evladına ne mutlu, böylesine harkulade anneciği var :)
Umarim oğlum da birgün gurur duyar benimle. . Zaten ne için varız ki bu dünya da. Allah acısını gostermesin. . Videonuzu çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?