- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.356
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Z zxshermine biyografiyi çıkarır şimdiÖyle miiii bakıyorum hemen önceki konulara,bilmiyordum. Hocam sherlock getir götürünüzü yapar.
Ben sen gibi karaktersiz değilim deseydinizBeni böyle kıyaslarken bir gün artık dayanamadım en son kavgamızda git erken boşalma sorununu çöz sen önce dedim. Git aldat o zaman ne duruyorsun dedi bana
Onun şuan kulakları feci çınlıyor yüzü alev alevdir.. konuyu okuyan sülalesine yardırdıKüfür ettim.
Afiyet olsun ayıya.
Öyle tabi, bahanelere sığınmaya gerek yok. Çocugum için sabrederim o bu hatta yapılan araştırmalarda sorunlu ailede büyümek yerine ayrı ebeveynlerle büyüyenler daha çok ilgi ve sevgi görebildiğini gösteriyor. Saçma algıları kırmaları lazım ölümü düşünecek noktaya gelene kadar git hayatını yaşa gerekirse bir candan hiçbirşey kıymetli değil
1.5 dakkaBen bu erkeklerin ozguveninin kaynagini vallahi billahi anlamıyorum.
Fit desen degiller,
Yakisikli desen degiller,
Gobek 3dk onceden gidecegi yere variyor,
Cinsellik desen 1.5dk,
Kültür desen yok,
Yetenek desen yok,
Huyu suyu iyi desen oda yok
Bu ozguven nereden geliyor da kendilerini hizmet edilmeye layık görüyorlar acaba
Ay hıc guleceğım yoktu valla.Burda hep oyle yaziyolar
Ay bu tıpler zaten sanalda takılır.Erken bosalan evli adami kim ne etsin ya
ha böyle deyin bakKızımın yemeğini hazırlıyrojm şuan bir yandan. Öğretmen olarak atanamadım yeterli puan alamadım çalışmadığım için ama memurluk, katiplik vs için kitaplara asılacağım onun arkasını toplamak yerine. 1 senedir işe girmeyi atanmayı düşünüyorum ama annem gelip bakmaz, kaynanamla da aynı evde yaşamak istemiyorum o yüzden kreş yaşına gelmesini bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?