Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumunuz çok zor. Ama cehaletime verin şöyle bir soru soracağım: bizim annelerimiz 2 yaş sendromu bilirler miydi ? Nedir bu 2 yaş sendromu anlamıyorum. Sakin kalmaniz çok zor. Sizin de sabriniz var. Eşiniz de belli ki bunalmış. Ama ben hep gelenekselciyim bu tür konularda. Bizi yetistiren anne babalar bu kadar zorlanmamistir eminim.

Çok yazık keşke tartışmadan önce kızınızı parka götürseydi. Canım kesinlikle eşinle konuşup çift terapisine gitmelisin. Böyle kendi canına kıymayı düşünme lütfen çocuğunu öğlen uykusuna atıştırmalı ve daha sonra işlerini yapmalısın eşinin yaptığı doğru değil. Ama çoğu anneler öğlen uykusunda bütün işini hallediyor.

Ismi 2 yas sendromu olmasin, huysuz cocuk olsun. Cocuga her daim bakmasi gereken kisi anne mi?

Uyumaktan mı bunalmış? Neyden bunalmıştır gercekten merak etttiğim için soruyorum

Bizim annelerimiz çoğu şeyi bilmedikleri için yanlış yapmışlar zaten. Tabi eskiden anne ve babalar daha otoriter oldukları için çocuk ya siniyormuş ya da sinmezse de dayak... Ortayı bulmak lazım ne fazla sert ne fazla yumuşak. Benim annemde benim zamanımda ergenlik diye bir şey yoktu diyor ama hayatını yazsam zaten insanca bir hayat yaşamamış dersiniz.

Çocuğa gelene kadar kendi kafasına vurarak ağlaması içime oturdu. Düşünüyorum da kafasına vurarak ağlayacak kadar neler yaşıyor daha bizim bilmediğimiz? zaten regl olmam yakın burnum sızlıyo düşündükçe.

Orasi oyle elbette. Ama ben hep şu dusuncedeyim, biz yeni nesil cocuklardan daha dayanikliyiz. Psikolojik anlamda da bedensel anlamda da. Ama demek istemiyorum ki siddet uygulansin cocuklara, insan gibi davranilmasin. Hayir. Sadece anne kendi ozgurlugunun basladigi yere mudahale edilmesine goz yummamali. Cocuk da ozel hayatin ne oldugu kucuk yasta ogrenmeli.

Yahu ikisi de bunalmis. Bunu inkar etmek kadar sacma bir sey yok su anda. Hanimefendi hakli sekilde bunalmis, eşi beyfendi de saçma bir sebepten bunalmis. Durum bu yani. Oturup simdi bunu mu tartisacagiz ?
Niye tartısalım ben belki bi örneğini verirsiniz benzer bi durum yasamıssınızdır, karsı tarafıda anlamak acısından sordum..

Kocasinin bunalacak bir hayati yok ama kadinin bunalacak bir hayati var. Cocuga baktiginda kendime vakit ayıramam adama batiyor diyor. Kadin kocasından anlayış göremiyor ki kocasinada anlayis gostersin
Tamam da durmus benimle neden tartistiginizi anlayamadim. Kurdugum cumlelerin hicbirinde (altini cizerek soyluyorum) soylediklerinizin aksini iddia eden bir tutum sergilemedim. Saldirganlasmanin geregi var mi ?

Dayanıklılık kişiden kişiye göre değişiyor ama işte. Su yumurtayı katılaştırıyor ama patatesi yumuşatıyor hesabı düşünün. Benim annemde o zamanki yaşadıkları yüzünden psikolojik sorunlar ile uğraşıyor şu an. Yoksa zaten Türk aile yapısında çocuk yetiştirme ile ilgili eleştireceğimiz o kadar nokta var ki.

Tamam da durmus benimle neden tartistiginizi anlayamadim. Kurdugum cumlelerin hicbirinde (altini cizerek soyluyorum) soylediklerinizin aksini iddia eden bir tutum sergilemedim. Saldirganlasmanin geregi var mi ?
Saldirgan yorum yapmadim ki. Bazi yerleri gözden kacirmissiniz gibi geldigi icin tekrar etme geregi hissettim

Neler yaşadığını tahmin etmek zor değil, her zamanki halleri. Börte’ye de kızamıyorum artık. Aile arkasında olmayınca el kadar bebeyle tek başına boşanıp yaşamak imkansız bu ülkede.

Neler yaşadığını tahmin etmek zor değil, her zamanki halleri. Börte’ye de kızamıyorum artık. Aile arkasında olmayınca el kadar bebeyle tek başına boşanıp yaşamak imkansız bu ülkede.
Kızının eşinden tokat yediğinden haberdar olan o anne babayı da Allah'a havale ediyorum. Bizim telefon başından canımız bu denli sıkılıyor üzülüyoruz da,kendi canından olanların kılı kımıldamıyor.

Ay bu tıpler zaten sanalda takılır.
Amaçları cınsellıkde değil.
Var öyle tıpler hatta coğu .
Aslında eşim teknoloji özürlü anlamaz. En ufak teknolojik işini bile ben hallederim. Her türlü araştırırım arkasını vs, herşeyini takip ederim gizliden. Onun sanalda takılması araba bakmak, sahibinden. Com la aldatıyor diyebilşrşz. Sürekli almayacağı arabalara bakmak huyudur. Bakar bakar favlar durur. 7 24 böyle. Ve trt spor aspor, konuşanlar vs izler. Türk komedi dram filmlerinden başka film izlemez. Elinde futbolcuları araştırır kaç gol atmış vs ama ben birşey araştırsam bir konu anlatılırken o konuyla ilgili bşrşeylere baksam hemen çok meraklısın, bu huyn itici şöyle böyle, herşeyi merak ediyor herşeye bakıyorsun vs der. Yarım saat önce kızımla parktan geldiler, kızımın karnını doyururken mutfakta damacanadaki su bitmek üzere diye kudurdu damacanayı tekmeliyor duvarlara vuruyor, kapıları çarpıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…