• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızımın yemeğini hazırlıyrojm şuan bir yandan. Öğretmen olarak atanamadım yeterli puan alamadım çalışmadığım için ama memurluk, katiplik vs için kitaplara asılacağım onun arkasını toplamak yerine. 1 senedir işe girmeyi atanmayı düşünüyorum ama annem gelip bakmaz, kaynanamla da aynı evde yaşamak istemiyorum o yüzden kreş yaşına gelmesini bekliyordum.

Sanki kendisi çok iyi baba da daha kalkıp anneliğinizi sorguluyor. Bu saate kadar yatıp daha kalkıp çocuğun bakımını,evi dört dörtlük olmasını beklemekte bencilliğin alası. Lütfen kendi sağlığınız İçin kafanıza vurmayın. Siz diyemediniz mi bu saate kadar sen dinlendin madem benden artık birşey beklemiyorsun,al buyurun evin kalan işlerini yap iftarı hazırla çocuğa bak şimdide ben iftara kadar yatacağım. Görsün bakalım nasılmış

Öyle tabi, bahanelere sığınmaya gerek yok. Çocugum için sabrederim o bu hatta yapılan araştırmalarda sorunlu ailede büyümek yerine ayrı ebeveynlerle büyüyenler daha çok ilgi ve sevgi görebildiğini gösteriyor. Saçma algıları kırmaları lazım ölümü düşünecek noktaya gelene kadar git hayatını yaşa gerekirse bir candan hiçbirşey kıymetli değil

Cocuk tum bunlara sahit oluyor. Oda eliyle kafasina vurmaya baslamis. Yetiskinlwr bir sekilde yaşadıklarını tolere edebiliyor ama cocuklarda travma oluyor. Cocuga bunu yasatmaya haklari yok. Bosanmak dunyanin sonuymus algisini kirmak lazim artik

Benim anamda bosanamayıp cekmek zorunda kalanlardan.. ama onun cektiklerine karsılık yasadklarını ömrüm boyunca unutmadım ve hep keske ailesi arkasında olsaymısta ya da ekonomik özgürlüğü olsaymısta bosanmsaymıs cok farklı olurdu hersey dedim( kendim için dedim bunu boşananların cocuklarına özendiğimi bile hatrlıyorum) şartlar olgunlasırsa sizin için çocugum anne baba ayrı büyümesin demeyin.. daha cok zarar görüyorlar emin olun kendimden biliyorum

Canım benim canına kıyma raddesine kadar geldin madem boşansan ya? Neden kendine kıyıyasın ki? Saçmalama at böyle düşünceleri kafandan. Sakin ol.

Ben bu erkeklerin ozguveninin kaynagini vallahi billahi anlamıyorum.
Fit desen degiller,
Yakisikli desen degiller,
Gobek 3dk onceden gidecegi yere variyor,
Cinsellik desen 1.5dk,
Kültür desen yok,
Yetenek desen yok,
Huyu suyu iyi desen oda yok
Bu ozguven nereden geliyor da kendilerini hizmet edilmeye layık görüyorlar acaba

Ben bu erkeklerin ozguveninin kaynagini vallahi billahi anlamıyorum.
Fit desen degiller,
Yakisikli desen degiller,
Gobek 3dk onceden gidecegi yere variyor,
Cinsellik desen 1.5dk,
Kültür desen yok,
Yetenek desen yok,
Huyu suyu iyi desen oda yok
Bu ozguven nereden geliyor da kendilerini hizmet edilmeye layık görüyorlar acaba
1.5 dakka 🤣🤣🤣🤣

Kendi tek görevleri çalışmak. Şaka gibi ama kadınların her şeyi yapmasını zorunlu görüyor erkeklerin büyük çoğu. Onların iki eli kolu yok, onlara yüklenmemiş sağı solu toplama programı, yemek yapma yetisi falan yok onların. Eee bizim asli görevimiz onların donunu yıkamak, yemek yapmak, evi temizlemek, çocuk büyütmek, onlara kadınlık yapmak. Çalışan bir kadın olsan da aynısı, sen çalışsan da her şeyi yine sen yaparsın çünkü annesinin kuzusu yapamaz. Biz yorulamayız ya da ev işlerinde ne var ki canım inanılmaz kolay şeyler onlar. Bir tane çorabını kirli sepetine atamayanlar kalkmış hesap soruyorlar şaka gibi. Buradaki en büyük suçlu yine biz kadınlarız ama. Türk anneleri kız çocuklarına her şeyi yaptırıp erkek çocuklarının önüne suyu bile getiriyorlar dahası o kız çocuğuna götürttürüyorlar o suyu. Erkek de kendini dünyanın merkezi sanıyor. Erkek arkadaşımla yıllardır aynı evde yaşıyoruz ve iş paylaşımı hiç yapmamamıza rağmen doğalından her işe ortak oluyor. Çünkü annesi yatağını da kapattırmış, kahvaltı sofrası da hazırlatmış, makine de boşaltırmış, ütü de yaptırmış. İki artı iki dört. Bize çok iş düşüyor.

Kızımın yemeğini hazırlıyrojm şuan bir yandan. Öğretmen olarak atanamadım yeterli puan alamadım çalışmadığım için ama memurluk, katiplik vs için kitaplara asılacağım onun arkasını toplamak yerine. 1 senedir işe girmeyi atanmayı düşünüyorum ama annem gelip bakmaz, kaynanamla da aynı evde yaşamak istemiyorum o yüzden kreş yaşına gelmesini bekliyordum.
ha böyle deyin bak

atansaydınız işiniz maaşınız olsaydı, bir hödükle evlenseniz bile bir dayanağınız olma ihtimali olurdu. şu anda o ihtimal yok
boşansanız vereceği nafaka 2 bin lira olur, o parayla ne ev tutulur ne kreş ödenir ne mutafağa yeter
boşanıp çocukla baba evine dönmek zaten ancak cidden hayati tehlike gibi bir sıkıntı olursa olabilecek bir şey, insan o ve sı-ğa-mı-yor çünkü.

bir hödükle evlisiniz
kusura bakılmasın da zaten ortalama Türk erkeğinin büyük kısmı hödük. bir kısmı belki merhameti vicdanı varsa ya da azcık eksik akıllıysa kadın onun iyice beynini yıkarsa azcık eğitiliyor işte bir nebze çekilir oluyor, yoksa o da yok...

kafanıza vuracak bir durum yok
önemli olan sizsiniz
şartlarını düzeltip yeni bir hayat kuracaksınız, bunu yapabilirsiniz, evet yorulursunuz, sabır gerekir ama olur.
sadece sakin olun, kendinize güvenin. Allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X