- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Konu sahibesinin buna benzer daha nice konuları var ama mal ortada bir cacık olmaz bu heriften.Borellus80 En sinir bozucu konu hangisi demiştin?
Güzel kardeşim sen neden tüm sorunu kendinde arıyorsun ?Ben çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Ben zaten yetişmediği için bırakıyorum yapmıyorum yemeğş yaparsam temizliğe vakit ayırmıyorum kızımla uğraşıyorum durmuyor çünkü. Kızımın başında beklerken de sürekli kızımla oynamamı bekliyor hiç elime telefon almayacam hiç tv izlemeyeceğim filan..yardımcı da tutmaz benim de gelirim yok o ne para verirse onu alıyorum. Zamanında aptallık etmiiim atanmadan evlendiğim için. Şimdi ders bile çalışamıyorum.Çok üzgünüm şu an. Lütfen kendinize zarar vermeyin. Lütfen sağlıklı düşünmeye çalışın. En doğru kararı vereceğinize eminim.
Kendinize yeteri kadar yemek yapın veya sipariş edin yetişemiyorsanız veya yapmayın hiç. Bakın o kadar uğraşıyorsunuz yetişeyim diye kim takdir ediyor sizi. Emin olun çocuğunuz da etmeyecek. Sizi anlıyoruz buna burdaki tüm kadınlar adına yemin edebilirim. Evin işleri için kimseninki yetişmiyor. Kimse tertemiz değil. Yardımcı tutun mümkünse. Mümkün değilse yaşanacak kadar temizleyin. En önemlisi de kendi değerinizi kocanızın gözünden biçmeyin kendinize.
Ne intiharı yahu kendinize değer verin biraz, boşayın gitsin, düzelmez böyleleriBen çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.Güzel kardeşim sen neden tüm sorunu kendinde arıyorsun ?
Sorun sen de değil senin hödük kocanda.
Bu saate kadar öküz gibi yatacağına kalkıp bir işin ucundan tutsaymış .
Hiç kimse için cana kıymaya değmez .
Bu fikri aklından çıkar .
Az cok konularını biliyorum.
Bu adamdan bir an önce kurtul yoksa hayatın heba olup gidecek.
Akşam göreve gittiği için bekçi olduğu için sahurdan sonra uyuyor, birde ramazan diye geç kalkıyor. Kendi yaptıpı en ufak birşeyi büyütür sanki herşeyiyle kendisi ilgileniyor gibi. Evde ev işlerine yardım ediyor ama ettiği yardımı da başa kakıyor. Karı gibi adamım diye söylenir. Eltimle kıyaslıyor(söylemese de farkındayım çünkü evlenmeden önce yengem çok iyi bir anne eşimin de öyle olmasını isterim gibisinden konuşmuştu) aramızda çıkan büyük bir kavgadan sonra eltim de bana daha fazla fedakarlık yapmalısın evlilik fedakarlık istiyor, onun istediği gibi davranmaya çalış işte ailene sık gidiyorsan 2 haftada bir git vs daha az git, rahatsız oluyor vs demişti ben eşime sorduğumda da rahatsız olmuyorum demişyi ama başka bir tartışmada zırt pırt ordayız demişti yani ikiyüzlğ davranıyor. 7 yaşındaki yeğeni bana "yenge kızını bizim yatağımızdan düşürmüşsün, niye başında beklemedin uyurken." siye bağırmıştı kaynanamın dolduruşu ile ve eltime kızın bana sesini yükseltti şlk defa dedim diye ben saygısız oldum, yeğenine saygısızlık yapmış oldum. Yengesi başörtülü ama Sütyeninin desenine kadar gösteren bir gömlek giydiğinde abla iç çamaşırın belli oluyor diye kşmae yokken uyardığım için ben saygısız oldum. Annesine anne gelirken haber verin sürekli sürpriz yapmayın dedim diye ben ailesini evden kovmuş oldum. Neler nelerrrr, doğdupundan beri kızımın altını 4 kere anca temizlemiştir, üzerine kıyafet bile giydiremez yemeğini bile yedirmez. Kızıma blw denediğim için kızım hep kendisi yer yemeğini aynı odada olduğu halde ben niye çocuk yemek yerken başında durmuyorum diye bana kızar.
Bugün başka bir konuda böyle demişti Borellus ona ithafen yazdım. Cidden insanın sinirleri bozuluyor bu nedir böyle.Konu sahibesinin buna benzer daha nice konuları var ama mal ortada bir cacık olmaz bu heriften.
Ben zaten yetişmediği için bırakıyorum yapmıyorum yemeğş yaparsam temizliğe vakit ayırmıyorum kızımla uğraşıyorum durmuyor çünkü. Kızımın başında beklerken de sürekli kızımla oynamamı bekliyor hiç elime telefon almayacam hiç tv izlemeyeceğim filan..yardımcı da tutmaz benim de gelirim yok o ne para verirse onu alıyorum. Zamanında aptallık etmiiim atanmadan evlendiğim için. Şimdi ders bile çalışamıyorum.
Bırakmazsanız daha çok acı çekeceksiniz. Bu acılar üstüste binip sizin için daha zor açılması güç kapılara yöneltecek. Akıllı olun.Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.
Sen kızını kocana vermeyeceksin ki? Üvey anneyi görse kaç gün görecek. Kocan hasta ve doktora gitmesi gerek.Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.
Ben ilk üye olduğum zamandan beri bunun gibi nice konularını bildiğim için sakin kalamıyorum.Bugün başka bir konuda böyle demişti Borellus ona ithafen yazdım. Cidden insanın sinirleri bozuluyor bu nedir böyle.
Kızına asıl böyle kıyıyorsun farkında mısın ?Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.
Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.
%100 bu yoruma katılıyorum. Komu sahibi bu yorumu iyi okuyun. Hayata bir kere geleceksiniz. İyi annesiniz diye bir madalya takılmayacak kötü annesiniz diyede ölümü haketmiyorsunuz. Kendinize odaklanın ve bu girdaptna çıkmaya odaklanın. Kendi ayaklarınız üzerinde durun çalışın tutun bir bakıcı gerekirse. Hatta sonrasında boşanın gitsin elalemin pisliğini temizlemeyinBaba olarak kizina karsi sorumluluklari neymis beyefendinin? Hani sizin anneliginizi, eşliginizi sorguluyor ya. Baba ne yaparmis? Cani isteyince parka goturmekten ibaret miymis görevleri?
Cogu konuya bosanin yazıyorum. Sizede yazacagim.
Insanin yasayacak bir ömrü var, 1 dakika sonra hayatta olacagimizin garantisi yok. Kimse cocugu icin bu adami cekiyor diye sizi takdir etmeyecek, kimse fedakarliklarinizi görüp ömür boyu sizi anmayacak, kimse iyiki boyle davraniyorsun demeyecek. Inanin öldükten sonra unutuluyorsunuz. Kimse icin sinir krizleri gecirmeye degmez. Eşin de olsa, cocugunun babasi da olsa değmez. Bosayin gitsin
Eş ailesindeki herkes eltici.Eski eşimin kuzeni bekçi. Fıldır fıldır gunduzleri geziyor, cocugunu alip gezdiriyor. Orucu uykuya tutturuyor bahaneyle. Benim tansiyonum cok dusuk, oruc tutamiyorum. Saat 5te kalksam bende tutarım, 2 bucuk saat aç kalsam ne olur, ne anladim o isten?
Ailedeki herkes tepenize binmiş. Eltiniz, esiniz, eltinizin cocugu. Sizin aileniz ne diyoe bu duruma? Valla su yasadiklarinizin 1/10ununu yasasam cinnet gecirirdim. Okurken bile tansiyonum yukseldi 12lere cikmistir herhalde
Evet herkes bu muhteşem dag ayisiyla evlenmek icin kapida bekliyor, hatta arbede yaşanıyor,Kızına asıl böyle kıyıyorsun farkında mısın ?
Eminim kızında güçlü ve mutlu bir annesi olsun ister.
Aklı olan eşinle evlenmez .
Hem evlenirse de evlensin bir daha dünyanın sonu mu ?
Belki sen de cok daha mutlu olacağın bir evlilik yapacaksın .
Kız börek açıyorum şimdi,azıcık ara verdim.Dur bakiyimBorellus80 En sinir bozucu konu hangisi demiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?