Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Is hayatiniz nasil biraz temzilikci tutun artik 2 yas krese verebilirsiniz cocugu çözüm yolu var ama siz neden kafanizi vuruyorsunuz ilk once is sonra kres sonra temizlikci kadin tutun sonra toparlanın

9 yaşında kızım 9 aylık oğlum var. Eşim her işe bakar fakat olmuyor hiçbirşey yine dağınık yine yemek geç yine heryer heryerde. O pislik adam kaldırsın kıçını da bir işin ucundan tutsun. Gereksiz herif. Ağzına kürekle vurulası hayvan.

Güzel kardeşim sen neden tüm sorunu kendinde arıyorsun ?
Sorun sen de değil senin hödük kocanda.
Bu saate kadar öküz gibi yatacağına kalkıp bir işin ucundan tutsaymış .

Hiç kimse için cana kıymaya değmez .
Bu fikri aklından çıkar .
Az cok konularını biliyorum.
Bu adamdan bir an önce kurtul yoksa hayatın heba olup gidecek.

Ben zaten yetişmediği için bırakıyorum yapmıyorum yemeğş yaparsam temizliğe vakit ayırmıyorum kızımla uğraşıyorum durmuyor çünkü. Kızımın başında beklerken de sürekli kızımla oynamamı bekliyor hiç elime telefon almayacam hiç tv izlemeyeceğim filan..yardımcı da tutmaz benim de gelirim yok o ne para verirse onu alıyorum. Zamanında aptallık etmiiim atanmadan evlendiğim için. Şimdi ders bile çalışamıyorum.

Ne intiharı yahu kendinize değer verin biraz, boşayın gitsin, düzelmez böyleleri

Ahh tavuk suyu bende istiyorum ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum annesi babası ayrı büyümesin ve belki de yanlış düşünüyorum üvey anne elinde büyümesin istiyorum. Ayrılsam direk oğluna bulur birini arar yani kaynanam eminim. Ve ben yaşadığım çektiğim onca çileden sonra bana davranmadığı yapmadığı iyilikleri başka kadına yapmasını kendime yediremem.

Eski eşimin kuzeni bekçi. Fıldır fıldır gunduzleri geziyor, cocugunu alip gezdiriyor. Orucu uykuya tutturuyor bahaneyle. Benim tansiyonum cok dusuk, oruc tutamiyorum. Saat 5te kalksam bende tutarım, 2 bucuk saat aç kalsam ne olur, ne anladim o isten?
Ailedeki herkes tepenize binmiş. Eltiniz, esiniz, eltinizin cocugu. Sizin aileniz ne diyoe bu duruma? Valla su yasadiklarinizin 1/10ununu yasasam cinnet gecirirdim. Okurken bile tansiyonum yukseldi 12lere cikmistir herhalde

Bırakmazsanız daha çok acı çekeceksiniz. Bu acılar üstüste binip sizin için daha zor açılması güç kapılara yöneltecek. Akıllı olun.

Sen kızını kocana vermeyeceksin ki? Üvey anneyi görse kaç gün görecek. Kocan hasta ve doktora gitmesi gerek.

Bugün başka bir konuda böyle demişti Borellus ona ithafen yazdım. Cidden insanın sinirleri bozuluyor bu nedir böyle.
Ben ilk üye olduğum zamandan beri bunun gibi nice konularını bildiğim için sakin kalamıyorum.

Adam olsaymışta oturduğu yerden koca göbeğini kaşımak yerine size yardım etseymiş mesela. Konuşmak kolay bir pazar çocuğu ve evi bütün gün ona bırakın bakalım o güler yüzlü kalabilecek mi. Alıp karşınıza konuşun diyeceğim ama insan olan bu aşamaya getirmez olayı eğer canınızın bir değeri varsa boşanın. Ki adamda hem anneliginize hemde kadinligiza laf edip bana da karışma demiş acaba ne yapacaktı siz karismayacaksiniz sorun bi bakalım

Kızına asıl böyle kıyıyorsun farkında mısın ?
Eminim kızında güçlü ve mutlu bir annesi olsun ister.

Aklı olan eşinle evlenmez .
Hem evlenirse de evlensin bir daha dünyanın sonu mu ?
Belki sen de cok daha mutlu olacağın bir evlilik yapacaksın .

Sinirden kafaniza vurduğunuz icin cocukta ayni seyi yapıyor. Bu durumda anne baba ayri buyumesi daha mantikli olur. Uvey anne elinde niye buyusun Allah askina kac gun gidip kalacak orada?

Bu adamları böyle öküz yetiştiren ne yazık ki yine bir kadın. Aman paşam sen otur aman aslanım olur mu öyle şey dünya senin etrafında dönsün diyip kendilerini paraliyolar sonuç işte bu. O lüzumsuz herif de anam yapardı bu niye yapamıyor diyordur. Anlayışsız erkekler gerçekten yok olsun ya

%100 bu yoruma katılıyorum. Komu sahibi bu yorumu iyi okuyun. Hayata bir kere geleceksiniz. İyi annesiniz diye bir madalya takılmayacak kötü annesiniz diyede ölümü haketmiyorsunuz. Kendinize odaklanın ve bu girdaptna çıkmaya odaklanın. Kendi ayaklarınız üzerinde durun çalışın tutun bir bakıcı gerekirse. Hatta sonrasında boşanın gitsin elalemin pisliğini temizlemeyin

Eş ailesindeki herkes eltici.

Evet herkes bu muhteşem dag ayisiyla evlenmek icin kapida bekliyor, hatta arbede yaşanıyor,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…