- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
totonuzla selilütünüzün ne gibi bi alakası var acaba ?.merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
***Reklam İçerikli Mesaj***
Kalçamda çünkü canımtotonuzla selilütünüzün ne gibi bi alakası var acaba ?.
squat yaptım 10 gün falan canım malesef işten yorulup gelince üşendim bıraktım yememe içmeme dikkat ediyorum şimdi banyoda fırçala olmasada batırarak keseliyorum umarım işe yarar ama squat gerçekten çok iyi geldi yeniden başlıcam 10 günde sıkılışatım tabi bırakınca yine aynı teşekkür ederim canım cevabın içinAbur-cuburu kes acilen
Yürü,pilates yap ve sert bir fırça al aktardan onla her gün 3 defa fırçalar kan dolaşımı hızlansın
Tatil öncesi bende de vardı Şuan yok hepsini uyguladım işe yarıyor
yok canım zaten kremlere hiç inanmam ben zaten eğer düzeliceksede sporla düzelirSpor yapın,boşu boşuna kremlere para bayılmayın.
Ne demek cnm rica ederim bende tatile gitcem zaman bi hevesle yaptımsquat yaptım 10 gün falan canım malesef işten yorulup gelince üşendim bıraktım yememe içmeme dikkat ediyorum şimdi banyoda fırçala olmasada batırarak keseliyorum umarım işe yarar ama squat gerçekten çok iyi geldi yeniden başlıcam 10 günde sıkılışatım tabi bırakınca yine aynı teşekkür ederim canım cevabın için
Bacaklarinda kalinlasma oldu mu en çok korktuğum osquat yaptım 10 gün falan canım malesef işten yorulup gelince üşendim bıraktım yememe içmeme dikkat ediyorum şimdi banyoda fırçala olmasada batırarak keseliyorum umarım işe yarar ama squat gerçekten çok iyi geldi yeniden başlıcam 10 günde sıkılışatım tabi bırakınca yine aynı teşekkür ederim canım cevabın için
dolaşım bozukluğun var demekki.... öyle kolay kolay geçmez hatta hiç geçmez hafifler sadece... önce kahve içmeyi bırakacaksın....sonra sıkılaştırıcı sporlar yapacaksın plates gibi...bol bol su içeceksin... kilo alıp verme aralıkların kısa değilse ve yemene içmene de dikkat edersen düzelir biraz.. yani o yamru yumrular tepecikler azalır ama yine kalır biraz......öyle okremi alayım şu hapı yutayım geçer diye para tuzaklarına kanma selüliti geçiren mucize bir şey yok... hepsi safsata...deri üzerinde kılcal damar çatlaklarında varmı...merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
Merhaba HIRSIZI bende biyerde okumuştum şekersiz Türk Kahvesi içmek selüliti yok ediyor diye başka bir formda bi arkadas denemiş ve olmuş :)dolaşım bozukluğun var demekki.... öyle kolay kolay geçmez hatta hiç geçmez hafifler sadece... önce kahve içmeyi bırakacaksın....sonra sıkılaştırıcı sporlar yapacaksın plates gibi...bol bol su içeceksin... kilo alıp verme aralıkların kısa değilse ve yemene içmene de dikkat edersen düzelir biraz.. yani o yamru yumrular tepecikler azalır ama yine kalır biraz......öyle okremi alayım şu hapı yutayım geçer diye para tuzaklarına kanma selüliti geçiren mucize bir şey yok... hepsi safsata...deri üzerinde kılcal damar çatlaklarında varmı...
Hayır cnm sadece sıkılastı ama zaten çok yapmadım 10 gün falan ne zararı olabilcekki sporun dene canımBacaklarinda kalinlasma oldu mu en çok korktuğum o
Öyle çok belli değil ama dikkat edince var gibi ne bu totomdan çektiğimdolaşım bozukluğun var demekki.... öyle kolay kolay geçmez hatta hiç geçmez hafifler sadece... önce kahve içmeyi bırakacaksın....sonra sıkılaştırıcı sporlar yapacaksın plates gibi...bol bol su içeceksin... kilo alıp verme aralıkların kısa değilse ve yemene içmene de dikkat edersen düzelir biraz.. yani o yamru yumrular tepecikler azalır ama yine kalır biraz......öyle okremi alayım şu hapı yutayım geçer diye para tuzaklarına kanma selüliti geçiren mucize bir şey yok... hepsi safsata...deri üzerinde kılcal damar çatlaklarında varmı...