- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
askerlermz gelene kadr fit olakSporla geçer onlar da kuzum zor ya kadın olmak bitmiyor derdimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
askerlermz gelene kadr fit olakSporla geçer onlar da kuzum zor ya kadın olmak bitmiyor derdimiz
Dimii kuzum 6 ay da ben kilo veririm bide üstüne geri bile alırımaskerlermz gelene kadr fit olak
bende 2.5 ayda kilo verip ustune geri alirmDimii kuzum 6 ay da ben kilo veririm bide üstüne geri bile alırım
Canım selulitlerinden kurtul tabiki ama selulitlerle birlikte o sevgilinden de kurtul bence. Çok merak ettim kendisinin nasıl bi vucudu varmış acaba çok mu mukemmelmiş de seninle dalga geçiyor.merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
en etkili yollari bisiklet sürmek sekerli tuzlu yagli seylerden uzak.durmak ve egzersiz yapmakPortakal yağının iyi geldiğini söylediler ama denemediğimden bilmiyorum. Benim de selülitlerim var kurtulmak için ne gerekliyse yapacağım artık
Benimde öyle bünyem kuzum 2 gün yemiyim hemen veririm ama alırım sonradanbende 2.5 ayda kilo verip ustune geri alirm
Artık cevabını veriyorum canım zaten hanı kaslarını göremiyorum falan diye :) nedense beni kızdırmayı çok seviyoCanım selulitlerinden kurtul tabiki ama selulitlerle birlikte o sevgilinden de kurtul bence. Çok merak ettim kendisinin nasıl bi vucudu varmış acaba çok mu mukemmelmiş de seninle dalga geçiyor.
kendo aranzda sakalasyrsnz canim bunda buyutlcek bsey yok bence takma:) bende hemen kilo alirm ay hala askerlik btmck gbi gelyor .dArtık cevabını veriyorum canım zaten hanı kaslarını göremiyorum falan diye :) nedense beni kızdırmayı çok seviyo
Yok kız takmıyorum artık ta eskiden takıyodum yine 3 aymı kalmıştı kuzum senin :) banada öyle geliyorda benim 6 ayım var dahakendo aranzda sakalasyrsnz canim bunda buyutlcek bsey yok bence takma:) bende hemen kilo alirm ay hala askerlik btmck gbi gelyor .d
:) 3 ay degil 2.5 ay kuzum safak atarsa 81 duzce:) darisi sana kuzum azalr skma caninuYok kız takmıyorum artık ta eskiden takıyodum yine 3 aymı kalmıştı kuzum senin :) banada öyle geliyorda benim 6 ayım var daha
Plakalara başlamışın tatlım :) insallah darısı başıma :)):) 3 ay degil 2.5 ay kuzum safak atarsa 81 duzce:) darisi sana kuzum azalr skma caninu
Canım selülitler ne durumdaaynen canım ısınmadan yaparsam 2 gün yürüyemem kesin :))
aynı yerlerinde duruyorlar canım :) bi ara plates falan denedim ama maalesef devamını getiremedim. :)Canım selülitler ne durumda
Pilates yapmanizi tavsiye ederim siddetleaynı yerlerinde duruyorlar canım :) bi ara plates falan denedim ama maalesef devamını getiremedim. :)