oncelikle biraz uzun olabilir,(bi de biraz sövucem)bundan 2 sene once 85 kıloydum (boyum 1.55) karantina cart cut uzaktan eğitim vs vardi,bildiğiniz uzere,bi tartıya ciktim 85 kiloyum her neyse sonra gidip aynaya baktım,hiç hoş gozukmediğimi farkettim o gunden sonra yavas yavas bir seyleri azaltmaya basladim baktım ilk haftadan 5kg fln vermişim azalta azalta diyet adı altında bunu devam ettirdim en sonda gunde 250-300 kalori ( 1 kase corba 1 meyve) ile devam ettim,
55 kg a kadar düsmeyi basardim :) ve sonra bir arkadasım beni ders calismaya cagirdi bir mekana gittik ve ben tost yedim... sonra tuvalete gidip ağladim neden yaptim diye fln,kafayi yemiştim arkadaslarıma da ısrar ettikleri için bağirdim çağirdim o gunun icinde bütün psikolojim alt üst oldu battı balık yan gelir hesabı buldugum her seyi sömürmeye basladim,o gunden sonra da daha diyet miyet yapamadım cok kısa bir sürede 70 kiloya kadar tekrar ciktim,en son baktım olucak gibi değil (çevremdekiler gene kilo mu aldın demeye başladı) birden gene yemeyi kesip 90 gun boyunca sadece su içtim akabinde gene gunde 150-200 kalori alarak 50 kiloya ulaştım ama zayıf olmama ragmen sacma bir şekilde göbeğim vardi her neyse her sey cok guzeldi ta ki otobuste bayılana kadar... bayıldıgım gunun akşamı bir seyler yemessem gercekten ölücegimi hissettiğim (keske ölseydim) ve mutfagin neredeyse hepsini yedim sonra bu durum hosuma gitmiş olucakki ertesi gun ve butun hafta hayvan gıbı yemek yedim hafta bittiğinde ramazana 20 gun fln vardi işte dedimki neyse ramazan başlasın öyle başlarım diyete fln tabıkıde başlayamadım ramazan bitti,sonra dedimki ehliyet sınavından sonra baslarım,ehliyet sınavıda bitti,yks den sonra baslarim yks de bitti,onumuzdeki pazartesi baslarim..... ve bissürü pazartesiler geçti. ( bu arada diyetısyene de gitmiştim hic bir ise yaramadı)
suan kendıme ınanamıyorum nasıl bu kadar s*kkafali beyinsiz ucube olabilerim suan resmen basladigim kilonun aynısına geldim ne eksik ne fazla,aylarca ac kaldım,gunlerce sabah erken kalkıp spor yaptım bütün her sey çöp oldu gercekten kendimi burdan cani gönülden tebrik ediyorum bu kadar iradesiz bir p*c evladi oldugum ıcın. AFERİN SANA GERCEKTEN AFERİN.
suan nasıl beslenecegimi bile bilmiyorum,gene dengesiz beslenıyorum,gene fast food falan yiyorum gercekten ınanılmaz bir insanım bunu neden yapiyorum ? ne yaptıgımın farkındayım ama engel olamıyorum öyle de bi aptalım.
ne yapıcam simdi ?
nası diyet yapıcam?
ne zaman diğer kizlar gibi vucudum guzel olucak ?
suan disari cikamıyorum cunku herkes beni hala zayıf zannediyor,cikarsam herkes gene benle dalga gecicek ve AAA KİLO MU ALMIŞSIN diyecek,hic bir sey demezlerse bile akşam evlerine çekildiklerinde;"kiz gene kılo almış gordun mu yaaa ne guzel vermişti" cumlelerini kuracaklarını tahmın edebiliyorum.
tekrar zayıf olmak icin ne yapmam gerekiyor? gene aynı şeyleri mi ? muhtemelen evet,cunku cok az kalori almazsam nah kilo veririm.
fakat gene başladiğimda gene aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum herhangi bir gun sadece bir parca ekmek ile bile her seyi degistirebiliyor.
kendimden nefret ediyorum,kafama sıkıcam kurtulucam en sonunda.
ne yapacagimi cidden bilmiyorum.