- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Evet canım çözüm bulunur inşallah
senin dediğin çatlaklar olmasınselülitin kiloyla alakası yok zaten kilo alıp verme dolayısıyla bacaklarda iz olarak kalıyor
bende de var
ben artık seviyorum onları napalım
selülit asla geçmez bu arada.
senin dediğin çatlaklar olmasın
bu selülitikisi arasındaki farkı bilmiyorum
merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
bu selülit
bu da çatlak
,
bu da adriana'nın selülitleri. yani modelde bile oluyor
Spor şart zaten cnım itiraf edeyim hic spor yapmadım daha düzenli hayatımda ama simdi her aksam squat yapıyorum azimliyim inşallah bıkmamBende de var o bildiğimiz portakal kabuğunun nokta nokta halindenspora başladım.. Akşam 9-11 arası 11'e kadar bile sürmüyor. Uzun zamandır tatildi, yorgunluktu,hastalıktı gidemedim.. Ama ilk gittiğim zamanlarda tempolu bi şekilde yürüdüm hareket yaptım. Hocanın dediklerini yapıyordum. Gözle görülür bir sertleşme oldu bacaklarımda.. E sonra aksatınca sporu yine saldılar kendilerini güzel sıkılaşıyordu. Evde de yapabileceğin çok güzel bacak hareketleri var internette.. Üşenmeyip istikrarlı yaparsan kurtulursun diye düşünüyorum. Eşimde benimle çok dalga geçiyor. Hem alıyorlar hemde espri konusu oluyorsun onlara Kendilerine baksınlar.. O selülit dedikçe sende biscolata reklamında ki kaslı erkekleri hatırlat ona
Bende de çatlaklar var çok derin değil şükür ne bu totodan çektiğim yaheğğ e tamam benim totomda da var bunlardan
iki bacağımda üç çizgi olarak 4-5 cm kadar da çatlak var başka bişey yok
Ne kadar masaj yapayım canım o bölgeye soğuk suylaspor yapmadan olmaz canim oyle cok da degil ebru sallinin selulit savar hareketleri var gunde yarim saatini alir en fazla.. snra her dusta selulitli bolgeye soguk su tutup kabak lifiyle ovarsan faydali olur. ama ikisi bir olmali hem spor hem lif
Ne kadar masaj yapayım canım o bölgeye soğuk suyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?