sende dene bişeyler canım ama çok sinir bozucu bişey 1 saat kalçama bakmaktan boynum ağrıdı resmen benimde sıkınca iğrenç bi görüntü oluyo kendimden iğrendim resmenah arkadaşım ahh. senin sıkınca belliymiş. benim artık 1 km öteden görünüyo dalga dalga. nerelere gideyim ben
merhaba herkese dün erkek arkaşımla havuza gittik orda hep dalga geçti benimle senin selülitlerin mi var falan diye. zayıf bi insanım 163 boyum 48 kilom ama affedersiniz totom çok çıkık çok kalkık duruyo çok takıldım bu günde bana bayan selülit falan diyo aynada dikkat ettim kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar kendimden soğudum resmen bu nasıl geçer spor yapsam
vaktim yok çalışıyorum en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin bana
ah ah inşallah canım bende spora yazılmayı düşünüyorum şimdi tek başıma kontrollü olmaz diye Allah yardımcımız olsunGel arkadaşım sen de bendensin yanibiz ne yapalım. Bakalim duzenli yuzecegim, pilatese baslayacagim ama bu sefer ilk gunden birakmayacagim hahaha. Inşallah bizim selulitlerimiz de gider kardes
evde tek başıma becerebilirmiyim ki netten araştırıyorum 1 ayda sonuç alanlar varmışEvde her gun duzenli SQUAT yapmalisin.. Selulite bire bir
Amin amin insallah.ah ah inşallah canım bende spora yazılmayı düşünüyorum şimdi tek başıma kontrollü olmaz diye Allah yardımcımız olsun
Boy aynasinda yan durarak kontrol ederseniz ve omzunuza oklavayi alarak ya da elinizi dümdüz uzatarak çok rahat yaparsiniz...evde tek başıma becerebilirmiyim ki netten araştırıyorum 1 ayda sonuç alanlar varmış
erkek arkadaşın insaniyetten nasibini alamamış
başka açıklaması yok bence
insan bir kişiyi severse selülitiyle sever
Bu gün baslıcam bende ne kadar yapayım sizceBoy aynasinda yan durarak kontrol ederseniz ve omzunuza oklavayi alarak ya da elinizi dümdüz uzatarak çok rahat yaparsiniz...
Hizli hizli degil agir çekimde yapacaksiniz.. İsinmadan kesinlikle baslamayin çünkü basit gözüküyor ama ben 3 gün oturup kalkamadim hatta yuruyemedim bile..
Bende onun göbeğine laf ettim zaten bana selülit var diyince baklavalar nerde falan diye :) şans isi zaten o kremler cnmKendisi once gobek kasini eritsin sonra sen selulitine bakarsin.Yillar once Turk markasi bir jel kullanmistim. Inanilmaz ucuzdu ve cok ise yaramisti. O kadar arastirdim yine de ismini bulamadim. Iyi bir kremle ise baslayabilirsin. Kola ve kafeinli icecekleri birakmak gerek. Bunun uzerine duzenli beslenip, spor yaparsan gecmeyecek selulit yok.
Ahahhahah çok güldümsen de mayosuna bakıp seninki küçük galiba bamya falan deseydin hiho o zaman gör sen bozulmayı
Gectimi canım seninBenimde vardi
Bol su spor yeşil cay l carnitine
Korkutmayın beniselülitin kiloyla alakası yok zaten kilo alıp verme dolayısıyla bacaklarda iz olarak kalıyor
bende de var
ben artık seviyorum onları napalım
selülit asla geçmez bu arada.
Bi arastırayım onuda canım sen kullandınmıNiveanın selülit kremi mucize gibi:) Diğer kremlere göre gözle görünür sonuçlar çok iyi
Takılıyo zaten kızdırmak için yapıyor uyuz çok takıntılıyım bende vücuduma bu sabah yürüdüm ise gelirken hareket olsun diye dalga geciyo erimisin falan diye nabayım alıscam bende artık selülitlerimle yasamaya :)ben de selülit bol. abur cubur yemem. kilom yok.cok ve agir spor yaparim.su icerim.ama östrojen bu napam. gecirmeye de calismiyorum. sevgilime de popo gamzelerim cok guzel di mi diyorum. anlasip gidiyoz. o da sana takiliyodur.bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?