hatuncum benim kilo 95 boy da 168 hatta bu normal baskül sonucu dijitalde 97-98 im dir.
bende akşam domates biberli kıyma yanına marul maydanoz .üstüne 1 haşlanmış mısır çay ve peynir yedim biraz karıştı midemde hafif ağrı var ee e mide ne yapsın.
daha önce buna benzer diyet denemelerim oldu benim ama ekmek vs tamamen kestiğim için sürdürememiştim,keşke bırakmayıp esnetseymişim
selintepe bende istiyom karbonhidrat dieti yardiimm..yirmi kilo versem sana dua edicem.bir haftalik diet yazarmisin yarin baslayalim
HATUNCUUUM canım sağol desteğin için.sabah tartıldım 2 kilo gitmiş dijitalde tartıldım bir de artık ondan takip ederim.
sabah ben 2 rafadan yumurta salatalık domates 5 zeytin ve biraz peynir yedim
öğle 1 üçgen peynir salatalık domates ve ton balığı akşama da Allah kerim.
öğle işte olduğum için balık tercih ediyorum.
selintepe canım kabak yemeği ya da sebze yemekleri ne kadar sıklıkla yenmeli ve nasıl pişirdin.akşama kabak yapabilirim .y ada kızartma da olur sanırım
merhaba arkadaşlar..bende uzun zamandır bu karbonhidrat dietini yapmak ıstıyorum..ama araştırdığıma göre bu hızlı kilo vermelere su kaybı dıyorlar ve sağlıksız buluyorlar...ve ne zaman başlasam bunları okuyunca moralım bozuluyo ve bırakıyorum..bunu başaran arkadaşlar siz ne dıyosunuz bu konuda?bu dieti başaran insanlar olarak:) sağlığınızda bozulma oldu mu
Canım, daha nice 2 kilolara inşallah. Ben kabak yemeğini 1 kaşık zeytinyağı ile soğanı kavurup içine bolca kıyma koyuyorum, domates salçadan sonra kabağı doğrayıp koyuyorum, piştikten sonra üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyorum. Bir tabakla doymazsan iki tabak ye, doyana kadar ye sıkıntı olmaz. Kızartma da yapsan yiyebilirsin, ilginçtir bu diyette kızartma da yiyebiliyorsun, yeter ki patates tarzı karbonhidrat içeren kızartmalar olmasın.
ben de bu diyeti yapmak istiyorum.15 kilo fazlam var.ancak yumurta, inek sütü ve maya ya intoleransım var(york test yaptırdım) dolayısıyla hamur işi yemiyorum 1 haftadır. acaba verilen kilolar geri alınıyor mu ? verilen kilonun kaslardaki sudan olduğu söyleniyor, öyle bilmiyorumkismilemidir ki
bende okuduktan sonra denemeye karar verdim.
sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, 1 domates,1 biber az bişey maydonoz hepsini salata gibi karıştırıp yedim
öğlen: 4 köfte ve 1 yemek kaşığı mayonezli 5 yapraktan oluşan marul salatası yedim.
akşamada; 1 adet biber dolması ve közlenmiş patlıcan yersem nasıl olur.
arkadaşım cevap verirsen sevinirim
mercimeğin karbonhidrat değeri baya bi fazlaymış..bir kase mercimek çorbasınd açokmudur acaba?akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?