arkadaşlar ben karbonhitrat ihtiyacımı anlayamadım selintepe arkadaşım lütfen beni aydınlatırmısın ben 74 kiloyum acilen zayıflamam için günde maksimum kaç gr karbonhitrat almalıyım
selintepe nerelerdesin.bir göründün kayboldun.bu diyete başlayacağım ramazana kadar ne verebilirsem.
sana sorularım var.
1. kabızlık problemin oldu mu fazla protein kaynaklı.
2.meyve yedin mi ne kadar.
3.şekerli gıdalar yedin mi lıght olanları mı tercih ettin.
cevaplarsan sevinirim canım.
selintepe çok teşekkürler canım.ben bugün başladım.sabah yoğurt yedim çıktım evden öğlene ton ballığı domates salatalık düşünüyorum.benim korkum kabızlık onu nasıl yendin.kuru meyve elma ya da kayısı kurusu yedin mi.
SELıNTEPE 4 gündür yapıyorum, 2,5 kilo verdim.sana çoooooooooookkkk teşekkürler...dua ettim bi de ,işin rast gitsin diye....bana bu kadar uyan bi diyet olmamıştı hiç! verdiğim kilo 2,5 ama görüntüde daha fazla vermiş gibiyim, devam edicem 7,5 kilo daha verip bu maratonu tamamlıycam inşallah.....sayende arkadaşım......
ne güzel yaa 4 günde 2,5 kilo .akannehir
canım sen kaç kilosun. birde günlük kaç puanı geçmedin,yazabilirmisin.
bende bugün başladım ,inşallah bende veririm en kısa zamanda.
selintepe bu diyet bana çok mantıklıg eldi..ilk ay ne kadar kilo verdin cnm?
SELİNTEPE 4 gündür yapıyorum, 2,5 kilo verdim.sana çoooooooooookkkk teşekkürler...dua ettim bi de ,işin rast gitsin diye....bana bu kadar uyan bi diyet olmamıştı hiç! verdiğim kilo 2,5 ama görüntüde daha fazla vermiş gibiyim, devam edicem 7,5 kilo daha verip bu maratonu tamamlıycam inşallah.....sayende arkadaşım......
hatun tebrik ederim .salatanın tarifini de aldım.benim de bugün 3. günüm ben ekmek hiç yemeim şimdilik canım istemiyor,acıktıkça peynir salatalık domates marul felan yiyorum.benim kilom çok fazla inşallah ramazana kadar gidecek fazlalıklar.
prof dr ahmet aydın da taş devri diyetinde bu tarz beslenmeyei öneriyor.
örnek menümü yazayım selintepe gelince değerlendirir.
sabah beyaz peynir 1 dilim kaşar 6-7 zeytin,domates salatalık maydanoz ve çay
öğle yoğrt ton balığı salatalık domates
akşam kızarmış tavuk salatalık domates yeşillik.
yeşil çay
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?