hatun23
tebrikler valla ogluşun kaç yaşındaa birde bu yöntemle kaç kilo verdin
canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,
bişey sormak isityorum peki hızlı verilen kilollar hep alınır ya
bu karbon diyetide öyle oluyormu?
hatun23 merhaba günaydın
gunaydın kızlar bende 167 boyunda 64 kılodayım 5 6 kılo vermek ıstıyorum ama yapamıyorum sız nasıl verdınız yaa yardım edınn
aramıza hoşgeldin,, topiğin kurucusu selin arkadaş 2.sayfada liste vermişti , o sayfayı mutlaka okumalısın, karbon. değerlerine göre listeni yaparsın.günlük aldığın karbo puanıyla kilon arasındaki fark ne kadar fazlaysa o kadar kilo verirsin[...SELİN daha güzel anlatır , emin ol.../COLOR]
hatun23 10 günde 5 kilo süper ..tebrik ederim...ben de bu kurallara uymaya başlayaldan beri her gün tartıda yüzüm gülüyor..
herkese günaydın maşallah erkencisiniz bugün.hatuncuuum harikasın 38 bedenleri alıyorsun ha süpersin valla.
kızlar bişeyi vurgulamak istiyorum bol bol su için ben hafta içi okulda olduğum için su içemiyorum ve az veriyorum evdeki arkadaşlar sık sık su için böylece kabızlık sorunu da yaşamazsınız.ben bugün bolca içeceğim inşallah.
bugün sabah da tost yedim özlemişim yanına maydanoz salatalık domates .
hosbulduk canım evet onu okuyodum ama kızlar vala bu dıyet zengın dıyetı et bu kadar pahalıyken hergun etmı yıycez yanı kaydirigubbakcemile3 denıycem ama esım rahat bırakmıyokı hem zayıfla dıyo hemde yemeyınce ye spor yap dıyo ben spor yapamıyorum malesef
herkese günaydın maşallah erkencisiniz bugün.hatuncuuum harikasın 38 bedenleri alıyorsun ha süpersin valla.
kızlar bişeyi vurgulamak istiyorum bol bol su için ben hafta içi okulda olduğum için su içemiyorum ve az veriyorum evdeki arkadaşlar sık sık su için böylece kabızlık sorunu da yaşamazsınız.ben bugün bolca içeceğim inşallah.
bugün sabah da tost yedim özlemişim yanına maydanoz salatalık domates .
merhaba
mesela bu kahvaltıyı kaç puan olarak hesplıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?