• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selintepe'nin başarı öyküsü...

canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,

bişey sormak isityorum peki hızlı verilen kilollar hep alınır ya
bu karbon diyetide öyle oluyormu?

kııızlaaaaaaaaaaaar... adam bana fena sarkıyo , haberiniz olsun..şimdi bana patilasıyla meşhur bi yere kahvaltıya gitmeyi teklif etti, YEMEZLER.her iki anlamda...?aklınca rejimi bozduracak,,,ben kahvaltımı yaptım, karnım tok, tahriklere gelmeyeceğim... ne mi yedim: uno denge light ekmeğe yapılmış peynirli tost(ezine kullandım ama selin ne der bilemiyorum) 1 domates, 1 salatalık , 5 adet siyah zeytin,, 1 avuç maydanoz.. 1 bardak sıcak su ( 2 damla limon ilaveli)

bişey sormak isityorum peki hızlı verilen kilollar hep alınır ya
bu karbon diyetide öyle oluyormu?

çok doğru bi noktaya parmak bastın canım,,, genellikle öyle olur.. diyet bittikten sonra karbona saldırmazsak kilomuzu koruruz bence...ayrıca benim kaynım doktor....ve bu diyetin çok mantıklı olduğunu, proteinnin kas dokusunu artırdığını ve insan vücudunda en çok kalori yakan dokunun kas dokusu olduğunu söyledi...yalnız şeker sorunu ve proteine bağlı hastalığı olan yapmasın dedi ki selin bu bilgiyi vermişti...

gunaydın kızlar bende 167 boyunda 64 kılodayım 5 6 kılo vermek ıstıyorum ama yapamıyorum sız nasıl verdınız yaa yardım edınn

hatun23 merhaba günaydın

ikizlerin annesi bu mesjını yeni gördüm canım...sana da günaydın! dua ediyodum... HEPİMİZ HER SABAHA DAHA SAĞLIKLI , DAHA MUTLU VE DAHA ZAYIF UYANALIM İNŞALLAH, RABBİMDEN DİLERİM... masummcum, sende de var mı bu huy bilmiyorum ama beni sizlerden gelen mesajlar çok etkiliyo, çok motive ediyo. iyi yönde elbette... bi de bazı ? tanıdıklarım kilomla çok uğraşmaya başlamışlardı, eleştirecek başka bişeyim yok , nerden acıtalım haaaaa kilodan! hormonlarım bozuk dediğim halde bıyık altı gülüyolardı 2 senedir...o gülen cadılardan biri şimdi benden 10 kilo fazla geliyo, çünkü onunda yumurtalarında sorun çıktı benim gibi hormonal yani...en sevdiğim laf Etme kulum bulursun ,meğer etmemiş olasın....Öpüyorum güzel ikizlerini....

hatun23 10 günde 5 kilo süper ..tebrik ederim...ben de bu kurallara uymaya başlayaldan beri her gün tartıda yüzüm gülüyor..

aramıza hoşgeldin,, topiğin kurucusu selin arkadaş 2.sayfada liste vermişti , o sayfayı mutlaka okumalısın, karbon. değerlerine göre listeni yaparsın.günlük aldığın karbo puanıyla kilon arasındaki fark ne kadar fazlaysa o kadar kilo verirsin[...SELİN daha güzel anlatır , emin ol.../COLOR]
gunaydın kızlar bende 167 boyunda 64 kılodayım 5 6 kılo vermek ıstıyorum ama yapamıyorum sız nasıl verdınız yaa yardım edınn

hatun bende çok motive oluyorum burda cnm

benim ogluşlarda senin ki gibi büyürmü daha 21 aylıklar

aramıza hoşgeldin,, topiğin kurucusu selin arkadaş 2.sayfada liste vermişti , o sayfayı mutlaka okumalısın, karbon. değerlerine göre listeni yaparsın.günlük aldığın karbo puanıyla kilon arasındaki fark ne kadar fazlaysa o kadar kilo verirsin[...SELİN daha güzel anlatır , emin ol.../COLOR]

hosbulduk canım evet onu okuyodum ama kızlar vala bu dıyet zengın dıyetı et bu kadar pahalıyken hergun etmı yıycez yanı kaydirigubbakcemile3 denıycem ama esım rahat bırakmıyokı hem zayıfla dıyo hemde yemeyınce ye spor yap dıyo ben spor yapamıyorum malesef

herkese günaydın maşallah erkencisiniz bugün.hatuncuuum harikasın 38 bedenleri alıyorsun ha süpersin valla.
kızlar bişeyi vurgulamak istiyorum bol bol su için ben hafta içi okulda olduğum için su içemiyorum ve az veriyorum evdeki arkadaşlar sık sık su için böylece kabızlık sorunu da yaşamazsınız.ben bugün bolca içeceğim inşallah.
bugün sabah da tost yedim özlemişim yanına maydanoz salatalık domates .

SELIN cim resminde harika cikmissin tabiri caizse SEXYYY yafru olmu$sun masallahhh darisi bana :)
dünki menüm :) öglen 1tabak kiymali ispanak ve yogurt ögleden baya sonra yarim tabak ispanak aksamda 1 elma 2 kayisi ama su icemiyorum suuuuuuuuu offf hic aklima gelmio bile ya
ha bi sorum daha var caya tatlandiri atabilirmiyik???

herkese günaydın maşallah erkencisiniz bugün.hatuncuuum harikasın 38 bedenleri alıyorsun ha süpersin valla.
kızlar bişeyi vurgulamak istiyorum bol bol su için ben hafta içi okulda olduğum için su içemiyorum ve az veriyorum evdeki arkadaşlar sık sık su için böylece kabızlık sorunu da yaşamazsınız.ben bugün bolca içeceğim inşallah.

Guidem sana da günaydın....durmak yok yola devammmmmm! su konusunda çoooooook haklısın

canım eşini bu konuda çok da dinleme , eminim kıskanıyordur....bende de var öyle bi koca ordan biliyorum....bütçe önemli tamam da....yumurta iyi çözüm.... topicten ayrılma ki motiven düşmesin
hosbulduk canım evet onu okuyodum ama kızlar vala bu dıyet zengın dıyetı et bu kadar pahalıyken hergun etmı yıycez yanı kaydirigubbakcemile3 denıycem ama esım rahat bırakmıyokı hem zayıfla dıyo hemde yemeyınce ye spor yap dıyo ben spor yapamıyorum malesef

slm kızlarr ben yeni arkadaşınızım kabul ederseniz ve şimdilik şişman sınıfındayım 89 :( topiqi 1 saattir okuyorum çok heyecanlandım ve okumadan önce oqlumu börek alamay gönderecektim ama şimdi kızızam yumurta haşlamasını söyledim çok heyecanlıyım kızlarr..

sultem merhaba
bana yeidkleirn az gii geldi sankii
su konusuna gelince ben hergün 2 lt su ve 5 fincan yeşil çay çiyorum

merhaba
mesela bu kahvaltıyı kaç puan olarak hesplıyorsunuz

aklıma takılan şeyler var mesela tost (8) verilmiş oran gunde 3 öqün yense 24 eder ama topiqi açan arkadaşımız sabah yediyseniz diqer öqünlerde yemeyin yazmış oranlar geçmedikten sonra yememizin zararı olurmu birde aynı şekide günlük oranın dışına çıkmamak kaydıyla mercimek patates ve şekerli yicekler yense yanlışmı yapmış oluruz ...

merhaba
mesela bu kahvaltıyı kaç puan olarak hesplıyorsunuz

canım topiğin başındaki hesaplamayı tekrar tekrar oku biz selin kadar iyi anlatamayız çünkü.selin diyorki sadece sabah karbonhidrat almak ve diğer öğünlerde almamak daha iyi sonuç veriyor.kilona göre herkese farklı ama hiç almazsan gün içinde en iyisi.ben 1 hafta hiç almadım karbnhidrat

Back