• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selintepe'nin başarı öyküsü...

aylincim bak ben şöyle bir bmantık geliştiridm sanada yadrımcı olayım
yediklerimi puan olarak hesaplayamam belki ama
yine 6 ögün beslencem

ama sabah kahvaltısında 2 dilim ekmegim vardı
1 dilim yiycem istedigim kadar peynir yiycem ,domates,salatalaık vss

öglen
2 köfte kadar et 1 dilim ekmegim vardı
şimdi istedigim kadar et
salata
ekmek yemiycem

akşam
1 dilim ekmek yiyordum şimdi ise sebze yiycem
ekmeksiz çorbayı sadece öglenleri yiycem
akşam ette yiyebilirim

aralarda ise
süt ve yogurt un yanında kb düşük meyve veya sebze tükaticemmm

varmı bi yanlışım?

soralim varmi bir yanlis :1:

IZLOS ABLAMM listemizi unutma nolur.... onsuz yapamiyorumm

hatun23 1 haftada 4 kilo mu verdin
ben 4 haftada 3,5 kilo verdimmm... öyle az yedimki, bazen yemeklerime pirinc kattim, bazen bulgur pilavi yedim, demekki bu yüzden veremedim... anladim simdi

bütün sorularııma ayrıntılı cvp vermiş gerçekten çokk tşk ederimm
bende 5 ay bitti neredeyse verdigim kilo ortada bazen gram garam veriyorum bbazen oldugum yerde sayıyorum

ikisini birlkte götürmek degilde amacım nasıl ayarlıycam soruysuydu kafamı kurcalıyan ve şimdi anladım cnm bend ebaşlıyorum bugünden itibaren ve

kalori hesabım bitti

ama şu var ben kabızlık yaşayan biriyim incir ve kuru kaysı yiyorum onların degerleri
tazeleri ile aynımı acab?

birde mesela şarküteri ürünleri var sosis 1 puan ama ne kadarı?

şu kalan kiollarımıda böyle veriyormuşum ne mutlu banaaa
sana ne kadar dua dederim biliyormusun gerçekleşmeisni istedigin dilegin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniçinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canısı kuru meyvelerle tazeler arasında bir-iki puan oynuyor sadece o da o kadar mühim değil. Sosis türü şeylerde de 100 gr.'da 2,5 civarı var yani bir uzun sosis 1'den bile az değere sahip. Bir alttaki soruna gelince bir kase çorbanın karbonhidrat değeri verilen değerler.

ya son hız devam ediyorum ama şimdi acıktım ne yesem yumurtamı haşlasam elim ekmek sepetine gidiyor sonra kendime kızıyorum almıyorum akşama tavuk ve yoğurt salata yiycem ekmeksiz

kııızlaaaaaaaaaaaar... adam bana fena sarkıyo , haberiniz olsun..şimdi bana patilasıyla meşhur bi yere kahvaltıya gitmeyi teklif etti, YEMEZLER.her iki anlamda...?aklınca rejimi bozduracak,,,ben kahvaltımı yaptım, karnım tok, tahriklere gelmeyeceğim... ne mi yedim: uno denge light ekmeğe yapılmış peynirli tost(ezine kullandım ama selin ne der bilemiyorum) 1 domates, 1 salatalık , 5 adet siyah zeytin,, 1 avuç maydanoz.. 1 bardak sıcak su ( 2 damla limon ilaveli)

Hatun, eşinle diyaloglarını okuyunca gülmekten bayıldım resmen, benimkinin de bakışları değişti, ürküyorum :)))) Peynirde ezine, kaşar, lor ya da diğerleri farketmiyor, bu kişisel tecrübe, ama listelerin hepsinde en az karbonhidrat değeri beyaz peynirde var. Yeşil çaya ben de başladım,günde iki fincan.

Kızlar, bütün sorularınızı gece yatmadan cevaplayacağım, 15 günlüğüne yatılı misafirim geldi o yüzden hafta sonları gündüzlerim dolu dolu geçiyor.

bir soru sormustum cevaplanmadi görmedin belki selin abla

meyveli yogurtlar oluryaa.... cilekli yogurt 150gr lik kutularda...
bunlarda karbonhidrat degeri 100gr da 13,5 mi ne gr olarak, fazla..

nasil hesaplarim bunu, yogurt yiyebiliriz dedin, bunu yiyebilirmiyim

tebrık ederım selıntepe cok guzel zayıflamıssın.bende 59 kıloyum ve 5 kılo vermem lazım bu dıyete hemen yarın baslıyorum. ama sankı vucudum bana gıcıklık yapar gıbı hıc yemedıgım halde cips kola cçukulata tarzı seyler ıstıyor.bunları bastırmak ıcın kuru kayısı fılan ıse yararmı ne kadar yıyebılırız ara ogunlerde. eger zayıflayabılırsem ınan sana mınnettar olucam.

ayy kızlar harika bişey bu ben daha bu sabah başladım bu saate kadar 15 karbonhidrat almışım daha bir sürü yemek kontenjanım var eqer başarabilirsem çok mutlu olucam bu arada küçük bir tio vereyim arkadaşlar günde 5 fincan yeşil çay yaq yakımında en büyük mucizeymiş ben daha başlayamadım en kısa zamanda başlıcam inş.

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek (24p), üzerine recel (14p), 1 yumurta (0)
ara: yesil cay ve 2 kk peynir (1)
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (52p, bunu bilmiodum iste bidaha fasulye yemicem) (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran (250gr yogurt 12 p=150gr 7p diyelim)
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) (200gr diyelim=4p) ve salatalik 2 tane (8p), (pilav asla yemicem)
ara: yesil cay

=24, 14, 1, 52, 7, 4, 8, === 110 aboooooowww yanlismi yapmisim yavv???

fasulye yemek iyi olmadiii

Son düzenleme:
sselin tşk ederim cvp ladıgın için sneide biraz yoruyoruz ama kendi adıma özür diliyorum

bir şey daha sormka istiyorum

tekrar karbonhidrat almaya başladııgmızda yani diyetimiz bittiginde bu kilolalrı geri alırmıyız yoksa monti iyeti gibi bu sistemi hayatımız boyunca sürdürmek zorundmaıyız
tşk edeirm

izlem abla bi bakiverr sence dogrumu hesapladim? fasulye yemeseydim bslangic icin iyi olurdu demi

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine recel, 1 yumurta
ara: yesil cay ve 2 kk peynir, 3 zeytin
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) yanina 1 kagse yogurt yicem ve salata, (pilav asla yemicem)

karbonhidrat nekadar oldu simdi?????

canım bu diyette şeker kesinlikle yasak yani reçel olmamış.onun dışında menün fena görünmüyor.
ayrıca hazır meyveli yoğurtlarda da şeker olduğundan tavsiye etmem
bu diyetin özelliği doyana kadar yemek porsiyon hesabı et ürünleinde yapmaya gerek yok

ayrıca kabız olmamak için bol su...
kolay gelsin fıstık çok güzel bi yüzün var inşallah vücudun da güzelleşecek

canım bu diyette şeker kesinlikle yasak yani reçel olmamış.onun dışında menün fena görünmüyor.
ayrıca hazır meyveli yoğurtlarda da şeker olduğundan tavsiye etmem
bu diyetin özelliği doyana kadar yemek porsiyon hesabı et ürünleinde yapmaya gerek yok

ayrıca kabız olmamak için bol su...
kolay gelsin fıstık çok güzel bi yüzün var inşallah vücudun da güzelleşecek

hmmm anladimmm
sagolun tsk ederimmm, insallah vücutum da güzellesecekk

fasulyede okadar karbonhidrat oldugunu bilmiyordum yaa
52 puan
listeyi incelemeden yedim tüh :gitme:

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek (24p), üzerine recel (14p), 1 yumurta (0)
ara: yesil cay ve 2 kk peynir (1)
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (52p, bunu bilmiodum iste bidaha fasulye yemicem) (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran (250gr yogurt 12 p=150gr 7p diyelim)
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) (200gr diyelim=4p) ve salatalik 2 tane (8p), (pilav asla yemicem)

=24, 14, 1, 52, 7, 4, 8, === 110 aboooooowww yanlismi yapmisim yavv???

fasulye yemek iyi olmadiii

bizim topikte kimse yok yanliz biraktiniz bizi masum darkolive hehe

ablam tabloyu yaptinmi?

aylin kuru fasulyemi yeidn cnmm

bend emenüü yazıyım akşama puanlaya bilirmisiniz

Back