Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,
darkolive ve masum un topigindeyim bendee....
bende takip ediyorum yazdiklarinizi
nasil yani yaaa??? 10 günde 5 kg mi verdinn karbonhidrati keseli????????
:1shok:
canım topiğin başındaki hesaplamayı tekrar tekrar oku biz selin kadar iyi anlatamayız çünkü.selin diyorki sadece sabah karbonhidrat almak ve diğer öğünlerde almamak daha iyi sonuç veriyor.kilona göre herkese farklı ama hiç almazsan gün içinde en iyisi.ben 1 hafta hiç almadım karbnhidrat
darkolivee ablammmm banada yardim edinnn...... bende vermek istiyorummm
ben ömrüm boyunca cokkk karbonhidrat yiyen biriydimmm. demekki bu yüzden hep sismandimm
Kilona göre normal alıyorsun karbonhidratı 48 günlük ihtiyacından çok az bile, böyle de kilo verebilirsin ama daha yavaş. Aslında yavaş verilen kilolar daha sağlıklı ama vermen gereken kilon çoksa ya da bazı hedeflerin var da hemen ulaşmak istiyorsan ve en önemlisi bundan sonra karbonhidratı her zaman ölçülü alacaksan başla bence. Ben ekmeği unuttum hayatım :))) O neydi ki? Sabahları ya simit yiyorum ya da şu uzun galeta denilen yağsız çubuklardan bir ya da iki. Valla ekmeği görünce bile üzerime bi ağırlık çöküyor, ne kadar da yanlış besleniyormuşum meğer. Bazen yabancı filmlerde izlerdim azcık ekmekle (ki o da bizim beyaz undan yapılan değil ayrıca), nasıl doyuyor bu millet diye şaşırırdım. Meğer onlar doğru yapıyorlarmış. Hiç yarım ekmek arası döner yiyen manken hayal edebilir misin, yemiyorlar hayatım, yiyenler de geri çıkarıyormuş. Valla millet yemediğinden zayıf ben başka bişey bilmem.
canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,
nası yani 1 hafta 0 karbonhidrat mı anaaa :1shok:nası başardın
canım sen 90 doğumlu musun, avatarın sensin anladığım kadarıyla...çok kolay kilo vericeksin emin ol. gençsin...listeni yap ve zayıflamanın inanılmaz hafifliğini yaşa.yerinde olsam topiği baştan sona okurdum , çok faydasını görüceksin
selinciğimmmmmmmmmmmmmm neredesin topiğini bastık seni bekliyoruz müthiş haz verici sohbetini muhabbetini istiyoruz şekerim
ablammmmmmmm
basarcaz demiii :gitme: ben duygulandim nedense heycanlandimmm
ben karbonhidrat pilav makarnadan kilo aliyordummm...
simdi tam kesersem kilo vericem galibaa ha ne dersimnn
ablammmmmmmm
basarcaz demiii :gitme: ben duygulandim nedense heycanlandimmm
ben karbonhidrat pilav makarnadan kilo aliyordummm...
simdi tam kesersem kilo vericem galibaa ha ne dersimnn
kızlar öğlen ne yiyeyim diye düşündüm, canım bişey pişirmek istemedi , dışarda yicem mhtemelen....ızgara türü... akşama menüm belli light dardanel ton, yeşil salata , 2 saat sonra zencefil çayı, yatmadan 1 avuç kiraz. midem kazınırsa adres belli 1 uzun sosis + 2 bardak su...
bugünden itibaren başlıyoruz ama zinciri kırmak yok, bak aylinim vücudun çalışma sistemine uygun çok mantıklı bir diyet birde böyle deneyelim, bu zamana kadar makarna pilav yedik de ne oldu zaten hep sınırlı yedim ben diyet dönemince ayda bir kez filan şimdi hiç yemeyiz olur biter yaa şu basenleri istemiyorum artık birde biraz daha hareketli olursak varya kimse tutamaz bizi ama selinin neler yaptığını bir oku canım :hulya:
mantığını kavraman için
cnm hayatına az da olsa sporu koymalısın.sporsuz verirsen sarkmaların olur artı sporla kilo verdiğin 5 kg sanki 6-7 kg gibi durabiliyo.ve sporla verirsen kilolarını daha çabuk verirsin.
kendime çok güldüm bu arada söleyim kızlar.bir ark var burdan tanıştığım gecen sen eberaber başlamıştık diete spora tabi ben 3 ay sonra bıraktım ama o tam 24 kg verdi 83 tü 59 oldu şimdi.ama deli gibi spor yaptı hemde zevkle.başta sor geliyodu ona.ama şidi sporcu oldu çıktı.hani sana diyorum ya spor yap sporsuz olmaz die o duysa bunları dediğimi bana ne derdi bilmiyorum:)o kadar çok dil döktü ki bana zamanın da.gerçi hala ara ara sıkıştırıyo ama işte benn tembelim tembel ve boğazını tutamayan biri işteklava: