• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selintepe'nin başarı öyküsü...

selam kızlar öpüyorum hepiniziiiii bugün bende başladım aslında 4 günden beri dikkat ediyordum ama aralarda dondurma filan yemiştim ama zinciri kırmak yok artık, 1 hafta sonunda neler olucak bakalım kaydirigubbakcemile3

hatuncuğum çok hoşsun yaa, sankın eşinin tuzaklarına düşme, hem zayıflamamamızı isterler hemde bişiy giydik mi kıskanırlar, bende 16 kilo verdim diz üstü elbiseler filan giyiyorum artık arada laf edecek oluyor sonra lafı değiştiriyor rahat edemessin filan diye bende sen merak etme ederim diyorum tatlı tatlı göndermeler yapıyor bana :)) daha 10 kilom var verilecek :((( inşallah bu diyet bende de işe yarar

KIZLAR BANADA YARDIMCI OLUN YAA...

canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,

darkolive ve masum un topigindeyim bendee....

bende takip ediyorum yazdiklarinizi

nasil yani yaaa??? 10 günde 5 kg mi verdinn karbonhidrati keseli????????

:1shok:

darkolivee ablammmm banada yardim edinnn...... bende vermek istiyorummm
ben ömrüm boyunca cokkk karbonhidrat yiyen biriydimmm. demekki bu yüzden hep sismandimm

canım topiğin başındaki hesaplamayı tekrar tekrar oku biz selin kadar iyi anlatamayız çünkü.selin diyorki sadece sabah karbonhidrat almak ve diğer öğünlerde almamak daha iyi sonuç veriyor.kilona göre herkese farklı ama hiç almazsan gün içinde en iyisi.ben 1 hafta hiç almadım karbnhidrat

nası yani 1 hafta 0 karbonhidrat mı anaaa :1shok:nası başardın

canım sen 90 doğumlu musun, avatarın sensin anladığım kadarıyla...çok kolay kilo vericeksin emin ol. gençsin...listeni yap ve zayıflamanın inanılmaz hafifliğini yaşa.yerinde olsam topiği baştan sona okurdum , çok faydasını görüceksin
darkolivee ablammmm banada yardim edinnn...... bende vermek istiyorummm
ben ömrüm boyunca cokkk karbonhidrat yiyen biriydimmm. demekki bu yüzden hep sismandimm

bir sorum olucak...

ben meyveli yogurtlari cok severimmm, 150gr-250gr olurya satilirya hani...

onlarda karbonhidrat varmi??

Kilona göre normal alıyorsun karbonhidratı 48 günlük ihtiyacından çok az bile, böyle de kilo verebilirsin ama daha yavaş. Aslında yavaş verilen kilolar daha sağlıklı ama vermen gereken kilon çoksa ya da bazı hedeflerin var da hemen ulaşmak istiyorsan ve en önemlisi bundan sonra karbonhidratı her zaman ölçülü alacaksan başla bence. Ben ekmeği unuttum hayatım :))) O neydi ki? Sabahları ya simit yiyorum ya da şu uzun galeta denilen yağsız çubuklardan bir ya da iki. Valla ekmeği görünce bile üzerime bi ağırlık çöküyor, ne kadar da yanlış besleniyormuşum meğer. Bazen yabancı filmlerde izlerdim azcık ekmekle (ki o da bizim beyaz undan yapılan değil ayrıca), nasıl doyuyor bu millet diye şaşırırdım. Meğer onlar doğru yapıyorlarmış. Hiç yarım ekmek arası döner yiyen manken hayal edebilir misin, yemiyorlar hayatım, yiyenler de geri çıkarıyormuş. Valla millet yemediğinden zayıf ben başka bişey bilmem.

selinciğim vallahi doğru millet az yiyip salına salına geziyor anacım, şimdi yarın havuzun başında ben nasıl durucam merak ediyorum :1:

canım ,ben yaşam tarzımı değiştirdim , gece 12 gibi yatıp sabah 7,5 - 8 gibi uyanıyorum, ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum , zaman kavramı yok yani, farzet gece 12 ,midem kazınıyo, aç uyunmaz ki...ağzıma 2 dilim hindi jambon atıp, üzerine 2 büyük bardak su içiyorum, tok ve mutlu uyuyorum..bu sabah 7,5 danuyandım ve tam 1 saat oryantal oynadım, topicten çıkınca duşumu alıp 1 fincan yeşilçay içicem, içine bir dilim limon atıp....karbonu keseli 10 gün oldu. 5 kilo kadar verdim, 42 bedendim, dün biraz zorla da olsa 38 beden eteğin içine girdim, satın aldım...temmuz başı eteğin bana tam geleceğine inanıyorum, 5 kilo çok görünmüyo ama görüntümü müthiş değiştirdi,bence bunda ödem sökmenin de rolü var...bitki çaylarıyla. Seline kocaman öpücükleeeeeeerrrrr.,

ne çayı içiyorsun canım sadece yeşil çay mı
nası yani 1 hafta 0 karbonhidrat mı anaaa :1shok:nası başardın

wallahi sıfır nasıl olur en düşük salatalıkta bile k.b var kahvaltıda onu da yemessek pirzola mı yicez sempatiksalakcinni sucuk salamı filan da çok severim ama içindeki hayvansal yağlardan çekiniyorum yemeye :sinifsinif:

canım sen 90 doğumlu musun, avatarın sensin anladığım kadarıyla...çok kolay kilo vericeksin emin ol. gençsin...listeni yap ve zayıflamanın inanılmaz hafifliğini yaşa.yerinde olsam topiği baştan sona okurdum , çok faydasını görüceksin

evet 20 yasindayim abla.... ben kolay kilo veren birisiyimm... benim sorunum TUTMAK....
insallah busefer olucakkk
kasimda nisanim varrr zayif olmak istiyorummm
75 i görmek istiyorummm

okurum tabiki

bana yardimci olursunuz degilmii

selinciğimmmmmmmmmmmmmm neredesin topiğini bastık seni bekliyoruz müthiş haz verici sohbetini muhabbetini istiyoruz şekerim :3:

selinciğimmmmmmmmmmmmmm neredesin topiğini bastık seni bekliyoruz müthiş haz verici sohbetini muhabbetini istiyoruz şekerim :3:

ablammmmmmmm
basarcaz demiii :gitme: ben duygulandim nedense heycanlandimmm
ben karbonhidrat pilav makarnadan kilo aliyordummm...
simdi tam kesersem kilo vericem galibaa ha ne dersimnn

kızlar öğlen ne yiyeyim diye düşündüm, canım bişey pişirmek istemedi , dışarda yicem mhtemelen....ızgara türü... akşama menüm belli light dardanel ton, yeşil salata , 2 saat sonra zencefil çayı, yatmadan 1 avuç kiraz. midem kazınırsa adres belli 1 uzun sosis + 2 bardak su...

ablammmmmmmm

bugünden itibaren başlıyoruz ama zinciri kırmak yok, bak aylinim vücudun çalışma sistemine uygun çok mantıklı bir diyet birde böyle deneyelim, bu zamana kadar makarna pilav yedik de ne oldu zaten hep sınırlı yedim ben diyet dönemince ayda bir kez filan şimdi hiç yemeyiz olur biter yaa şu basenleri istemiyorum artık birde biraz daha hareketli olursak varya kimse tutamaz bizi ama selinin neler yaptığını bir oku canım :hulya:

mantığını kavraman için

ablammmmmmmm

cnm hayatına az da olsa sporu koymalısın.sporsuz verirsen sarkmaların olur artı sporla kilo verdiğin 5 kg sanki 6-7 kg gibi durabiliyo.ve sporla verirsen kilolarını daha çabuk verirsin.

kendime çok güldüm bu arada söleyim kızlar.bir ark var burdan tanıştığım gecen sen eberaber başlamıştık diete spora tabi ben 3 ay sonra bıraktım ama o tam 24 kg verdi 83 tü 59 oldu şimdi.ama deli gibi spor yaptı hemde zevkle.başta sor geliyodu ona.ama şidi sporcu oldu çıktı.hani sana diyorum ya spor yap sporsuz olmaz die o duysa bunları dediğimi bana ne derdi bilmiyorum:)o kadar çok dil döktü ki bana zamanın da.gerçi hala ara ara sıkıştırıyo ama işte benn tembelim tembel ve boğazını tutamayan biri işte:oklava:

kızlar öğlen ne yiyeyim diye düşündüm, canım bişey pişirmek istemedi , dışarda yicem mhtemelen....ızgara türü... akşama menüm belli light dardanel ton, yeşil salata , 2 saat sonra zencefil çayı, yatmadan 1 avuç kiraz. midem kazınırsa adres belli 1 uzun sosis + 2 bardak su...

harikasın canım, ama şu sosisin sucuğun doymuş yağlarına dikkat etmiyormusun sonuçta vücut onları depoluyor eyvahedigeldismile

bugünden itibaren başlıyoruz ama zinciri kırmak yok, bak aylinim vücudun çalışma sistemine uygun çok mantıklı bir diyet birde böyle deneyelim, bu zamana kadar makarna pilav yedik de ne oldu zaten hep sınırlı yedim ben diyet dönemince ayda bir kez filan şimdi hiç yemeyiz olur biter yaa şu basenleri istemiyorum artık birde biraz daha hareketli olursak varya kimse tutamaz bizi ama selinin neler yaptığını bir oku canım :hulya:

mantığını kavraman için

yok ablammm bende seninleyimmmm
basliyoruzzz olumunekankayizsmile
zinciri kirmicammm, 4 haftadir irademi bozmadimmm ispatladim sanaa
listeye beni ilk haftadan sokmakla pisman etmedim senii olumunekankayizsmile

okuyorum su an

cnm hayatına az da olsa sporu koymalısın.sporsuz verirsen sarkmaların olur artı sporla kilo verdiğin 5 kg sanki 6-7 kg gibi durabiliyo.ve sporla verirsen kilolarını daha çabuk verirsin.

kendime çok güldüm bu arada söleyim kızlar.bir ark var burdan tanıştığım gecen sen eberaber başlamıştık diete spora tabi ben 3 ay sonra bıraktım ama o tam 24 kg verdi 83 tü 59 oldu şimdi.ama deli gibi spor yaptı hemde zevkle.başta sor geliyodu ona.ama şidi sporcu oldu çıktı.hani sana diyorum ya spor yap sporsuz olmaz die o duysa bunları dediğimi bana ne derdi bilmiyorum:)o kadar çok dil döktü ki bana zamanın da.gerçi hala ara ara sıkıştırıyo ama işte benn tembelim tembel ve boğazını tutamayan biri işte:oklava:

kosu bandinda terliyorumm, spor yapiyorum ... haftada toplam 3 saat olmasina dikkat edicem artik

bende geldim ceeeeeee

varya inanın şu karbonhidrat olayı gece rüyalarıma girdi

izlem bende sevindim salam sosis seven biri olarak ama içindeki yaglar beni korkutuyorr

aylincim bak ben şöyle bir bmantık geliştiridm sanada yadrımcı olayım
yediklerimi puan olarak hesaplayamam belki ama
yine 6 ögün beslencem

ama sabah kahvaltısında 2 dilim ekmegim vardı
1 dilim yiycem istedigim kadar peynir yiycem ,domates,salatalaık vss

öglen
2 köfte kadar et 1 dilim ekmegim vardı
şimdi istedigim kadar et
salata
ekmek yemiycem

akşam
1 dilim ekmek yiyordum şimdi ise sebze yiycem