VEN-HAR ,son yazdıklarımda bahsettim aslında, tariflerim, öğünlerim, listeyi takip ediyorum, puan hesabından ziyade ben genellikle 0 puan takıldım, yediklerini topla kilondan çıkar falan uğraşamam, sadece sabah çavdar ekmeğine tost veya ligt sandeviç ekmğine bol jambonlu ve kaşarlı sandeviç yiyorum, geri kalan öğünlerde 0 karbon ...ve yakın çevrem beni irade ve kararlılığmla tanır, yemiycem dedim mi önüme bi ordu gelse yediremez, öyle bi damarım var...ben 2007 ye kadar sıskaydım,kilo problemim vardı ama zayıf olduğumdan??annecimi kanserden kaybettim , 40 gün sonra hastanelik oldum ,acilde rahmimin kistlerle sarıldığını ve bunlardan bazılarının patladığını öğrendim,,tam 3,5 yıldır pkoluyum, 2 kez de çikolata kisti ameliyatı oldum,,,benim kilom hormonal yani,ve bu diyet bana çok iyi geldi...aç kalmadan zayıflamak süper bişey....yüzüm inceldi 1 haftada ablam inanamıyo....verdiğim 4 kilonun nerdeyse yarısını yüzden vermiş gibiyim , ince ve zarif yüzüme tekrar kavuşmak müthiş,,ve herkesin kavuşmasını da istiyorum...şimdi selinin topicte yaptığını ben yakın arkadaşlarıma yapıyprum , listeyi verdim ve onları takip ediyorum,gece atıştırma huyu olan arkadaşlara gece üşenmiyor mesajlar yazıyorum, önce zayıflığın hazzından bahsediyorum, mırın kırın hissedersem şişmanlığıyla ilgili canını acıtacak , neredeyse gururuna dokunacak şeyler yazıyorum ve bunu kendi iyilikleri için yapıyorum, bunlar benim 20 yılık arkadaş grubum, beni hücrelerime kadar tanıdıkları için sorun olmuyo....belki o an bozuluyorlar, ki öyle dedilier...ama buzdolabından da uzaklaştırıyomuşumişte böyle VEN-HAR...,,
sen kaç günde tam olarak kaç kg verdin ve ne yaptın.spor yaptın mı ne yedin kısa bi özet geçsen bize:)