Selenimo ve Cankularyla her telden

Hırsızlar senin camın altındamı bekliyo kızzfisfisfis-tatlicadiarzu-

Hırsızlar senin camın altındamı bekliyo kızzfisfisfis-tatlicadiarzu-

gec bakalim sen dalganilülülülülülü
kizim daha önce 2 kez acik unuttum, ikisinde de cantam gitti, ben de de öyle düsünüyorum artik, ya camin altindalar, ya da beni takip ediyolarkafamçokkarıştı

kızlarr nasıl gidiyo bakalım kilolar,
Meltoşşş yağlar azalmaya başladımı kızz

gec bakalim sen dalganilülülülülülü
kizim daha önce 2 kez acik unuttum, ikisinde de cantam gitti, ben de de öyle düsünüyorum artik, ya camin altindalar, ya da beni takip ediyolarkafamçokkarıştı

ıyiki seni götürmemişler bacııııdelikafadulden
Nerde oturuyonki
daha güvenlikli bi yere taşınsana insanın psikolojisi bozulur yaaa

bende dr dan gelince annemde tarhana çorbası içtim biraz erik yedim bi ara 1 parça da limonlı kek
sizle konuştuktan sonra 5 çayına misafir geldi acele kek yaptım da:dance:

canim sen dondurmayla kekle tabi kilo almazsin, baksana kus kadar yiyosunsırnaşık şey

oh ohhhh,ben yokken devralmıssınız bari topiği,iyi kaynatmışsınız yavru kuşlarrr,cok sevindirik oldum vallaaa,dün kimsecikler yoktu cok üzülmüştümmmm simdik içim rahattt...öpüyorum herkese iyi akşamlarr..ilknurcum senide merak etmiştim,hiç goktun dün gece..goncan seni iyi gezdirdi herhal:):roflol:

İyiki seni götürmemişler bacııııdelikafadulden
Nerde oturuyonki
daha güvenlikli bi yere taşınsana insanın psikolojisi bozulur yaaa

sorma ya, geceleri her tikirtida kalkip kontrol ediyodum artik, ama burasi bi karis yer, tasinsam da bisi degismez:1no2:marmariste yasiyorum şakkıdı

sorma ya, geceleri her tikirtida kalkip kontrol ediyodum artik, ama burasi bi karis yer, tasinsam da bisi degismez:1no2:marmariste yasiyorum şakkıdı

Kışın adamlar marmariste aç kalıyodur kızım, iş yok güç yok.
Bak sezon açılsın seni rahat bırakırlar,rahat rahat uyu bi daha yerimseniben

iyi aksamlar meltemcim, vallah kendi kendine topik beklemekten daha eglenceli laflamak... nasil gidiyor diyet, spor? baslamis miydin sen lw ye? yoksa regl döneminde miydin?fisfisfis

Kışın adamlar marmariste aç kalıyodur kızım, iş yok güç yok.
Bak sezon açılsın seni rahat bırakırlar,rahat rahat uyu bi daha yerimseniben

sezon acildi canim ama hirsizligin sezonu da yok ki be canim ya, burdaki evleri bi görsen...hepsi hapishane gibi demirli, olmayanlara da kesin cami acikken en az 1 kez hirsiz girmistir:1shok:

ben bu gün başladım bakem ikinci kutuya

hadi hayirlisi bakalim, ben de birkac gün sonra baslarim artik, ama ben sizin gibi karaborsalarda aramadim lwyi, lw topigini takip ederken sizin sonradan ürünü bulamadiginizi da görmüstüm, bu yüzden de kullanacagim kadarini gördügüm eczanelerden alip depolamistim:roflol:

oralımısın,yoksa iş dolayısıylamı?
Küçük yerde kış nasılgeçiyo sıkılmıyomusun.

selenimo senin fazla kilon yok ya... fotografini görmüstüm bi ara, fistuk gibisin yazemuszemus

iyi aksamlar meltemcim, vallah kendi kendine topik beklemekten daha eglenceli laflamak... nasil gidiyor diyet, spor? baslamis miydin sen lw ye? yoksa regl döneminde miydin?fisfisfis

valla haklısın..yok başlayamadım canım adet oldum olucam onu atlatmaya calışıyorumm..başlasam rahatlıycamm...cok merak ediyorum hapın bende göstereceği etkiyi:)herkesta aynı durum yaşanmıyo bi arkadas 16 günde 2 kilo vermiş ya..korkuyorum yani.benim metabolizmada yavaşmı acep diye:)yürüyüş yapıyorum ama bu sabah yapamadım diyette öle sıkı bişiler uygulamıyorum sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmeği dışında ekemeği kstimmm.3 beyaz dan uzak duruyorum:)un tuz şeker...ama cok yiyorum denemz..yağlı kızartmalrdanda kurtuldum.anlıcağın beslenmem bence iyi sence:)zuhaHAHA:)bi de 15 20 dk da dans ediyorum..hapa başlayıncada herseyi daha ciiddi yapıcam kendime ve arkadaşçıklarıma sözzzzz:1ninca: senin hayat nası ...sıcaklarla pek uğğraşamıyoruz dimi yaniii ama insanoğluyuz yaaa nankörüz azcıkın..soğuğa soğuk sıcağa sıcakkk ..ne bu kardeşşşlaelaelaelaelae

kız sizin oralardakilerin lw den haberi yoktur da ondan,
Bizim buralar kurt oldu valla,
benim kız diyoki anne hep senin yüzünden, o kadar yazarsan işte böyle bulamazsınbenneyaptımki
Artık bollaştı ,
Ama sen iyi yapmışsın valla,kaç kutu içecen

aslinda kislari zor geciyo, insan yapacak pek fazla bisi bulamiyo ama biz arada izmire kactik, bu hafta sonu yine gitcezsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…