ben camları da açamıyom ya hırsız korkusundankafamçokkarıştı
çatlıyoz valla, bu gidişle klima bize de şart olacak... bu ne sıcaktır ya, daha haziranın başındayız ama çatladık bugün iş yerinde, hem de klima bütün gün sonuna kadar açıktıkafamçokkarıştı
Hırsızlar senin camın altındamı bekliyo kızzfisfisfis-tatlicadiarzu-
gec bakalim sen dalganilülülülülülü
kizim daha önce 2 kez acik unuttum, ikisinde de cantam gitti, ben de de öyle düsünüyorum artik, ya camin altindalar, ya da beni takip ediyolarkafamçokkarıştı
bende dr dan gelince annemde tarhana çorbası içtim biraz erik yedim bi ara 1 parça da limonlı kek
sizle konuştuktan sonra 5 çayına misafir geldi acele kek yaptım da:dance:
İyiki seni götürmemişler bacııııdelikafadulden
Nerde oturuyonki
daha güvenlikli bi yere taşınsana insanın psikolojisi bozulur yaaa
canim sen dondurmayla kekle tabi kilo almazsin, baksana kus kadar yiyosunsırnaşık şey
sorma ya, geceleri her tikirtida kalkip kontrol ediyodum artik, ama burasi bi karis yer, tasinsam da bisi degismez:1no2:marmariste yasiyorum şakkıdı
oh ohhhh,ben yokken devralmıssınız bari topiği,iyi kaynatmışsınız yavru kuşlarrr,cok sevindirik oldum vallaaa,dün kimsecikler yoktu cok üzülmüştümmmmsimdik içim rahattt...öpüyorum herkese iyi akşamlarr..ilknurcum senide merak etmiştim,hiç goktun dün gece..goncan seni iyi gezdirdi herhal:):roflol:
Kışın adamlar marmariste aç kalıyodur kızım, iş yok güç yok.
Bak sezon açılsın seni rahat bırakırlar,rahat rahat uyu bi daha yerimseniben
ben bu gün başladım bakem ikinci kutuya
iyi aksamlar meltemcim, vallah kendi kendine topik beklemekten daha eglenceli laflamak... nasil gidiyor diyet, spor? baslamis miydin sen lw ye? yoksa regl döneminde miydin?fisfisfis
oralımısın,yoksa iş dolayısıylamı?
Küçük yerde kış nasılgeçiyo sıkılmıyomusun.[/
karnimizi doyurmak icin geldik canim, taaaa alamanyalardan geldik, sezon acilinca otelde calisiyoz iste:smiley-cool:
hadi hayirlisi bakalim, ben de birkac gün sonra baslarim artik, ama ben sizin gibi karaborsalarda aramadim lwyi, lw topigini takip ederken sizin sonradan ürünü bulamadiginizi da görmüstüm, bu yüzden de kullanacagim kadarini gördügüm eczanelerden alip depolamistim:roflol: