acuk öyleyim valla çok gözlemlerim hiç unutmam hafızam kuvvetlidir balıktan herhal
bilgisayarın anasını ağlatırım orası burası derken
benim büyük oğlanda ben gibi manyak gibi biliyo 6 yaşında ama babasına taş çıkarır:dance:
ilknur senin işin yokmu kız
hadi sende çık da bende gönül rahatlığıyla çıkayım.
Baba saç yapmaktan bilgisayara oturamıyodur ki.
Ben Diloşu özledimmm.
Napar ki şimdi canım yaaa:sm_confused:
bacıııııııııı bacıııııııı bu ne kııııııı 59 mu diyon ne diyelim perfecccct greaaaaat
bu arada ingilizcem süperdir arkadaşlar şeeettireyim dedim arada
ama evde çocuklara öğretiyoz artık ha bide altyazı okumuyorum filmlerde ayıptır söylemesizemuszemus
Neyse prensesim valla diyetine çok sadıksın ben senin gibi yapsaydım kesin 50 olduydum şimdi ama ben çok sıkmadım kendimi biliyonuz
regl öncesi bu kilo çok iyi bebem merdivenler yaradı valla sana:roflol:vereliniortak
sicak hava herkesi carpti anlasilan, kus ucmaz kervan gecmez bi yer olmus burasi yavdelikafadulden
arasira baktim kimse gelmiyo, bi iyi geceler mesaji yazip kacayim dedim, kendinize iyi bakin hepiniz, ilknurcum hava fena, dikkat et bu aralar, selenimocum yarin bulunmaz hint kumasi gibi arayip da anca bulabildigin ürünümüzle yeni bir baslangic daha yapiyorsun, hayirli ugurlu olsun canim, bol kilo vermeler sana, prensescim havalar isindi artik denize at kendini, hem su insani rahatlatiyormus ki senin de bu rahatlamaya ihtiyacin var gibi, sana sabirlar diliyorum canim, dilacim, her nerede olursan ol aklim ve dualarim hep seninle, seni cok özledik güzelim...ve diger arkadaslarim, mehtap, ekim, gözde, meltem...hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum, iyi geceler arkadaslar,coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlarrr nörüyonuzzz
ben yorgunum yaaa, temizlik yapıyom, 10 dk mola verdimdi molam bitiyo,
sıcak bi yandan çekilmiyo valla.
bu gün hapıma başladım şükür,
sabahın köründe kızım ve kocamla yürüyüşe gittik.
onlarda başladı hapa,
bakalım ne kadar verecekler.
saolasin tontinim benim gercekten rahatlamaya ihtiyacim var stres ustune bide regl stresi bitti bomba gibi oldum patlamaya pim cekmek yetcek:) ama girenlerden duydum deniz sogukcaymis benimde alt taraflar hasass o yuzden biraz daha beklicem hem reglimi bi olimm bitsin temizleniiyim oyle atlicam kismetse denize bitanema.s.
kullanıcı panelinde albimler resimler yerine tıkla albüme başlık at sonra resim yükle yeri çıkıyo araya basınca bilgisayardan resimleri yükle bitti bacccııııı
ay ne güzel evcilik
biz hep yarış yapıyoruz oğlanla yada savaş kız olsun çamurdan olsun işte mehtapımŞeniz
yavrucum valla bütün camları açtık gece ama yaprak oynamıyodu akşam acuk klimayı bilene açtım.Ne etçez bilmem bu sene daha beter gibi bi de sabah beri dışardaydım tam öğlen anca girebildim eve sıcağın alnında koşturdum durdum:sm_cool:
Valla hiç düşmedik, baktık kendi bilincinde olayın çalışıyo,hiçç karışmadık hatta sormadık bile ders çalışıyomusun napıyosun falan diye.
dersane notları iyi kendi sadece marmara eczacılık istiyo, başka hiç bir yere gitmem diyor,
Yoksa ben biliyorum kazanacak da istediği yer olsa bari.
marmaranın puanı da baya bi yüksek, o yüzden geriliyo,
başka yerleride yaz kızım diyorum.
mühendislikleri hiç istemiyor, sayısal olunca seçenek de kalmıyo fazla
Hayırlısı bakalım.
kızlarrr nörüyonuzzz
ben yorgunum yaaa, temizlik yapıyom, 10 dk mola verdimdi molam bitiyo,
sıcak bi yandan çekilmiyo valla.
bu gün hapıma başladım şükür,
sabahın köründe kızım ve kocamla yürüyüşe gittik.
onlarda başladı hapa,
bakalım ne kadar verecekler.
heyt ben geldim ajan x iş başında valla bakamadım kim nerde diye çünkü 5 çayına misafir geldi acele limonlu bi kek çırptım oldu da bitti maşallah oldu yani sositosositosen bi istihbarat yap bakem kim kimle,nerde,ne yapıyo, akşama tekmil verirsin.delikafadulden
ilknurum caramelli frapiconom kesin 50 olurdun sen yavruskom ben once 57 yi goruyum sonra 55 olmak istiorum eski kiloma donmek istiom insallahh bitanem allah guc kuvvvet verir insalla gercekten merdivenler ise yaradi sultanim
Çok meraklıyım diyelim hakketen bişeyi bilcem öğrencem dedimmi oluyo kaçmaz yani CADIARZUkızım senin de bilmediğin şey yok ya... vallah bilgisayar canavarı gibisin, nerde ne var buluyon yavalkisalkisalkis
zaten yetiyolar canım sonrası ne olur artık bilemiyorum düşünemiyorum Allah bağışlasın evlatlarını canım benimöyle deme be güselim, benim bi kızım bi de oğlum var, oğlum benimle oynamaya daha meraklıgamyoncuiremsu
kızım sa hep kendi kendine barbieleriyle oynuyo, anlayacağın kişilik meselesi... Allah senin çocuklarına da sağlıklı bir ömür versin ki daha nice nice oyunlar oynayabilesiniz canım... ama ikinci oğlun da büyüdükten sonra ne yaparsın bilmemdelikafadulden
ya kızlar oku oku bitiremedim, amma döktürmüşünüz ya! deminden beri cevap yazıyorum ama gelen giden de yok, en iyisi ben de çıkayım
e arada bir yine bakarım, bütün gün bakmayınca yetişemiyorum sonra hızınızakaydirigubbakcemile
öptüm sizi canlaaaaaaaar, görüşmek üzere, şimdilik kaçtımkaydirigubbakcemile3