- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
kız bttimi ütü hatuuun
aa ilknur hep aynı zaman da açıyoz kız kalp kalbe karşı.kız gözde bu gün yok
:roflol::roflol::roflol:yok be ..havalar ısındı çok şükür temizlige başlıyorum yıka ,ütüle offff valla son ütücü oldum
sorma bende yapıyom oğlanın ameliyatına kadar yapayım annem de gelcek kardeşimle o zaman ama gelen giden çok olur temiz olsun ev çocukla ilgilenirken iş yapamam badana falan olmayacak doğum yapınca yaptırmıştım gerek yok is mis olmuyo klima yetiyo kışın o yüzden temiz her yer
sırnaşık şeyben bu gün yemek yemeyi unuttum yine şimdide çok acıktım,ne yapsakki online yemek gönder
sırnaşık şeyben bu gün yemek yemeyi unuttum yine şimdide çok acıktım,ne yapsakki online yemek gönder
ay başta sırnaşık şey yazıyor ben oraya gülme koymuştım herhalde çıkmadı onun yerine yazısı çıktı sırnaşık şey bu işaret olması gerekiyordu.sonra deme bu kadın kafayı yedimi diye
ilknur sen beni ekledin mi? gözükmüyor
ya bu konuda çok şanslısın, biz se desteksiz, tek başımıza takılıp duruyoz iştebenneyaptımki
benim eşim biraz geç yatıyo, ona takılınca bu sefer ben de kalkıp sporumu yapamıyorum, ama reglim bi bitsin, ister bana destek olsunlar ister olmasınlar kafaya takmıcam, yattığım kalktığım saati de eşime göre ayarlamıcam. o bana uysun ya, di mi ama? ben de arkenden kalkıp sporumu yaparım ondan sonra, yürüyüşle aram pek iyi değil ama evdeki spor aletini eskiteyim artık, kızım doğduğunda aldırmıştım, nerdeyse paslanacak yahu:roflol:
kızlar merhabaaa okuyamıyorum yetişemiyorum size artık hiiiiiiiçBi merhaba diyeyim deim. Herkes iyidir inşallah .. Benim lw geldi sonunda ama kutu dümdüz olmuş kargoda sinirim bozuldu. Nerdeyse folyosundan çıkacak ilaçlar ..