Selenimo ve Cankularyla her telden

:roflol::roflol::roflol:yok be ..havalar ısındı çok şükür temizlige başlıyorum yıka ,ütüle offff valla son ütücü oldum

sorma bende yapıyom oğlanın ameliyatına kadar yapayım annem de gelcek kardeşimle o zaman ama gelen giden çok olur temiz olsun ev çocukla ilgilenirken iş yapamam badana falan olmayacak doğum yapınca yaptırmıştım gerek yok is mis olmuyo klima yetiyo kışın o yüzden temiz her yer

sırnaşık şeyben bu gün yemek yemeyi unuttum yine şimdide çok acıktım,ne yapsakki online yemek gönder

valla bizim isimiz çokkk kalorifer mahvediyor,mecbur herşey suya giriyor

sırnaşık şeyben bu gün yemek yemeyi unuttum yine şimdide çok acıktım,ne yapsakki online yemek gönder

bende dr dan gelince annemde tarhana çorbası içtim biraz erik yedim bi ara 1 parça da limonlı kek
sizle konuştuktan sonra 5 çayına misafir geldi acele kek yaptım da:dance:

ay başta sırnaşık şey yazıyor ben oraya gülme koymuştım herhalde çıkmadı onun yerine yazısı çıktı sırnaşık şey bu işaret olması gerekiyordu.sonra deme bu kadın kafayı yedimi diye

anladınmı?benim pc tuhaf oldu gülümsemeleri bir yazıyla çıkarıyor bir resimle ne oldu kidelikafadulden

olsun kız anladım ben gülümsemelerin ismi ya ayıp ettin kız bilgisayar kurdu var karşında kızzz:1shok:

canım ben kaçıyorum,sonra görüşürüz doğru ekle beni sonra karşına başkası çıkarda allah korusunyerimseniben

kızlar merhabaaa okuyamıyorum yetişemiyorum size artık hiiiiiiiç Bi merhaba diyeyim deim. Herkes iyidir inşallah .. Benim lw geldi sonunda ama kutu dümdüz olmuş kargoda sinirim bozuldu. Nerdeyse folyosundan çıkacak ilaçlar ..

Benimkide geç yatıyo,uykucudur sabahta kaldırmasan yatar da yatar..Onları kim takıyo be sabah kendim gidiyodum hep onlarlamı uğraşacam.Bu gün hapa başladılarya ondan geldiler,hatta kocamı zorla kaldırdım.
Yarın yine kesin kendim giderimmmdelikafadulden
Bende evde sevmiorum spor yapmayı,yürürken vakit geçiyo,en çokda parktaki alet kısmını seviyorum.

Onu bulduğunuaşükret yavrummmmm.
Ben eczaneden ütüsü bozulmamış bi şekilde aldımmmmsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…