oralımısın,yoksa iş dolayısıylamı?
Küçük yerde kış nasılgeçiyo sıkılmıyomusun.[/
karnimizi doyurmak icin geldik canim, taaaa alamanyalardan geldik, sezon acilinca otelde calisiyoz iste:smiley-cool:
sonrada giiyomusun alamanyaya geri,
Napcan ekmek parası,
Bendeİstanbulda yaşamayı hiç istemiyodum amaa,napçan
kız sizin oralardakilerin lw den haberi yoktur da ondan,
Bizim buralar kurt oldu valla,
benim kız diyoki anne hep senin yüzünden, o kadar yazarsan işte böyle bulamazsınbenneyaptımki
Artık bollaştı ,
Ama sen iyi yapmışsın valla,kaç kutu içecen
sonrada giiyomusun alamanyaya geri,
Napcan ekmek parası,
Bendeİstanbulda yaşamayı hiç istemiyodum amaa,napçan
yok canim ya, buraliyiz artik, kizim da bu sene ilkokula basladi, bagladi bizi yani... almanyayi da millet bisi saniyo ya, sadece issizler cenneti, sonucta alman kökenli olmadigin icin ikinci sinif gibisin, ben 7 sene orda yasadim ama alisamadim, ilk firsatta da esimi ikna ettim gelmeyeyerimseniben
Bende bi 3,5 sene alamanyada yaşadım.
Şİmdi Mehtapino görse oradadamı yaşadın dicekkk:roflol:
kuzenim hhs de calisiyo, o bana 2ser 2ser ve de toplam 4 kutu kullanmami tavsiye etti... sanirim 1 ay ara verdikten sonra tekrar kullanabiliyormusum:dance:
Hadi yaaa,niye sölemedin ki ,bilgilendir insanları da
mesela ikişer kullanımda zararlı oluyomu yan etki yapıyomu,dört kutu sonunda kaç kilo gider dedi ortalama.
bunları diğer topiğe yazarsan insanlar faydalanır cnım.
meltoşşşşş kız bizimi dinliyon sesin kesildi
dinliyom hakkten sizin muhabbet koyuuuu...yırtık dondar çıkar gibi çıkmıyım laf ortasına dedim
dinliyom hakkten sizin muhabbet koyuuuu...yırtık dondar çıkar gibi çıkmıyım laf ortasına dedim
:ecrin_bebek:uyutuyorum ayağımda zorla yazdım klavyeyi çektim kopacak dayanamadım zati deminden beri okuycam diye yerden boynum tutuldu
selenimo dalga geçme kız sakın ha kötükedihüso
:ecrin_bebek:uyutuyorum ayağımda zorla yazdım klavyeyi çektim kopacak dayanamadım zati deminden beri okuycam diye yerden boynum tutuldu
selenimo dalga geçme kız sakın ha kötükedihüso