Selenimo ve Cankularyla her telden

ilnurrr kıyamam sana kuşum bi anda ablam canlandı gözümde. oda öle yeğenimi uyutmaya calışırken hep nette gezerdii.sonra boynu tutulur..bana ovdururduu:)

delikafaduldendelikafadulden:1shok::uhm::bbo:kafamçokkarıştı:roflol:

ama adamgelcek kız sporda şimdi gelir az snra ama göremiyomda yerden dcektm bilgisayar kurdu olarak ctrl tuşunabasarken mause yukarı aşağı makarasına basarsanız yzılar stediğiniz kadar byüyo ama ker mause ta var mı bilmiyorum
öf ter bastı yazmaya çalışırken[/QUOTE]

selenimom iznikliyim dedim cart dedim curt dedim.sizden tık gelmediii.halbukisi ben cok knuşmaya calıştım ama acık izin verseydin benim cenem yorulcaktııı:)kıyamam yaaa.sohbetinize valla doyum olmuyo,topu alamasamdaaa sizi dinlemek bile hoş yani boşverrrdelikafadulden

Ben böyleyim kızlar yaaa napimm, içimden geçeni sölüyoveriyom.ınsanlar beni ya severler,yada sevmezler,ortası yoktur yaniiiiiii,
sıradan olamadım bi türlü.şakkıdı

hemşerimle ne konuşmıyonız kızlar
dur şunları koyayım yataklarına geliyom ifadenizi almayakötükedihüso

selenimo bi yandan lw topiginin danismanligina da devam ediyo arkadaslar, ari viz viz viz...alkisalkisalkis

Kız kaçırmışım bak valla okumadım.anacım yetişemiyom artıkyazılr,nede olsa ben yaşlı bir kadınım-tatlicadiarzu-

Ben böyleyim kızlar yaaa napimm, içimden geçeni sölüyoveriyom.İnsanlar beni ya severler,yada sevmezler,ortası yoktur yaniiiiiii,
sıradan olamadım bi türlü.şakkıdı

valla en iyisini yapiyosun canim ya, ne öyle insanlar yüzüne karsi baska arkandan baska konusuyorlar...isin yoksa bulmaca gibi cöz insanlari...vallah en cok senin gibi aciksözlü insanlari severim ben, lafini esirgemicek, yanlis anlasilmaya da yer olmayacak böylelikle, süpersin canim, hep böyle kal!:lepipuyorumnanaktan:teytey:

Kız kaçırmışım bak valla okumadım.anacım yetişemiyom artıkyazılr,nede olsa ben yaşlı bir kadınım-tatlicadiarzu-

ruhun yaşlanmasınn..ki maşallahın var tütütü:)dobra olmak en iyisi hiç sevmem yapmacık kaypak insanlrı...tuttum seni teyzeeee...ama dur bi celişki var benim ruhum ihtiyarladı,,napce simcik...sen mi bana teyze dicen yoksa ben mi sana:):içelim:

sağol canım yaa, Bazen şööllee bi salon hanfendisi olayım diyorum.Sonra kendi halime kendim gülüyorum.Benden hanım manım olmaz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…